Jump to content

Seat Leon Top Sport 150 Cp

Mariuselu

Postare recomandată

Am plecat in Germania cu gandul sa imi achizitionez un BMW 320d din 2000-2001 si treburile de acolo nu s-au protrivit cu planurile mele. Cert este k m-am intors cu un frumos Seat Leon Top Sport 1.9 TDI 150 CP, galben, foarte bine intretinut interior si exterior. Am fost cu el la revizie pe 26.07.2008 am facut revizia si totul este super ok. Trebuie doar sa ii schimb cauciucurile pe fatza k sunt putin deformate si vajaie. Voi reveni cu poze pentru cei interesati. As dori sa iau legatura cu membrii care au acest tip de masina pentru mai multe informatii.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos !!

Am si eu una la fel, model 2004. Daca te pot ajuta cu orice, te rog sa-mi spui.

Pune poze!!!!

Link către comentariu
Sa o stapanesti sanatos !!

Am si eu una la fel, model 2004. Daca te pot ajuta cu orice, te rog sa-mi spui.

Pune poze!!!!

Multumesc mult, as vrea sa te intreb , este o masina ok, merita pastrata 2-3 ani? ce ti-a cazut - piese importante - la ea? unde iti faci reviziile? daca vrei vb si private.

Link către comentariu

Pune pozele ... altfel e doar o alta masina .......

Link către comentariu

Am revenit cu poze :mellow:

HPIM2786.JPG

HPIM2788.JPG

HPIM2789.JPG

HPIM2790.JPG

HPIM2793.JPG

HPIM2797.JPG

Ca dotari are :

- proiectoare

- pachet sport (bari, praguri, eleron)

- audio cd - 4 boxe plus tweetere - se aude bestial, am ramas uimit

- climatronic

- 6 trepte

- cotiera

- scaune sport

- suspensie sport - cred k din fabrica - se cam simt gropile dar cred k e normal

- jante aluminiu

- cauciucuri 225/45/17 nu sunt pe talon, cum pot sa le trec cand o voi imatricula?

- motor 1.9 TDI 150 cp.

As vrea sa ii pun in viitor:

pedale si footrest aluminiu

neoane galbene

Cine poate sa imi dea niste sfaturi despre masina - motor, cutie, suspensii, stil de condus - este prima mea masina sport si as avea nevoie de niste sfaturi. multumesc anticipat!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Frumoasa masina!

Poti sa ne spui cat ai dat pe ea, din ce an e si cati km are?

Link către comentariu

Multumesc mult!!!

Masina este din 09/2002, am dat 8300 euro pretz cu tva din autohaus , era rezervata pentru 8200 si am dat 100 de euro si am semnat pe loc, asta mi-a dat de gandit cu rezervarile astea la telefon sau email sau chiar cu prezentza acolo, fara a da un avans. Am luat-o la 127.000 km, este la de prima mana plus in autohaus de 2 zile, am toate facturile service cu tot ce s-a schimbat la ea din 2002 pana in martie 2008 facute numai la Seat, la revizie si tester mi s-a spus k sunt reali kilometrii.

Modificat de CristiN
renunta te rog la quote la mesajul anterior
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!

La o asemenea masina, pretul este excelent.

Bravo

Link către comentariu

un leon normal cat se poate de ok dar de ce e mai bun decat bmw ?

mi se pare un pic aiurea comparatia cu bmw...oricum sa nu ai parte de incidente cu el ,

de ce nu sunt rotile ei sa de ce nu le ai in carte?

costa pana in 1 mil sa le treci dar trebuie hartie ca merg de la seat

Link către comentariu
Cine poate sa imi dea niste sfaturi despre masina - motor, cutie, suspensii, stil de condus - este prima mea masina sport si as avea nevoie de niste sfaturi. multumesc anticipat!

Nu schimba vitezele sub 2500 rpm :biggrin:.

Link către comentariu

Din punctul meu de vedere si al bugetului meu imi pare nespus de bine k mi-am luat aceasta masina si nu mi-am luat bmw. Eu aveam un buget de 8000 euro. Imi doream bmw , cand am ajuns acolo la banii astia imi gaseaseam bmw 320 d din 2000 si doar cu aer conditionat. acum k mi-am luat seatul leon, este mai nou k bmw-ul pe care il luam , cp mai multi 150>136 la bmw, service mai ieftin, piese mai ieftine, consum mai mic. Nu vreau sa fiu rautacios deloc dar in ceea ce ma priveste pe mine cred k am facut o alegere buna.

Modificat de Mariuselu
Link către comentariu

In sfarsit poze!!

Frumusica.

Aveai dreptate, modelul jantelor difera fatza de la a mea.

In ceea ce priveste omologarea rotilor pe 17, nu ai nevoie de hartie de nicaieri, e trecuta dimensiunea asta la RAR in calculatorul lor.

Privitor la comparatia cu BMW, nu stiu ce sa zic. E mai rapid Leonul fatza de un 320d de 136 cai, poate si fatza de cel de 150 cai. Nu se compara insa pt ca BMW e premium + are tractiune spate, deci e alta mancare de peste, doar ca-i mai scump.

Link către comentariu

frumoasa masina!

culoarea ii vine bine. vezi ca e un topic cu trecutul altor dimensiuni de roti in talon

Link către comentariu

Frumoasa foc. Sa o stapanesti sanatos.

Culoarea este exact ce-i trebuie unui Leon 1

1,9TDI 150 CP inseamna ceva... :icon_thumright:

Link către comentariu

Multumesc mult! Va astept la intalniri daca vreti sa dati o tura, sper sa ii fac si CASCO pana atunci!

Modificat de Mariuselu
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Felicitari. E 1.9TDI/150, e si galbena, calci pe urmele lui Ceky :vaidecapulmeu:

Pune-i pedale si footrest aluminiu de Audi TT (de la VAG sau Milotec) se potrivesc cel mai bine dintre toate optiunile posibile, dar te costa: ~100 EUR setul

Uite si aici:

Seat Leon FR 2005

~Nautilus

Link către comentariu
  • 7 months later...

Se pare ca avem aceeasi masina...a mea bate spre un albastru..ma mir cum de ai cotiera...si modelul de jante nu l-am mai vazut pe seat..este oem?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!