Jump to content

vopsitorie

kerosen
 Share

Postare recomandată

atelier de tinichigerie/vopsitorie, cu experienta de lucru de peste 10 ani pe masinile clasice VW -broscuta si transporter, pot face operatiuni de reconditionare caroserii, pregatire si vopsire la standarde actuale. am cabina de vopsit profesionala, scule pentru pregatire/vopsire , aparat sudura in camp protejat. pot face vopsiri in culori clasice si culori moderne, metalizate ,perlate sau vopsele speciale tip " cameleon".preturi accesibile, ofer factura si garantie pentru lucrari.

http://www.high-vision.ro

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

aici ar fi un pic de discutat. pentru un element nou sau bun, la care nu trebuie sa refac suprafata cu sudura, chit, etc un pret corect pentru vopsire e pe la 70-80 euro. daca trebuie facute si alte lucrari de reparatie, finisare, sablare, etc pretul poate sa ajunga la 100 euro. cel mai bine pretul se stabileste la fata locului in functie de volumul de manopera ce trebuie facut sau in urma unei discutii pe baza unor fotografii in detaliu si a pretentiilor beneficiarului.

orientativ, o vopsire completa (interior-exterior) la un Kafer costa undeva la 8-900 euro.

Modificat de kerosen
Link către comentariu

800 / 900 euro doar vopsitu ?? adica spoiala ???eu asa inteleg ... sau cu tot adica : sablare + tini + chit + grunduire +vopsire + lacuire ???materialele pres ca separat sau tot in banii astia ??

Modificat de rtanase
Link către comentariu

te vrei sa intelegi prea multe :) - eu cred ca refera la pregatire vopsire (chit,smirguiala,etc ) vopsire + lacuire la cuptor + materialele tale

Link către comentariu

demontatul, pregatirea caroseriei, vopsirea si montatul elementelor ( usi, capote, ornamente)intra in banii aia. materialele sunt separat si depind de preferintele clientului. pregatirea e cea mai importanta operatiune si de obicei dureaza cam 10-15 zile pentru o reconditionare de caroserie iar vopsirea propriuzisa cam 2 ore :icon_thumright:

Link către comentariu

misu ploiesteanu

pacat ca esti departe...

Link către comentariu

Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!