Jump to content

Angel eyes

Ice_2k
 Share

Postare recomandată

Poate sunt offtopic si imi cer scuze daca este asa.

Daca ar fi sa optez intre angel eyes cu neon si angel eyes cu led ce ma sfatuiti?

Stie cineva care ar fi avantajele si dezavantajele intr-un caz si in celalalt?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ice_2k

27

• chid

5

• HID

5

• Bogdan_wrc

4

Top Posters In This Topic

neon=CCFL.

Iti pot recomanda sa te uiti la poza din avatarul lui vladpo si apoi sa o compari cu cea din avatarul meu. Vei vedea diferentele vizuale, care conteaza. La cele cu led/bec (cam cum am eu) se pot arde led/bec-urile, iar cercurile se vad mai aiurea decat la cele cu CCFL (care nu se prea ard, avand stabilizator).

Link către comentariu

la cele cu leduri se cam vede unde sunt ledurile, zonele alea fiind mai luminoase... cele cu neon sunt "constante in luminozitate" ca sa zic asa.

Link către comentariu

Multumesc pentru precizari.

Deci la cele cele cu LED-uri singurul avantaj ar fi pretul iar dezavantaj (major) durata de viata care este mai scazuta.

Link către comentariu

Multumesc pentru precizari.

Deci la cele cele cu LED-uri singurul avantaj ar fi pretul iar dezavantaj (major) durata de viata care este mai scazuta.

Nu numai pretul este avantajul. Ci, cum a zis si ICE, si faptul ca lumina este la fel pe toata lungimea inelului. Din ce am observat eu sunt si mai vizibile ziua decat cele cu LED-uri.

Link către comentariu

i-leon_c vorbea de singurul avantaj al celor cu LED-uri :offtopic:

Link către comentariu

Multumesc pentru precizare ICE.

Ca dezavantaj cred ca totusi ar mai trebui adaugat si aspectul care la LED este de calitate mai slaba.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!