Jump to content

Schimbare bec semnalizare din oglinda laterala

gabimok
 Share

Postare recomandată

• 1 month later...

Salut. Eu sunt tot din Craiova. Poti sa spui de unde si cand ai luat semnalizare dreapta de Skoda O2 cu 90 lei. Mobilul meu este 0724506043.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 4 weeks later...

Va salut! Am si eu o problema legata de oglinzi. Skoda octavia 2. Am vazut ca nu se mai aprinde lumina de intrare in masina din oglinda dreapta. Am demontat, am scos becul si este bun. Am masurat tensiunea de alimentare fara bec, imi indica 12v iar cu bec scade undeva la 2,5 volti si becul bine-nteles ca nu se aprinde. Apoi am observat ca nici lampa din usa dreapta nu se aprinde. am verificat toate sigurantele care sunt bune.Nu imi pot explica cauza. Ma poate ajuta cineva cu vreo idee. Stima!

Modificat de icuta79
Link către comentariu

fa o scanare, sa vedem ce erori apar pe usa aia.

Link către comentariu

Am facut si nu apare nici o eroare pe usa. Stima!

Link către comentariu

Stie cineva daca se gaseste after market subansamlul din postul colegului nicureddogsflo , poate un link . Multam.

Link către comentariu

sigur ca se gaseste. Daca imi aduc bine aminte, after-market - gasesti pana in 100 lei.

Link către comentariu

Eu nu reușesc sa gasesc nimic pt AM. Poate are cineva un link.

Link către comentariu

Mergi in aria Comercianti si trimite o solicitare pe PM. Sigur o sa iti dea mai multe variante

Link către comentariu

Si eu am cautat AM ptr un prieten si nu am gasit nici la noi nici pe afar pe ebay. Solutia a fost alta noua OEM >> 180 lei

AM se gasesc usor si la preturi bune cele de passat/golf care sunt altfel

Link către comentariu

• 6 months later...

sigur se da prima data jos oglinda?..pentru ca imi e cam frica sa trag de ea..plus ca are firele de la incalzire

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am schimbat si eu corpul inferior oglinda stanga,cumparat OEM cu 100 ron de la colegul Volksman de pe forum.Are si aftermarket la 80.Nu trebuie data oglinda jos;am aplecat-o la maxim cu partea de sus inspre capota,am intervenit din spatele carcasei la imbinare cu un cutit de bucatarie cu taisul bont.se scoate carcasa incet .Carcasa intra si iasa foarte usor.Mai trebuie o surubelnita torx potrivita pentru 2 suruburi care tin corpul inferior,a mea e din trusa de reparatii telefoane,deci destul de mica,

Link către comentariu

Merge si asa, dar in mod normal - ca sa eviti zgarierea suprafetelor de plastic vopsite, trebuie data jos sticla, dupa care poti demonta usor lampa de semnalizare

Link către comentariu

crede-ma ca nu ai cum sa zgarii,doar daca ai doua maini stangi,caz in care mai bine se merge la un service

Link către comentariu

Mie nu imi functiona de mai mult timp semnalizarea din oglinda stanga (pe partea soferului). Ieri am observat ca nici cea din dreapta nu mai functioneaza.

Masina e din 2005. As comanda piesele, dar vreau sa va intreb daca ar avea o alta cauza pentru nefunctionarea semnalizarii, pentru ca nu as vrea sa dau banii degeaga. Masina functioneaza ireprosabil, singura eroare la test este de bujii arse.

Link către comentariu

sigurantele

Modificat de DANIM
Link către comentariu

crede-ma ca nu ai cum sa zgarii,doar daca ai doua maini stangi,caz in care mai bine se merge la un service

dani, am schimbat cateva pana acum.... si am vazut si cum le-au nenorocit altii - nici cu gandul nu gandesti....

Mie nu imi functiona de mai mult timp semnalizarea din oglinda stanga (pe partea soferului). Ieri am observat ca nici cea din dreapta nu mai functioneaza.

Masina e din 2005. As comanda piesele, dar vreau sa va intreb daca ar avea o alta cauza pentru nefunctionarea semnalizarii, pentru ca nu as vrea sa dau banii degeaga. Masina functioneaza ireprosabil, singura eroare la test este de bujii arse.

sigurante doar pe semnale oglinda, nu exista.

intra pe fiecare usa sa vezi daca ai eroare sau da Auto scan.

Pune VCDS-ul pe masina, fa Output test pe fiecare usa fata si vezi daca merg sau nu. Vezi sa fie codate bine usile. Daca da - si nu ai umblat pe acolo, inlocuieste lampile.

Link către comentariu

dani, am schimbat cateva pana acum.... si am vazut si cum le-au nenorocit altii - nici cu gandul nu gandesti....

De aia am si zis,care stie ca are ceva indemanare sa se bage,care nu,nu.Am si eu un vecin pe aici care cheama electricianul si cand i se arde becul la lustra

Link către comentariu

off topic: E mai bine sa cheme elecricianul pentru un bec ars ca daca se pune el pe treaba ramane cartierul fara curent.

Era util un tutorial cu poze pentru cei care se incumeta sa desfaca :)

Link către comentariu

nicureddogsflo

se poate verifica cu un voltmetru daca ai teniune pe lampi,dai capacul oglinzi si verifici

Link către comentariu

octavia 4ever

stie cineva ce leduri potrivesc in becul de pozitie din oglinda ?sunt exact ca cele din plafoniera ?

Sent from my iPhone

Link către comentariu

nicureddogsflo

poti pune smd-uri cu 2 picioare , ledurile originale de pe cablaj au 4 picioare 3 sunt masa( cel putin 2 pini sunt pentru sustinere) si un pin este tensiunea .

.uite aici model de leduri http://adelectrocom....ath=620_710_716

Link către comentariu

octavia 4ever

Confirm si eu cele spuse de colegul DANIM , am schimbat si eu azi semnalizarea din oglinda doar ca eu am dat pe ea 200 lei originala de la un magazin de piese auto , aftermarket nu era si nici nu doream dar la reprezentanta era 250 de lei .

Sent from my iPhone

Link către comentariu

• 7 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!