Jump to content

Fabia 2 RS

ff_2004_06
 Share

Postare recomandată

daca stii ce sa alegi de regula e chiar mai buna decat o masina nerodata

distractia costa ;) dar decat un euro 5 cu nspesute de probleme de soft mai bine un euro 4

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• FABIAn RuSu

16

• BLiTZ

14

• ff_2004_06

9

• bebeko

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

@ ff_2004_06 , in comparatia mea , eu vroiam sa scot mai mult in evidenta pretul dintre o fabie si un e36 , gandirea romanului si diferenta de ani !

Cum am mai zis mi se pare total aiurea sa vand o masina din 2000 cu 2500 de euro si sa mi cumpar una din 92 la 4000 !!! totusi sunt 8 ani care le despart, 8 ani care indiferent de ce ai face isi cam spun cuvantul !

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Ca pret + ceva optionale se apropie de Leon Cupra.

Nu cred ca vom vedea prea multe pe drumurile patriei

Link către comentariu

Legat de masinile sh, eu prefer masinile noi, fie doar si pentru linistea sufleteasca :).

Daca as lua un sh, niciodata nu as lua ceva mai vechi de 4-5 ani.

Leon Cupra suna bine, pe configurator insa am gasit:

- Leon FR 2.0 TSI (211 CP, DSG) - scump (27 000), motor mare => asigurari si taxe mai mari + consum marisor & portbagajul de Golf e mic

- Leon Cupra 2.0 TSI (240 CP, cutie manuala) - 28 000 (indiscutabil de preferat fata de FR), totusi cu 5 000 mai mult de cat Fabia Combi RS si dezavatajele de mai sus; cu toate astea, motorul asta pare din alta categorie, fata de 180 CP. Parerea mea este ca mai mult de 200 CP cu tractiune fata e destul de "delicat".

Plus ca deja ajungem la preturi de Octavia RS si Leon-ul nu prea are sanse in comparatia asta.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

La sfarsitul lunii noiembrie 2010 am avut sansa unui drivetest cu skoda fabia 2 vrs in ungaria.descrierea urmatoare e opinie personala si nu trebuie luata cu titlul de adevar absolut.eu detin o fabia 1 junior asa ca toate senzatiile au fost raportate la aceasta masina.primii aproximativ 10 km am stat pe scaunul din dreapta.pentru inceput trebuie sa mentionez ca masina e mult mai confortabila decat pare.jantele imense si talonul pneurilor nu dau mare incredere dar masina e ok.nici vorba de rupt spatele sau sfaramat rinichii.la volam am parcurs aproximativ 30 de km in afara localitatii pe un drum pustiu si inundat de o ploaie torentiala asa ca pierderile de motricitate eu le gasesesc normale.masina trage puternic urcarile in treapta se fac foarte rapid dar pe retrogradare ,in modul automat, gasesc cutia dsg cam nehotarata.in ansamblu as fi preferat o cutie manuala.sunetul produs de motor e super,suna barbateste si nu e deloc deranjant in schimb consumul e putin descurajant ,maxidotul fiind setat pe consum instantaneu, avea des varfuri de 45l ceea ce sperie putin.scaunele bune dar eu fiind masiv mi-am gasit ceva mai greu pozitia in ele.masina pe care am condus-o(5usi) valora cu tot cu tva 20.900 si ceva de euro si sincer merita toti bani.comparat cu un golf5 gti nu pare simtitor mai lenta si in conditii de furtuna se tinea lipita de o honda transalp 650(motocicleta) ceea ce nu e putin lucru.pentru cine nu isi alege masina cu rigla de masurat e perfecta ca si hot hatch pentru ca reprizele sunt sanatoase iar in regim urban masina mi se pare usor de condus,asemanator unei fabii normale.masina era in culoare verde raliu cu plafonul negru si jantele albe.culoarea arata bine in realitate,dar eu nu as avea curaj sa o aleg.mai aveau una alba in showroom care arata mult mai bine.concluzia e ca as achizitiona masina asta fara regrete.

Modificat de luus
Link către comentariu

Multumim de feedback.

Ei, consumurile eu le gasesc normale pentru un motor cu atatia cai putere. Sigur, instantaneul e descuranjant dar la urma urmei este doar un consum instantaneu pe care il gasim la orice masina ca fiind mare. Media in general este bunicica, cam tot cat consuma un 1.4 16V din vechea garda, zic eu, poate ceva mai mare. Cine are benzinar si/sau e impatimit de benzinare stie la ce sa se astepte.

Nici eu n-am fost incantat intr-adevar de DSG cu toate ca exista posibilitatea de a-l stapani mai bine din padelele de pe volan; cu toate astea nu-i ceea ce-mi doresc, adica full-control.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!