Jump to content

My Polo

DANNY VW

Postare recomandată

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Zorro Classic

44

• DANNY VW

43

• negoctav

35

• Michael_9N

18

Polo Classic    1.9 SDI Diesel

Engine 50kW/4200rpm 133Nm/2200rpm 

Max Speed  161km/h

0-100km/h  16,9s 

Dar in 2001 si-a facut debutul si 9N...

Tu de care ai, 6 sau 9?

<{POST_SNAPBACK}>

E 6N. O sa pun niste poze zilele astea daca nu sapt viitoare.... fata e de seat cordoba.. ornamentele sunt toate in culoarea masinii... eu zic k a iesit destul de bine... jante frumoase dar cred k le pun de la primavara k fiind incepator nu vreau sa le fac felul prin iarna.

Unde ai reusit sa gasesti informatiile ?

Multumesc mult.

Modificat de the_g0d
Link către comentariu

Din noiembrie 2001,9N

Il veti gasi in diverse articole sub denumirea de polo IV sau polo 5

Modificat de dpolo
Link către comentariu
  • 1 month later...

:)

Salut. Sunt nou pe forum, si nou cu Polo.. :( Chiar foarte nou, inca astept masinuta :( pana la sf lu februrie... sunt foarte curios de cum va fi :( este un polo 1,2 attractive tossa blue :(

Link către comentariu

Bineee ai venit! Culoarea este frumoasa, mi se pare ca o mai are cineva de pe forum.

Sa o stapanesti sanatos (cand o veniiii :)

Modificat de Zorro Classic
Link către comentariu

mersi :) si mie mi sa parut frumoasa culoare. ca optionale am ales caucurile mai late 185/60 r 14, climatronic, alarma.. si atat imi vine in minte :( de abia o astept

Link către comentariu

Un calduros bine ati venit pentru Bebee si Logix si din partea mea!!! :)

Link către comentariu

Multumesc :)

asa ca fapt divers...am citit pe aici pe topic de bord computer la polo... miam comandat...cu speranta ca e intre cadrane, nu in loc de ceas.. :) asa mi-au zis si la VW ca e afisaj mare intre cadrane :) cand vine masina, o sa cer explicatii, nu ca ar avea vreo rezolvare dar macar sa afle si ei ca e in turometru la versiunea fara navi sau cum e..

Link către comentariu

Salut,

Multzumesc tuturor pt. primire!

Polo al meu are 100 CP si 0-100 conform VW 10.7sec (n-am testat inca).

Merge ca un vis, are niste reprize fantastice, si motorul nu se aude sub 3000 aproape deloc.

Suspensia e foarte confortabila, si confortul pt. sofer este de nota 10 (scaun reglabil si pe inaltime).

In plus are si ESP asa ca m-am dat putin pe zapada mai mare cu el, se comporta ca pe uscat, mai ales la franare nu derapez deloc!

Ce mai sunt super incantat de masinutza!

Link către comentariu

super tare varianta pe motorina...mie nu mi-au ajuns banii si atunci am luat 100 de caluti pe benzina ..la mine suta e in 10,9 ..e usor irelevant.pt ca , cu inca un om in masina am scos 10,2 ..si cronometrat corect...dar cifra asta am scos-o acu 1 saptamana cand masina avea 4000 km ..ideea e ca daca te inveti cu ea scoti mai putin dar sa aiba rodajul facut bine...si sa mai ai grija la ce carburant bagi..eu o hranesc cu OMV Super 100 si un aditiv american si sunt f multumit... ce varianta de echipare este? ...si ce culoare ? poate ne vedem pe la intruniri....Btw, tuturor membrilor vwforum un craciun fericit si sa aveti parte de supersarbatori.... ;)

Link către comentariu

In sfarsit mi-a venit si mie masina (polo attrac. 1.9tdi 100cp), dupa 2 luni juma' de asteptare. Sunt multumit de ea. De fugit, fuge multumitor, pacat ca a dat zapada si nu prea pot sa ii testez stabilitatea in curbe. Are pneuri de vara, alea de iarna tre' sa vina cam intr-o sapt. Ce imi pare rau cel mai mult e ca nu am pus toate airbagurile posibile, atunci cand am facut comanda am si uitat de ele. In rest are ESP, alarma, climatronic si senzor de parcare cu spatele. Cand am auzit ca bord computer e in turometru nu am mai vrut, e hotie adevarata. I-am luat covorase de cauciuc ca-s mai practice, dar putin cam scumpe la VW - 2.800.000

Am 200km cu ea, sper sa fac niste poze, dar e cam murdara.

Link către comentariu

Felicitari tuturor carora v-au venit masinile in ultima perioada si sa va bucurati de ele, asa cum fac si eu (ca mi-a venit si mie luni)!

Computerul de bord se pare ca este intre ceasuri numai la variantele cu cutie automata...

Hotii sunt multe, dar nu m-a obligat nimeni sa-mi iau presurile de 280 Roni(care nici nu mi-au placut) si cu 100 Roni mi-am luat singur unele care mi-au placut.

Impresii dupa 5 zile: intra sotia la banuieli (unde pleci iar cu masina???)

as sta numai in masina! Am respectat regulile rodajului, dar chiar si-asa se simt din plin cei 100 de caluti, motorul toarce frumos, suspensii ok, fundurile calde de la scaunele incalzite, CD-ul cu MP3 si 8 incinte calitate super, poze in curand ca deja nu se mai vede ce culoare are dupa zilele astea.

Link către comentariu

Hai sa va arat si eu masinutele.

Soarecu'... din fata

renofata6vi.jpg

... din spate

renospate6cj.jpg

...emblema "concurentei"

emblema4zs.jpg

Tractorasu'... din fata

polofata0vn.jpg

... din spate

polospate3nk.jpg

Un soarec si-un tractoras...

... la baita

labaita5xk.jpg

si parcate...

impreuna1zx.jpg

Link către comentariu

Prefer "tractorasul"!!!! :) Sa le stapanesti sanatos!!!

Link către comentariu

Felicitari si bine ai venit!

Si bine ca le-ai pus una langa alta: este evident ca POLO este mult mai frumoasa decat Clio. Intentionat le-ai asezat asa, nu? ;)

Link către comentariu

Intamplarea...

Acum sincer Polo este mai frumos dar Clio este mai dotat. Din cauza de conjunctura (si finante) Polo este "chel", adica in dotare standard, dar l-am dus la sala (Dragos) si l-am pus sa faca exercitii pana i-au crescut muschii, un pic.

Modificat de google
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!