Jump to content

Seat Leon Cupra R - 1M

Mariuselu

Postare recomandată

Salutare,

De curand am achizitionat un Seat Leon Cupra R din 2003 , 1.8 T, Flash Red, 120.000 km, motor AMK.

Ca si optiuni are cutie in 6 trepte, geamuri full electric, oglinzi electrice - rabatabile, clima automata

A avut geamul de la oglinda din drepta spart si capacul de la butonul de ESP sarit dar le-am rezolvat. Mai am lipsa plasticul de la centura de siguranta stanga fata si bara fatza de revopsit pt ca are o zgarietura in dreapta jos.

Am facut revizia completa plus schimbarea distributiei.

De precizat ca masina a fost gasita de UHU

Ce parere aveti?

PS: fost masina mi-a fost furata in Praga acum 1 luna neavand casco :) Seat leon top sport

post-29292-1287747022_thumb.jpg

post-29292-1287747025_thumb.jpg

post-29292-1287747027_thumb.jpg

post-29292-1287747033_thumb.jpg

Link către comentariu

frumoasa!! e o Cupra doar!

cat te-a costat? modificari? urmeaza?

s-o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Ai ramas fara top sport :lol: , si tu ti-ai luat CUPRA R. :)

Te-ai enervat nu gluma :)) , poze cu interiorul?

Link către comentariu

Imi pare tare rau si acum de fostul tau leon, dar macar partea buna e ca prin intermediul acelei masini am ajuns sa ne cunoastem si sa fim foarte buni prieteni.

Referitor la furtul masinii, uite ca se mai intampla si nenorociri cand te cesatoresti. Glumesc!

Casa de piatra si ma bucur ca in sfarsit ai alta masina care iti place!

M-am simtit destul de mandru ca ai avut atata incredere in mine incat sa cumperi masina asta fara sa o conduci, dupa ce am mers doar eu cu ea putin.

@seattopsport-masina a costat 7000 euro +1000 ron.

Modificat de uhu10uhu
Link către comentariu

Am sa pun poze mai multe sper in weekend.

Am luat cupra ca sa uit de top sport adik moral sa vad o crestere :)

Pretul l-a dat UHU, zic eu un pret foarte bun tinand cont ca functioneaza perfect, km reali.

Momentan trebuie sa imi revin cu bugetul dupa care investim in ea.

Modificat de Mariuselu
Link către comentariu

OMG Cupra R 1M WOW .azi aveti ce aveti cu mine de dimineata "seattopsport" cu Top Sport Rosu acum tu cu Cupra R Rosu. Imi facetzi in ciuda ha :D

Felicitari pt achizite si multi km fara probleme.

Iar de pret ce pot sa zic super deal !!!!

Link către comentariu

@KRZ

Pretul si mie mi s-a parut foarte bun. Masina nu a fost intretinuta super exemplar, inca nici nu fusese lovita sau chinuita aiurea. A meritat asteptarea, zic eu, dupa aproximativ 3 saptamani de cautari pe net. Initial conform anuntului care specifica 225 de cai credeam ca are motor BAM, insa aveam dubii pt ca lipsea volanul cu dunga rosie pe mijloc. Oricum, cred ca a ales bine, in special pt ca el nu face multi km anual incat sa se justifice un diesel.

Acum ma bucur ca lui Marius nu i-a placut cum arata octavia, pt ca daca-i placea, acuma avea Ocavia 1 RS. De asemenea, una din masinile care ne-au atras atentia a fost leonul lui BAD-MF de la Iasi, insa nu am reusit sa o vedem cand am fost in zona.

Link către comentariu

Nu credeam ca se mai fura "vechituri" d-astea :)) Imi rau de patania ta!

Dar tot raul spre bine, Cupra R este mai deosebita!

Link către comentariu
Nu credeam ca se mai fura "vechituri" d-astea :)) Imi rau de patania ta!

Dar tot raul spre bine, Cupra R este mai deosebita!

Asa ma gandeam si eu mai ales ca masina a fost plimbata in excursii in europa prin serbia , bulgaria, croatia prin tot felul de locuri, oras si tzara si nu am avut nici un incident.

Asta e ghinionul

Link către comentariu

BAD_Mf, iti dadusem PM cu 3 zile inainte de a veni in Iasi, dar nu ai raspuns atunci si nu am insistat.

Imi pare rau ca nu am apucat sa-ti vedem masina, pt ca merita fiecare banut si e ingrijia f bine

Link către comentariu

Ehehe, se vede ca esti "virusat". Ma bucur pentru tine ca ai ramas in familia Seat si in special la 1M. Era prea frumos sa fie BAM, dar e bun si asta. Ce a avut cu scrisul de pe haion de l-a uratit asa? "L E O N" trebuia scris mai jos si mai distantat iar "cupraR" trebuia pus mai jos. Spicul de la antena lipseste?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!