Jump to content

Sfaturi achizitie Polo 6R si 6C

bantina
 Share

Postare recomandată

in Noi 2012 mi s-a spus mai mult cu vreo 3-4 saptamani. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...

A sosit si masina mea. Timp de asteptare : fix 2.5 luni (exact cat au scris in contract). Punctualitate germana. 

Este vorba de un 1.2tsi 90cp alb highline. Rulajul cu care a sosit: 6km.

Urmeaza sa soseasca in cca 1-2 saptamani si actele (contract, factura etc necesare inmatricularii).

Modificat de cosminlive
Link către comentariu

Felicitari si s-o stapanesti sanatos :)

Pai si pana cand iti vin actele ce faci, stai si te uiti la ea in curtea dealerului? :huh: sau ai deja numere rosii?

Link către comentariu

dar totusi multe au venit mai devreme. actele ar trebui sa dureze maxim 1 zi. 

Link către comentariu

Multumesc! 

M-am exprimat gresit  :tuktuk:  Am numere rosii pentru 30 zile. Ma refer la acte = restul de hartii (contract, factura, bla-bla), necesare inmatricularii definitive.

Masina este excelenta.

Link către comentariu

• 2 months later...

a avzut cineva culoarea oxyswhiste live?

nu prea am optiuni de culoare...au scos HOT ORANGE pe care-l aveam si mi-a placut.

toffee brown nu ma incanta...in rest..nimic. doar alb simplu.

Link către comentariu

Cele 2 configurari (la care stau in dubii daca sa pun pachet RELAX (klimatronic, nu se vrea)..ar fi acestea: 

1:
Polo Attractive Comfortline 1,4, 4 usiTractiune Fata, Benzina / 1.4l / 63kW/ 85CP, Manuala - 5 trepte, 4 Usi, 
Pret cu TVA11.858,12
Alb (oryxwhite pearleffect)808,48
Tapiterie: Stofa 
*Pachet confort-214,52
*Pachet Sport469,96
Computer de bord151,28
Cotiera centrala fata105,40
Covorase textile fata /spate106,64
Faruri de ceata173,60
Pachet Iarnă363,32
Radio CD RCD 310   132,68
Roata de rezerva din aliaj usor157,48
Sertare sub scaunele din fata27,28
Total:14.139,72

sau

2:
Polo Attractive Comfortline 1,4, 4 usiTractiune Fata, Benzina / 1.4l / 63kW/ 85CP, Manuala - 5 trepte, 4 Usi, 
Pret cu TVA11.858,12
Alb (candy white)0,-
Tapiterie: Stofa 
*Pachet confort-214,52
*Pachet Sport469,96
Computer de bord151,28
Cotiera centrala fata105,40
Covorase textile fata /spate106,64
Faruri de ceata173,60
Pachet design interior "White"135,16
Pachet Iarnă363,32
Radio CD RCD 310  132,68
Roata de rezerva din aliaj usor157,48
Sertare sub scaunele din fata27,28
Total:13.466,40 

alte sfaturi?

unde 

*Pachet confort
  • scaune faţă încălzite
  • faruri de ceaţă cu iluminare statică la virare
  • computer de bord
  • cotieră faţă cu spaţiu de depozitare
  • instalaţie spălare faruri
  • duze instalaţie spălare încălzite automat faţă
  • avertizare nivel lichid de spălare parbriz
  • indicator presiune pneuri

*Pachet Sport

• jante aliaj uşor"Lakeside" 6J x 15 cu anvelope 195/55 R15
  • geamurile laterale spate şi lunetă cu absorbţie a luminii de până la 65%
  • volan piele 3 spiţe
  • manetă frână de mână şi levier schimbător de viteze îmbrăcate în piele
  •  
    Pachet design interior "White"
    • pedale cu aspect de aluminiu
    • capitonaj plafon în culoare neagră

Pachet WHITE nu se poate cu alta culoare, decat cu alb simplu. Nu merge cu oxyswhite.

Pachetul CONFORT include si pachet iarna, de aia apare in configurare. Nu mai aleg pachet iarna, daca iau pachet confort.
Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

• 2 weeks later...

are cineva idee cam pana cand mai tine programul actual RABLA? nu ma grabesc sa dau comanda in iarna ca nu am unde sa tin masina...si as fi curios pana cand pot profita de RABLA...

Link către comentariu

ok...deci sunt sanse sa nu prind programul asta. despre urmatorul se stie ceva...?

