Jump to content

Automitric AutoService SUCEAVA


condrutz85
 Share

Postare recomandată

Daca s-a mai discutat acest subiect rog inchiderea topicului la search nu a rezultat nici un subiect despre acest service

Astazi am avut neplacerea sa duc masina in garantie a 6-a oara la Automitric Suceava, din cauza unor mici scurtcircuite care apareau in oglinzi si a faptului ca stopurile de frana ramaneau blocate. Am ajuns , s-a facut un log la masina iar dupa aceea au inceput sa caute misterul , pe care evident nu l-au gasit ( fiind foarte slabi pregatiti - muncitorii ma refer) dar in schimb s-au gandit ca daca tot nu pot sa rezolve problema sa dea vina pe ceva. Acel ceva este alarma montata la Sandra Trading Iasi, service autorizat VW si Viper, montaj profesional. Degeaba am incercat sa le explic ca ei pur si simplu nu voiau sa inteleaga ca nu este alarma. Am avut neplacerea sa dau peste un muncitor care nici nu stia sa desfaca o fata de usa, a trebuit sa ii mentionez eu sa scoata un surub ca el tragea de fata de usa si se mira de ce nu iese (atat de bine pregatiti sunt acesti meseriasi) si avea un declipsor pe care habar nu avea sa il manuiasca. Marea verificarea care s-a facut a fost masurarea cablurilor, care oricum daca erau defecte nu se aprindeau deloc semnalizarile de pe oglinzi. Au facut poze la alarma , satisfacuti cu gandul ca au pe ce da vina , fara sa fie nevoiti sa mai repare problema. Tanarul care mi-a lucrat la masina fluiera tot timpul ca un cioban pe pajiste dupa oi, la fiecare melodie pe refren. Mi s-a zgariat vopseaua de pe interiorul usii datorita indemanarii foarte mari a acestui guru al serviceului. Ei banuiesc alarma, dar alarma este legata pe CAN-ul masinii deci nu are cum duce la defecte fizice, adica la scurtcircuit in oglinzi, dar la pregatirea lor, noi necunoscatorii suntem praf. Din cauza alarmei stopurile de frana raman aprinse, deci va dati seama ce tehnologie de ultima ora , am alarma cu pilot automat, franeaza singura, aprinde stopurile semnalizeaza. Din pacate lucrez in domeniul electric si stiu si eu cu ce se mananca curentul. Un profesor de al meu spunea : "Degeaba gandesti daca esti prost" vorba care se aplica pentru nestematul domn ce a lucrat la masina mea. Dupa discutii aprinse, neajungand la nici un consens cu acesti doctori in ale sistemelor electrice, am plecat lasandu-ma rece comportamentul de doi bani al celui ce a lucrat la masina si al domnului care raspunde de garantii. Am tinut sa vb cu un supervizor sau sef, mi s-a dat cu flit . Deci daca aveti probleme cu alarma, atentie ea acapareaza controlul masinii si conduce singura, franeaza, ia viraje, semnalizeaza, nu mai trebuie sa o conduceti dvs.

Diagnosticul lor a fost (pregatiti-va de un ras pe cinste): "ALARMA MONTATA PE INSTALATIE COMUNICARE AUTO" mai este si analfabet pe deasupra si solutia pentru frana si semnalizari "DEMONTARE ALARMA SI TINERE SUB OBSERVATIE A SE VEDEA DACA REAPAR DEFECTELE" de parca masina e om care este bolnav si tb tinut sub observatie. Ce mai pot spune, sincer am crezut pana astazi ca acest service este diferit fata de cele din tara cu care am avut ocazia sa cooperez dar se pare ca sunt tot aceeasi carpaci de pe vremuri (mai putin anumiti oameni, care stiu cu ce se mananca aceasta meserie si am un respect f mare pentru ei). O sa ma duc la Sandra Trading, o sa rezolv masina pe garantie, apoi urmeaza sa iau masurile ce se cuvin. Imi este pur si simplu scarba de oamenii de doi lei, ajunsi in functii pe spagi, pregatire 0, dar plini de ei. De aceea Romania nu avanseaza.

As dori ca acest topic sa capteze atentia tuturor care au avut de a face cu acest service si sa ne impartaseasca problemele de care au avut parte, astfel incat altii sa nu mai aiba de suferit de pe urma acestor savanti in domeniul auto.

Modificat de Bwwlan
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La masina ta e posibil ca stopurile sa ramana aprinse din doua motive : fie contactul de pedala de frana este defect, fie ai unul din soclurile de becuri de pe spate in scurt circuit.Oricum , este posibil ca la o interogare de defecte sa iti apara anumite nereguli.Nereguli care sa te indrume catre defectul mentionat de tine .

