Jump to content

Tablou sigurante

alexrosiu
 Share

Postare recomandată

posibil sa fie rezistenta de la led stricata pana la urma, daca leg butonul la 12v se aprinde, si se mai aprinde pe masina cand apas pe el cu poziltile aprinse si fara contact, cand pun contactul se face galben

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din ce spui inteleg urmatoarele: fara contact pus butonul lumineaza normal(rosu cu pozitiile aprinse) cand pui contactul lumineaza galben indiferent de pozitia butonului.

Daca am inteles bine verifica daca iti functioneaza incalzirea in oglinzi si in luneta. Din ce stiu acest comportament este specific cazului in care nu functioneaza rezistentele de incalzire.

Link către comentariu

fara contact cu pozitile puse nu se aprinde rosu decat daca apas pe el si cand pun contactul se face galben k e apasat

Link către comentariu

si daca ai pozitia pusa si pui contactul, se stinge ?

Link către comentariu

se face galben daca e apasat, daca nu nu se aprinde

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salut

am o bora 1.9 tdiesel , 6 trepte, 120 cp si geamurile de pe spate nu imi merg

adica daca le cobor este ok dar cand incerc sa le inchid nu se intampla nimica si trebuie sa folosesc consola dp usa soferului

daca stiti care este problema sau imi puteti spune care este siguranta din panou sa incerc sa o schimb deoarece nu inteleg ce este pe acolo

multumesc anticipat

Link către comentariu

FA o diagnoza si in blocurile de masura de la adresa 46 vezi daca butoanele de pe usile din spate functioneaza corect.

Link către comentariu

salut

am luat sigurante dar nu am gasit numarul 46 deoarece am numai 44

despre ce ai spus tu sa fac ca nu am inteles

Link către comentariu

Am spus sa folosesti VCDS sa faci o diagnoza si sa te uiti in blocurile de masura de pe modulul confort.

Link către comentariu

am si eu o prblema la golf. fiindca nu imi mai mergea bricheta am inceput sa verific sigurantele, apoi pe drum in miez de noapte am dat sa sterg parbrizul si am ramas doar cu lichid pe el, fara ca stergatoarele din fata sa mai mearga. stie careva care este siguranta aferenta?

Link către comentariu

Vezi siguranta 19 din cutia de langa baterie.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Link către comentariu

• 2 months later...

buna seara!

sunt nou pe forum si am o problema cu un Bora 1.9 tdi 116 cp. nu mai imi merge niciun ceas din bord. care poate fi problema?

precizez ca atunci cand am oprit-o ultima data toate mergeau. vreo siguranta ceva ?

merci!

Link către comentariu

da, verifica-i sigurantele - vezi nr.11 parca.... sau uita-te pe cartonasul sigurantelor, unde iti arata un vitezometru

Link către comentariu

Cutie de siguranţe fuzibile în compartimentul pasageri, începând cu model anul 1998.

Precizari:

- Siguranta fuzibila 14 - Lumina interioara / Inchidere centralizata (10 A)

- Siguranta fuzibila 14a - Lumina interioara (5 A)

- Siguranta fuzibila 29 - Management motor benzina (15 A)

- Siguranta fuzibila 29a - Management motor diesel (10 A)

- Siguranta fuzibila 32 - Management motor (15 A)

- Siguranta fuzibila 32a - Management motor injectoare (10 A)

post-46865-0-57815500-1350983275_thumb.p

Modificat de Ionut Maruta
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Ci poate sa-mi spuna ce numar are siguranta pentru mers inapoi si cea de ceata spate.Pentru masina din semnatura

Modificat de aurel_s
Link către comentariu

Ma ajuta cineva sa-mi spuna care este numarul sigurantei de ceata spate si cea de la lampile de mers inapoi.Am citit descrierea in engleza dar nu inteleg mai nimic.Tot nu stiu sigur care sunt si sincer nu m-as apuca sa desfac toate sigurantele la rand sa vad care sunt arse.Mentionez ca nu se aprind lampile de ceata spate(pe fata se aprinde ceata) si nu se aprind becurile de la marsarier.Masina este Golf 4 1.9 TDI an 2000.Daca are careva lista cu cele 44 de sigurante in romana ar fi cel mai bine(traduse de mine nu prea inteleg mare lucru care ce face).

Modificat de aurel_s
Link către comentariu

post-56207-0-13120100-1352971156_thumb.p

verifica sigurantele F7-mers inapoi,si F36 pentru ceata,dar si becurile,poate sunt arse

Modificat de cristi_eftimie
Link către comentariu

Merci pentru postare.Cu mansalierul am rezolvat este sonda dusa iar cu ceata spate am inteles ca este din priza de la carlig dar nu stiu exact ce.

Link către comentariu

E un contact acolo care transfera ceata de pe masina pe remorca cand o cuplezi.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare, pentru Sharan 1.9 TDI din 2001 are cineva o shema a tabloului de sigurante?

Mai precis ma intereseaza daca stie cineva care este siguranta responsabila cu luminile din compartimentul pt. bagaje, lumini interior, plafoniere...am probat un bec cu led si acum nu mai merge nici o lumina de interior si cred ca s-a ars vreo siguranta.

Multumesc

Link către comentariu

arunca un ochi aici:http: .postul 9

Modificat de cristi_eftimie
Link către comentariu

Salutare imi spuneti si mie la masina din semnatura care e numarul sigurantei de la bricheta spate ? cred ca am facut un scurt si nu mai merge credeam ca e pe aceasi siguranta cu bricheta fata dar m-am inselat si nici in panou nu gasesc nr. bricheta spate ?

Am vrut sa-mi pun o lampa mobila si nu cred ca am legat bine firele la lampa si s-a ars siguranta :(

Link către comentariu

ai schema cu sigurantele 5 posturi mai sus

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!