Jump to content

A3 2.0 TFSI Quattro

Cr1sti

Postare recomandată

Salutare! De ceva vreme urmaresc acest forum si m-am decis sa imi fac cont si sa-mi prezint masina - este un A3 2.0 TFSI Quattro cu destul de multe optiuni printre care:

cutia DSG, trapa panoramica, interior piele, navigatie, jante 18" Audi Exclusive, suspensie S, S-Line interior si exterior, incalzire in scaune, oglinda heliomata, magazie 6CD-uri, perdeluta luneta, sistem audio BOSE, hill hold assist, senzori ploaie si lumina, coming/leaving home, cruise control, bi-xenon, senzori fata + spate, pachet lumini, padele pe volan, bare longitudinale plafon, ornamente evacuare argintii, proiectoare.

Modificari facute de mine: pedale frana, acceleratie si footrest de S3, capace oglinzi argintii, folie LLumar. Vor mai urma :-)

Enjoy!

Poze: 1 2 3 4 5 6

Modificat de Cr1sti
Link către comentariu

culoarea in realitate arata mult mai bine decat in poze. imi place foarte mult acest rosu, il mai gasesti pe a5/s5/rs5. ar mai fi aratat bine pe alb sau negru.

Link către comentariu

Salut. Masina este foarte frumoasa :icon_thumright: dar ca sa fie si mai frumoasa trebuie sa ii dai capacele acelea de la oglinzi jos. Ori raman cele orginale ori cumperi de s3.

Link către comentariu

nu sunt argintiu mat, sunt argintiu lucios, le-am ales asa tinand cont ca si grila fata are ornamentul de aceeasi culoare. poate candva am sa le schimb cu unele mate.

mentionez ca sunt cele puse de mine sunt OEM.

Link către comentariu

Pentu ca rosu este superb :o

Pentru ca e quattro... dsg...2tfsi

combinatia perfecta.

iti zic si aici sa ai parte de ea si sa te plimbe mii de km fara probleme.

Link către comentariu

Superba + multe dotari. Sa o stapanesti sanatos.

Cred ca te-am vazut acum cam 1 luna la Real-ul de la iesirea spre A2

Culoarea mie imi place. Nu-mi plac capacele de la oglinzi...

Link către comentariu

multumesc pentru urari!

da, in fine, am mai multe in cap, dar le iau calm pe rand.

in mare ar fi initial un soft, conducte de frana cu insertii metalice. mai tarziu, la urmatoarea revizie, bujii iridium NGK, probabil am sa schimb si marca de ulei de la Castrol la MOTUL. iar pentru un stage 3 evacuare si ceva modificari la admisie (K&N, BMC).

as vrea sa ii pun si tv tuner OEM, dar asta deja e fita si nu e ceva sigur.

masina are acum aprox 23k km.

Modificat de Cr1sti
Link către comentariu
multumesc pentru urari!

da, in fine, am mai multe in cap, dar le iau calm pe rand.

in mare ar fi initial un soft, conducte de frana cu insertii metalice. mai tarziu, la urmatoarea revizie, bujii iridium NGK, probabil am sa schimb si marca de ulei de la Castrol la MOTUL. iar pentru un stage 3 evacuare si ceva modificari la admisie (K&N, BMC).

Stage 3 inseamna o turbina mai mare :biggrin:. Ai planuri mari :). Admisie iti recomand EVO-MS ;)

Link către comentariu
Salutare! De ceva vreme urmaresc acest forum si m-am decis sa imi fac cont si sa-mi prezint masina - este un A3 2.0 TFSI Quattro cu destul de multe optiuni printre care:

cutia DSG, trapa panoramica, interior piele, navigatie, jante 18" Audi Exclusive, suspensie S, S-Line interior si exterior, incalzire in scaune, oglinda heliomata, magazie 6CD-uri, perdeluta luneta, sistem audio BOSE, hill hold assist, senzori ploaie si lumina, coming/leaving home, cruise control, bi-xenon, senzori fata + spate, pachet lumini, padele pe volan, bare longitudinale plafon, ornamente evacuare argintii, proiectoare.

Modificari facute de mine: pedale frana, acceleratie si footrest de S3, capace oglinzi argintii, folie LLumar. Vor mai urma :-)

Enjoy!

Poze: 1 2 3 4 5 6

f frumoasa ,sa ai grija de ea..si multi km fara evenimente neplacute..:)..un sfat mic:poti sa dai si tu capacele alea de la oglinzi jos,cred ca ar arata mai bine in culoarea masinii,decat cromul ala(parerea mea)..bafta la modificari!!

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina sa ai parte de ea fara incidente - TFSI + QUATTRO + DSG = GANG BANG :). Totusi are ceva in plus - inca doua usi :D

Link către comentariu
Stage 3 inseamna o turbina mai mare :P. Ai planuri mari :P. Admisie iti recomand EVO-MS :P

stage3 ar fi asa... o maxima. pentru inceput stage1 e numai bun, pentru ca mai apoi sa ma gandesc la mai mult. :D

multumesc pentru sfat. si kostas mi-a recomandat tot evoms

f frumoasa ,sa ai grija de ea..si multi km fara evenimente neplacute..:)..un sfat mic:poti sa dai si tu capacele alea de la oglinzi jos,cred ca ar arata mai bine in culoarea masinii,decat cromul ala(parerea mea)..bafta la modificari!!

vad ca toata lumea are ceva cu acele capace. mie sincer imi plac. cand voi simti sa le schimb sau sa le pun pe cele originale la loc o voi face :D

Link către comentariu

frumoasa masina si misto motor, insa iti recomand si eu ca ceilalti :icon_cheesygrin: ori dai jos capacele de oglinzi, ori pui ceva OEM gen S3 (d-astea cromate vezi de-obicei pe loganuri, solenze si alte capodopere d-astea intr-ale tuning-ului).

Link către comentariu
frumoasa masina si misto motor, insa iti recomand si eu ca ceilalti :icon_cheesygrin: ori dai jos capacele de oglinzi, ori pui ceva OEM gen S3 (d-astea cromate vezi de-obicei pe loganuri, solenze si alte capodopere d-astea intr-ale tuning-ului).

ma repet si astea cromate sunt tot OEM.

Link către comentariu

Foarte frumoasa. Sa o stapanesti sanatos , multi km fara evenimenet neplacute si spor la modificari!

Link către comentariu

Oglinzile seamana cu cele de S3 facelift.

Ma uit la poza colegului AlexKgs si cam seamana.

IMG_0149.jpg

14102010361.jpg

Modificat de TEFF
Link către comentariu

pe S3 nu sunt cromate, sunt din aluminiu. Chiar si-n pozele postate, diferenta dintre cele 2 este foarte mare.

Link către comentariu

sunt OEM, au cod au tot ce trebuie gravat pe interior. sunt 'optiune' separata, fie le vrei argintiu mat fie crom. big deal :)

Modificat de Cr1sti
Link către comentariu

nu exista o astfel de optiune la niciun model S din gama Audi. Ai de ales doar aluminiu sau culoarea caroseriei.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!