Jump to content

Demontare oglinda

PsyChoRo
 Share

Postare recomandată

Ciudat, la Aveo nu am avut problema asta (si nici altii nu s-au plans).

Eu zic să nu ne grăbim, să-i lăsăm să se mai cunoască....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cauta pe forumul respectiv daca a avut cineva belele. Cat am fost eu pe gmclub.ro nu am auzit de probleme cu oglinzile, decat din cauze... ne-naturale, cum ar fi lovituri, izbaiuri sau minuni de genul.

Trebuie sa avem insa in vedere ca octavia 2 e o masina destul de complicata si, cu cat un lucru e mai complicat, cu atat sunt sanse mai mari sa mearga ceva prost.

Asa ca am luat problema in maini si am dat cu superglue in spatele oglinzii si vad ca inca se tine. Sa vedem cat :)).

Link către comentariu

Problemele expuse pe forum nu sunt în mod necesar un indicator de anduranță. E foarte posibil să existe astfel de probleme și la alte mărci fără ca posesorii să le fi relevat pe forumuri după cum e foarte posibil ca noi să fim singurii posesori de O2 cărora le-a căzut (sau după caz, avea să) oglinda și am postat acest lucru.

Când am spus ˝asteptați-va, să vă cadă oglinzile!˝ am cobit pe invers . :)) Sper ca eu să fiu excepția care întărește regula.

BTW suprgluu´nu a atacat oglinda?

Link către comentariu

Deocamdata nu a atacat nimic.

La aveo e alt sistem de prindere, se scoate si se monteaza usor oglinda (si e ieftina, 55 lei modelul cu incalzire), ca totul e prins in plastic, nu e lipt, cum s-ar zice. Aveo (sau kalos, de fapt), e pe piata d emulta vreme, iar daca apareau probleme la o anumita chestie, sarea macar unul din posesori sa tipe pe forum. Lasa, are si el problemele lui (insonorizarea in primul rand), dar pentru mine, in 6 ani nu mi-a facut belele.

Link către comentariu

florica adrian

Octavia mea dă semne de maturitate deplină.

Astăzi, când am închis portiera, pur și simplu din senin, clir blu scai... a căzut oglinda :scratch:  doar sticla, nici măcar stratul ala de smoală de pe verso nu l-a luat cu sine în cădere, a rămas lipit pe suportul din plastic.

Când am inspectat-o am constatat că era atât de maturată- smoala- că devenise friabilă.

Deci, după ceva ierni cu utilizarea încălzirii oglinzilor sau după ceva veri caniculare (nu știu cine-i mai vinovat), asteptați-va, să vă cadă oglinzile!

La fel am patit si eu. De doua ori, oglinda din stanga(am avut noroc ca nu s-a spart niciodata). Prima data am lipit-o cu ,,Prenadez"-a tinut un an de zile. A doua oara am lipit-o cu banda dublu adeziva foarte subtire. Au trecut 9 luni de atunci.

Link către comentariu

Si cu ce o putem lipi ca sa nu ii mai purtam grija? Mi se pare aiurea ca la o masina deloc ieftina sa se intample minuni de genul asta...

Link către comentariu

octavia 4ever

se poate schimba ledul de semnalizare din oglinda ?

Link către comentariu

in general se schimba lampa cu totul...... led-ul - sa gasesti una sparta si sa-l iei de pe ea, ca sa fie identic cu cel original.

Link către comentariu

octavia 4ever

e prea scump unul nou , e 230 de lei la reprezentanta  iar la dezmembrari nu dau numai cu oglinda si capac la 300 de lei :)

Link către comentariu

• 4 weeks later...

am cumparat azi ledurile din oglinda pentru face lift la 80 de lei .pana la urma stie cineva cum se scoate capacul?merci...

Link către comentariu

Sunt OEM ?

Link către comentariu

sunt de la augsburg si scrie doar china pe  ele....arata foarte bine in schimb

Link către comentariu

• 8 months later...

Bai nene e incredibil ce au facut astia cu masinuta asta. Vineri am facut rost de suportul de jos a oglinzii pe partea stanga (a soferului). Deci e a treia varianta de rama de oglinda pe care o vad. Celelalte doua fiind montate pe masina mea. Una pe stanga una pe dreapta. Oglinda pe partea dreapta ( a pasagerului) este cu iluminare, iar cea pe partea stanga este fara. La olginda de pe partea dreapta sunt 8 fire care ies din butuc, 2 se duc la incalzire, 3 se duc la motoras, si inca 3 se duc la semnalizare si iluminare. La cea de pe parte stanga ( a soferului) din butuc ies doar 7 fire, 2 la incalzire, 3 la motoras, si 2 la semnalizare, oglinda nefiind cu iluminare.  Azi am dat jos oglinda am inlocuit partea de jos, doar ca imi lipseste un fir?! de unde scot firul ala? al 8-lea fir.Unde il gasesc? Ar tb sa vina din usa? Are cineva o schema sau poate sa-mi spuna cum se da oglinda jos cu tot cu talpa aia de pe geam sa vad daca ajunge firul pana acolo? Pls sfaturi.

Link către comentariu

• 1 year later...

va salut ,

sunt un nou membru al comunitatii vwforum  avem o Skoda Octavia de 2.0 TDI  2008 a carei oglinda 

din partea dreapta a fost intoarsa (probabil prin impingere pentru ca oglinda nu este sparta dar plasticul de pe piciorul oglinzii

nu se mai aseaza corect pe usa si oglinda trepideaza ) sunt interesat foarte mult sa stiu daca accesul la suruburile de fixare 

ale piciorului oglinzii , se face numai dupa ce desfac fata de usa sau se poate si mai simplu ? Am observat ca sunt cativa membrii 

ai grupului foarte activi si documentati asa ca o sa-i  rog sa ma ajute cu o documentare . Am vazut la domnul Lucian un material 

interesant pentru usa din stanga insa m-ar interesa sa vad daca este cazul sa scot fata de usa , un material cu aceasta operatiune.

Va multumesc . 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!