Jump to content

cablu de frana de mana


stealth
 Share

Postare recomandată

Salut. Am comandat un cablu de frana de mana,problema e ca cel vechi are o teava metalica curbata la capatul dinspre habitaclu,iar cel nou nu o are.

Cel de la magazin,(autokarma)spune ca trebuie sa scot teava aia de pe cablul vechi si sa o pun pe asta nou,dar treaba asta nu mi se pare normala,teava e capsata pe camasa si in afara de asta mai are un diametru interior care nu permite capatului cu filet sa treaca prin el.

A schimbat cineva asa ceva si stie detalii? Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut eu tocmai le-am schimbat pe amandoua si cel din dreapta si cel din stanga,tevile acelea curbate sunt defapt ghidajele prin care intra cablu in interiorul masinii si care raman fixate pe caroserie dupa demontarea cablurilor vechi.pur si simplu se introduce cablul nou in teava si se fixeaza piulita in interiorul masinii la maneta franei de mana.

Modificat de boogyF1clasic
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu are cum. ma innebuneste situatia asta. prin teava aia pur si simplu nu poate trece capatul cu filet al cablului,la interior are o gaurica mica,exact cat e diametrul firului de otel central.

Plus ca teava aia curbata era efectiv capsata pe camasa cablului vechi! eu am scos-o dar prin forta ,nu s-ar mai putea baga la loc.

Nu pot sa inteleg.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Scuze ca am intarziat cu raspunsul.

Cred ca la tine a ramas intepenit cablul pe ghidaj(praf ,ulei )cu alte cuvinte mizerie

Incearca sa scoti cu forta cablul din ghidaj eventual introdu ghidajul intr-un recipient cu motorina ca sa se curete si ai sa vezi dupa aceea a o sa intre.Iar ceea ce crezi tu ca e capsata e de fapt un opritor care este introdus la capatul ghidajului, trage de el.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 9 years later...

 Daca frana de mana la VW 6N2 nu mai prinde asa bine se poate ajusta din cele 2 reglage (piulita si surub) aflate in interior in vecinatatea din spate a scaunelor din fata, mai exact in spatele manerului de frana de mana sub masca de plastic! Acearta masca este prinsa in capat cu o siguranta de tabla si cu doua piulite de plastic sub husa de musama a schimbatorului de viteze! Prin indepartarea ei veti avea acces la cele 2 piulite de 10mm pentru fiecare parte a roti (stanga/dreapta) pentru a face reglajul! Spor:)

Modificat de ovdr
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!