Jump to content

Probleme directie si MMI.


Vali_Butuc
 Share

Postare recomandată

Salut iar. Din nou am probleme cu masina, cred ca sunt cel mai ghinionist posesor de audi a6. Sa incep cu directia... Am avut de schimbat un rulment pe stanga si m-am gandit ca e doar un rulment si ca pot sa ma duc la un service normal, asta am si facut... Au desfacut baietii tot dar cand au ajuns la "surubul" de la planetara, nu se desfacea si s-au gandit sa o faca cu un pistol pneumatic (mai bine zis pickhammer pneumatic, era imens)... Au desfacut ala (dupa vreo 20 de minute, cu pickhammerul ala, se zguduia tot service-ul... dar masina) au schimbat rulmentul. Toate bune, cel putin asa mi se parea mie, cand mergeam prin oras si simteam santuri facute in asfalt de camioane imi fugea masina foarte foarte rau... am zis ca e normal... Am plecat din tara si pe undeva pe la Arad sa fac o depasire, cand am reintrat pe banda s-a dus foarte ciudat, eu am indreptat volanul iar masina parca mai se ducea... In curbe la 100-120 la ora intra parca aluneca, parca ar intra in curba alunecand... Sunt in Spania si mi-am facut programare la Audi dar abia pe 18.

Asta a fost prima problema, acum a doua (ma urmaresc ghinioanele). Intr-o dimineata pornesc masina si dau sa bag o melodie doar ca nu mergea se auzea un fasait, schimb melodia dar imi sare tot la prima, pe radio canta dar la 5 secunde se intrerupe si canta iar. Nu pot sa schimb melodia, chiar daca o schimb sare iar la prima si nu se aude nimic. in bord (pe display) apare melodia, dispare o secunda, apare iar, nu pot sa umblu la navigatie, tv nu merge...am fost la un tester normal aici dar nu poate sa intre in sistem sau ceva de genul asta, mi-a zis sa ma duc la audi...

Va rog daca are cineva vreo idee ce ar putea fi... Sunt disperat, numai ghinioane am cu masina asta de cand am luat-o....

Va multumesc anticipat...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

chiar nu are nimeni o idee? sunt cu masina in service si nu isi dau seama de la ce e ... :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Incearca sa verifici telescoapele mai ales cele spate, si de acolo apar probleme de stabilitate in mers(senzatia ca nu ai control asupra masinii). In general Cd-ul sare din cauza prafului din unitatea optica, incearca cu un cd de curatare a lentilei cititorului... .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!