Jump to content

Pierde ulei foarte mult la turatii mari.

Gabitzu05
 Share

Postare recomandată

Problema nu sunt numai masinile , sunt si mecanicii , spre exemplu eu luni segmentez tot motoru ( garnituri segmentzi chiulasa supape , tot ce treebuie )  

La serviceurile din oras , manopera era in jur la 1400-1500 de lei .. eu am gasit`o cu 800-1000 la un tip care pana acum nu m-a dezamagit , piesele mai sunt si alea vro 800 de ron  si nu`mi mai mananca pe urma ulei  cel putin 150k/km si no sa vada la drum lung sub 130-140 ,  restu pieselor care ar putea pica nu sar de 1000 de lei bucata ( egr , sonda lambda , catalizator , pompa de benzina , eu sincer consider golf 4 o masina cu preturi decente la piese ! Sa vedeti japonezele sau astea frantuzesti , sau in general astea noi chiar si de la vw  cand pica ceva cam cat costa , sau senzorii la masinile mai noi , sa nu mai zic de volante care pica la 90 jde mii , lanturi care se rup la 100 de mii , nu mai vorbim de diesel , daca mergi cu el subturat . Inainte sa mai bagati bani in masina e ok sa gasesti mecanicul potrivit.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 months later...

Salutare. Și eu am segmentat în aceeași perioadă că și tine. Doar că după am rămas cu pierderi de antigel pe la oringul dintre țeava de la pompa de apa și carcasa termostat. Azi mi-a dat și uleiul afară pe la joja:(. Îmi toaca nervii la maxim dar asta e mergem înainte și sper cu pagube minore.

IMG-20160926-WA0001.jpg

IMG-20160926-WA0000.jpg

Link către comentariu

Da ulei pe la joja pt ca ingheata filtru epurator.

Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare

Cat a costat segmentarea?

eu am AUS  si papa ulei destul vreo 2 litri si ma  bate gandul sa fac o segmentare (are 203000 km)

la segmentare : Trebuie sa ii fac si distributia ? ( a fost facuta la 165000 km)

Link către comentariu

• 3 weeks later...

2750 lei. A intrat și distribuția. Avea doar 33000. Pompa de apa era varza. Pierdeam antigel pe la ea. Am schimbat pistoale cu totul, supapele de evacuare, cuzineți, garnitura chiulasa, curea accesorii, simeringurile, uleiul + filtru, manopera. Cam atât parcă.

Azi am rezolvat parțial și cu pierderea de antigel. Am schimbat conducta ce duce de la pompa la carcasa termostat. Acum curge pe la flanșa termostatului. Sper sa o rezolv luni sau marți. Miercuri cred că o să cumpăr un set de fise bujii noi că îmi cam face figuri și sper sa să termine belelele că m-am saturat.

Link către comentariu

• 3 months later...

Salut,am făcut segmentarea motorului cost total 3300 lei.piese cumpărate de mine : segmenți,distributie + pompa, garnituri,corp termostat, șurub chiulasa, antigel,apa,curățat injectoarele + garnituri ,ulei ,filtre, etc.

Din suma asta 1560 a fost manopera: demontat-montat, chiulasa rectificare, ghiduri supape , simeringuri,10 supape înlocuite și restul rectificate....piesele pt chiulasa au fost cumpărate de mecanic.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!