Link către comentariu

ala apare sigur in vara la ei (se zvoneste luna mai pt lansare), la noi probabil prin vara-toamna, dar nu aduce multe chestii noi mari la design, plus motoare mai mici..1.0TSI (care se pare va inlocui 1.2TSI), cel de 3cilindrii care e si pe !UP.

poate la interior va avea tochscreenul de la Golf VII. dar sigur primele luni nu vor avea oferte f mari...deci nu-l iau in calcul.

Link către comentariu

Uau ... abia astept facelift-ul!

Unii vor avea de lucru dupa aparitia lui. Hi,hi !

Link către comentariu

m-am decis sa renunt la roata de rezerva din aliaj, sa aleg culoarea alba simpla, si daca totul iese bine, xenon. ledurile pe zi, cu culoarea alba, cu geamuri negre pe spate, si jante, cred ca arata superb. 

cred ca saptamana viitoare dau comanda...astept sa-mi fac timp.

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

• 2 weeks later...

comanda data ieri, 27.11, masina e anuntata ca vine in saptamana 7 din 2014.

1.4 Confortline, cu toate echiparile de HL, si pachet design white pe care am reusit cu interventii sa pun bi-xenon. sper sa nu ingreuneze asta comanda. 

comanda data la Pitesti.

Link către comentariu

Ca nu se poate comanda normal pe confortline. Si pe highline uneori siteul de configurare nu permite. Anu trecut pe mine nu m-a lasat.

Nici acum nu poti pune bixenon pe highline. Doar pe GTI.am verificat acum 1 min

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

• 3 weeks later...

deocamdata nu se mai poate comanda Polo, s-a scos si din configuratorul de pe site, pana prin mai-aprilie cand apare noul model, dar comanda data atunci, inseamna ca masina va veni prin august, asa ca am fost printre ultimele comenzi. nu-mi pare rau, pt ca poate nu-mi va placea faceliftul, poate nu as fi obtinut atata reducere (sunt sanse sa fie mai scump putin), si oricum aveam nevoie de masina cand da caldura.

Link către comentariu

• 1 month later...

Bogdan.. tin sa precizez..partea cu ofertele.. Polo nu are nici acum o mare oferta.. nu a avut si nici nu va avea.. nu se incadreaza in politica de oferte a companiei. e un model ce se vinde de la sine :P in cateva luni o sa te poti bucura de facelift... greu acum sa nu ai nici o idee despre ce va fi si cum va fi.... probabil majoritatea facelifturilor de anul acesta or sa capete forma G7

Link către comentariu

banuiesc ca lucrezi la vreo reprezentanta, dar depinde ce inseamna pt tine oferta. daca o comapri cu clasa mare, nu, dar daca compari cu alte masini din clasa, are

eu am luat 2 in ultimul an, si iti garantez ca oferta a fost cea mai buna din clasa. vorbesc doar de reducere...

si nu vorbesc de 1% cum se da..normal.

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

Salut baieti, ma gandesc pentru aceasta vara sa achizitionez o masina noua in bugetul 12k - 13.5k, la Volkswagen observ ca sunt 2 oferte la polo care ma atrag, voi pt ce ati opta?

Polo Trendline (1.2 TDI CR DPF) 75cp/180Nm, 5 viteze manuala, 13500 euro cu tva

sau

Polo Confortline (1.2 TSI) ---> 90cp/160Nm, DSG 7 viteze, 13800

---> 105cp/175Nm, 6 viteze manuala, 13600

Pareri?

Link către comentariu

Salut ; eu as opta pt polo confortline 1.2 tsi 105 cp manuala ; personal, nu imi plac dieselurile, si in niciun caz cele slabe ; 105 cp pe polo sunt ideali, iar cuplul si consumul mic sunt de vis ; daca iti place DSG, mergi pe cel de 90..insa eu am retinere la cate probleme au fost cu dsg-urile ; 

Link către comentariu

Pana la vara o sa intre facelift-ul pe linia de asamblare. Poate prinzi vreo masina pe stoc la trecerea dintre generatii; ar trebui sa o iei la un super pret..

Link către comentariu

Diesel pe masina mica e o boala specifica estului Europei, la fel ca pasiunea netarmurita pentru sedanuri.

Eu as lua benzinarul fiindca la consum nu stiu daca are 1 litru in plus la suta, e mai silentios si de diferenta de bani diesel/benzinar, faci "gratis" o gramada de kilometri.

Daca pe de alta parte esti ultras diesel, ia diesel :)

Dintre variantele postate, eu as merge pe DSG 90. Diferenta fata de 105 cai e neglijabila, insa placerea condusului e net superioara la automata :)

In plus, head-to-head race pe sfert de mila, DSG-ul face la buzunar manuala cu 15 cai in plus in 8 cazuri din 10. Ce ii lipseste la putere, compenseaza prin agilitatea cutiei.

Modificat de Vizitator
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!