Jump to content

A4 B7 vs Seat Exxeo vs Opel Insignia

Tilu
 Share

Postare recomandată

Felicitari pentru masinuta si la cat mai multi km fara probleme. Asa-i ca-i cam altceva decat oricare dintre variantele pe care le-ai avut in vedere la initierea topicului?

Am condus recent A5 sportback cu servotronic si mi-a lasat aceiasi impresie de directie "grea" la actionarea pe de loc si la viteze mici/medii. E ok, iti creaza un sentiment de fermitate, diferit fata de directia CC-ului, care este usora ca fulgul la viteze reduse, mai asa.... de domnisoare. Ce mi s-a parut usor ciudatel este lipsa preciziei, feedback-ul generat la schimbare de directiei dand sezatia de directie amortita. Iti cam taie elanul de a o conduce mai ferm, desi imaginea promovata este de sedan sportiv. Este unul dintre putinele lucruri care nu mi-au placut. E pacat ca nu reusesc sa se apropie de BMW sub acest aspect.

Modificat de OII
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@Oll- un fin observator al atuurilor/slabiciunilor diverselor modele.Multumesc.

Din pacate nu pot face comparatia cu celelalte modele din vs, pentru ca finalmente nu le-am condus.

Mi-ai luat "painea" cu remarca legata de BMW.

Nu seamana decat taria nu si precizia directiei. Masina se simte destul de nesigura la transferul maselor(la schimbari succesive ale directiei) fara insa a avea ruliu foarte mare.

Iti dai seama ce greu merge volanul la mine, eu neavand servotronic?!

Dupa mine aceasta masina s-a transformat mai mult(prea mult) intr-o limuzina, nu se preteaza deloc unui sofat sportiv. Poate in alta configuratie(suspensie sport) se schimba senzatiile.

Link către comentariu

Din cate stiu, intensitatea asistarii se poate modifica cu vagcom-ul.

Link către comentariu

Poate gresesc, eu stiam ca doar la servotronic e posibila aceasta modificare.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!