Jump to content

Angel eyes

Ice_2k
 Share

Postare recomandată

mergi de intreaba la RAR ... si zi-ne si noua ... da' io sunt convins 100% ca nu te lasa ... dar cine stie ??!?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ice_2k

27

• chid

5

• HID

5

• Bogdan_wrc

4

Top Posters In This Topic

nu prea am de ce sa ma deranjez... pot opri angel-eyes-urile scotand o mufa si-mi pot pune pozitiile la loc punand 2 becuri normale pt ca pe cele pe care le-aveam le-am taiat contactele ca sa nu se mai aprinda... asa ca nu prea-mi fac griji cu RAR-ul (plus ca din cate-mi amintesc nu mi-au aprins farurile la rar...)

Link către comentariu

sunt tare curios daca s-ar lega ei de asa ceva?

in cel mai rau caz vreunul mai zelos sau mai bine zis ciudos poate ar avea ceva de comentat... dar se rezolva cu.... atentie...

important e ca arata misto...asta e! ;)

PS era sa uit .... farurile tip Celis de la Hella(producatorul celor originale) sunt numite upgrade la golf4.... e vorba de modelul lui ZGB.... angel eyes original nu tuning sau optional... asa poate mai afla si baietii de la RAR ce mai e nou pe piata ;)

Modificat de TOXIC
Link către comentariu

Eu nu m-as ingrijora prea mult cu RAR-ul ca vorba lui Ice, cand mergi pui vechile pozitii, mai mult ma ingrijoreaza omu' cu chipiu....

Link către comentariu

nu te mai ingrijora ca viata e prea scurta ca sa n-o traiesti cum iti place...

io zic sa iti pui angel eyes de care vrei dar tie sa iti placa... si o sa vezi ca n-o sa-ti pese de nimeni cat timp esti tu multumit...

Link către comentariu

am vazut multe priviri lungi de la politisti dar erau doar "priviri curioase", n-a comentat nici unul absolut nimic (unul chiar m-a oprit intr-o noapte la control si ca sa suflu in fiola si n-a zis nimic de alea cu toate ca in timp ce opream in fata lui s-a uitat lung la ele)

Link către comentariu

• 8 months later...

o mik intrebare am....deci....vad k angel-eyes asta tip neon....are sus o intrerupere..nu este cerc complet....daca nu as avea pleoape ....cum s-ar vedea???

...Ps...ink una....deci....doar cand sunt pe pozitii se vad....atat??/sau stau tot tp aprinse???...vreau sa-mi pun si eu....pe un golf 4-sdi...2001-faruri hella!:)...de unde sa-mi iau niste pleoape finute???

Link către comentariu

o mik intrebare am....deci....vad k angel-eyes asta tip neon....are sus o intrerupere..nu este cerc complet....daca nu as avea pleoape ....cum s-ar vedea???

Este alegerea ta de care pui, exista si complete... eu asa am vrut, mi s-au parut ca au un aer mai agresiv...

...Ps...ink una....deci....doar cand sunt pe pozitii se vad....atat??/sau stau tot tp aprinse???...vreau sa-mi pun si eu....pe un golf 4-sdi...2001-faruri hella!:P

Le legi unde vrei :P Eu le-am legat pe pozitii

...de unde sa-mi iau niste pleoape finute???

Kamei.

Link către comentariu

• 1 month later...

nu am inteles pe passat se pot pune pe farurile lui originale sau trebuie schimbate farurile ? farurile mele sunt ca la masinile de politie la passaturile alea cu semnalizarea pe margine nu cu semnalizarea intre faza scurta si lunga la modelu celalant de far :D si mai am o intrebare farurile care sunt mai in spate cu 2 pagini parca la ce pret sunt?

Modificat de Romario
Link către comentariu

• 1 month later...
10x :)

Ice cu ce a-ti lipit inelele. Am inele si ma gandeam sa le lipesc cu silicon transparent pe tot diametrul lor. Altcineva mi-a zis sa le lipesc in cateva puncte cu Super Glue. Siliconul tine altfel la trepidatii.

Merci.

Link către comentariu

La mine de exemplu (tot angel neon) sunt lipite in cateva puncte cu poxipol. Tine bine. Dar atentie nu da-ti pe tot conturul pt. ca sunt din sticla. De exemplu la mine am avut o problema cu un far ( se aburea) si cand a fost ger in bucuresti mi-a crapat un angel. ASa ca acum le-am lipit in mai putine puncte sa poata sa se contracte si invers de la frig. :)

Link către comentariu

super-glue in nici un caz, e prea "acid". Un silicon transparent ar merge... nu stiu exact cu ce le-a lipit HID dar parca era in set cu inelele...

Link către comentariu

eu le`am lipit cu super-glue :D si acum imi atarna unul :ceuameni:

Link către comentariu

• 1 month later...

Pentru faruri complete cu Angel Eyes ce imi recomandati. Calitate / pret ????

Link către comentariu

Exista pe piata 2 marci mai cunoscute care produc faruri cu angel eyes: Hella si FK. Fiecare din ele are avantaje si dezavantaje, o sa le enumar pe rand:

Hella- avantaje- angel eyes neon, se vede mai bine ziua, arata f bine, sunt finisate excelent. Dezavantaje: neonul se arde (asa cum s-a vazut la unii colegi de pe forum) si costa mai mult decat FK.

FK - avantaje - sunt mai ieftine, lupa de la faza scurta e de calitate acceptabila. Dezavantaje - angel eyes sunt facute cu beculete intr-un tub de sticla, arata destul de ciudat, nu se vad ziua si daca se arde vreunul sunt f greu de schimbat, iar finisajul lasa uneori de dorit. Eu am FK, dar o sa le schimb becurile de pe angel eyes cu neon. Cea mai buna (si ieftina) solutie, daca nu vrei far cu lupa, e sa desfaci farurile tale si sa iti pui angel eyes cu neon.

Link către comentariu

• Administrator

Primul link nu se poate deschide iar in cel de-al doilea sunt faruri cu look de G5 , care n-au angel eyes .

Link către comentariu

Angel Eyes iau de la HID. Intrebarea este oare se pot desface ce cu look de G5?

Link către comentariu

• Administrator

Fiind Hella sigur se pot desface dar .... Sunt destul de scumpe si nu cred ca merita sa strici garantia pentru faruri , cu montarea angel eyes .

Link către comentariu

• 4 months later...

Angel eyes Golf IV, de care sa imi pun...?

Intrucat am un far crapt de la pietricele, iar un far Hella nou costa cam 400 ron, m-am gandit sa imi pun angel eyes.

La un pret acceptabil ar fi FK, Jom, Sonar, In Pro...

Despre FK, am auzit ca nu sunt prea bune. Cum sunt celelalte, are cineva...? As vrea inele cu neon, nu cu leduri si sa lumineze alb-albastru, sa nu fie lumina galbena.

Care marg mai bine pe masina neagra, cele cu fundal cromat sau negru?...influenteaza luminozitatea? Merci!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

let me get this straight... exista faruri hella originale cu angel eyes? si pentru A6-le meu?

Link către comentariu

• 4 weeks later...
  • 5 months later...

stie careva ce dimensiuni au inelele angel eyes care se pun pe passat made >2001?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!