E posibil ca scurt circuitele din oglinzi sa apara din cauza rezistentei de incalzire (daca ai asa ceva).Oricum insa alarma legata pe CAN(probabil ca ai un VIPER 333, din cate imi dau eu seama) nu are cum sa dea defecte astfel incat sa iti aprinda stopurile pe frana. Singura mare problema pe care o poate avea o alarma pe CAN este sa porneasca aiurea si sa iti trezeasca vecinii cand ti-e lumea mai draga.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Stimate domnule condrutz85. Datorita faptului ca eu personal imi repar masinile de 15 ani la Autoservice Suceava si Radauti si n-am avut nici un fel de probleme, ba chiar aici am gasit intr-un final rezolvare la probleme "de nerezolvat" in alta parte, am citit posturile dumneavoastra din alte arii si am dat despre descrierea problemelor pe care le aveti cu alarma. Cele ce urmeaza sunt chiar cuvintele dumneavoastra :

<< Mi-am montat ieri la sandra trading ( ca sa nu pierd garantia la masina) un Viper 5002 cu toti senzorii (geam spart , dublu perimetru, senzor anti tractare+inclinometru, senzor de soc, sirena autoalimentata etc) impreuna cu un modul de CAN(canmax400). Problema este ca gigelu care mi-a instalat alarma la Sandra a facut o munca foarte buna a matisat toate firele cu izolir, a lucrat ingrijit, DAR nu a programat nici alarma nici modulul de CANMAX. Astazi cand am armat masina mi-a pornit radioul. Mai tarziu cand mergeam cu masina mi-a incuiat usile(mentionez ca este scoasa optiunea din VAG-com). Cand iau contactul imi descuie usile. Cand armez alarma pe toate nivele imi porneste si se opreste scurt climatronicu. Am reusit sa configurez alarma din Valet dar nu reusesc sa programez modulul ala care a costat o caruta de bani. Mentionez ca urmez toate procedurile in mod corect. Daca cineva a mai programat asa ceva rog un PM. Pana acum alarma a depasit suma alocata de 1000$. Imi vine sa o arunc pe geam. >> <<Buna ziua. Cum am mentionat si mai sus am montat la Sandra Tradin IASI o alaram viper 5002 cu toti senzorii posibili , impreuna cu un canmax de la DEI. Toate bune si frumoase, numai ca, cand armez/dezarmez masina, imi porneste aerul conditionat si casetofontul, pentru o scurta perioada de timp. Farurile daca le aprind din telecomanda pager palpaie, ca si cum ar fi un scurt. Mai nou am inceput sa gasesc erori pe computerele de la usile din fata, acelasi numar de erori, acelasi numar de aparitii si la acelasi numar de kilometrii ( mentionez ca semanlizarile merg normal) si nu e prima oara cand gasesc aceste erori: >> <<Ieri cand un coleg mergea in spatele masinii mele a spus ca imi clipeste stopul de pe haion, cand am semnalizarile pornite. Mentionez ca eu am programat CANMAX-ul deoarece nenea din service nu se pricepea nici macar sa il configureze sau sa il programeze, am luat versiunea cea mai noua de soft posibila. Sunt innebunit. Astept idei si parareri, daca nu pot rezolva i-am pus gand rau sa il dau jos si sa montez alarma direct pe fire, macar asa o sa imi functioneze coming home/leaving home, deschiderea portbagajului, aprinderea plafonierei, programarea cheii masinii pe alarma. Alarma de peste 1000 $ si face probleme grozave. >> .

Nu prea mi se pare corect sa dati vina pe acei "ciobani" pentru neimplinirile dumneavoastra. Tot ceea ce ati povestit in alt topic suna exact a "Deci daca aveti probleme cu alarma, atentie ea acapareaza controlul masinii si conduce singura, franeaza, ia viraje, semnalizeaza, nu mai trebuie sa o conduceti dvs. "

Rog si alti useri sa publice eventualele probleme pe care le-au avut la Suceava, poate imi voi schimba si eu parerea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pe partea de tinichigerie cum sunt cei de la automitric?

a reparat cineva masina la ei? feedback?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Draga user-ule kangoroo, eu am programator de canmax orice tip, mentionez ca si eu am crezut ca nu este programat acel modul de face figurile cu pornitul radioului si a climatronicului, si mi l-am reprogramat singur, lucrez in domeniu , dar se pare ca am tras lozul ghinionist. Nu poti monta alarma direct pe fire deoarece in masina ta ca si in masina mea totul este digitalizat, nu mai ai sarme care iti controleaza inchiderea, deschiderea si alte functii. Totul se face pe o magistrala CAN adica o retea de computere. Solutia ar fi din ce am citit pe net si m-am documentat sa schimbi acel CANMAX400 cu un CAN1 care e mai simplu dar mai bun. Eu o sa apelez la aceasta solutie iar daca nu merge renunt de tot la alarma ca m-a inebunit de cap. Alarma de 1000$ si face probeme de nu-ti poti imagina. Vezi ca sirena alimentata o sa iti faca probleme, mie imi pornea cand intra apa pe la ea, am luat si o amenda ca a sunat o noapte intreaga etc. O sa studiez problema si o sa te anunt daca gasesc rezolvarea, numarul meu il ai la detalii.

In ceea ce priveste tinichigeria la Automitric , te fura de te sparg, am avut o masina care a fost pocnita destul de tare iar cand am vazut pre-devizul era sa mor de inima vreo 40.000 RON numai tinichigeria, incearca la ADRIA , reprezentanta Skoda Suceava, mai ieftini si buni, recomand.

Referitor la experientele care le-am avut la Mitric ultima si nu prima data au fost : zgariat de portiera cand au desfacut fetele de usa, au rupt clipsuri, nu au montat cum trebuie filtru de ulei si cand am plecat in concediu imi borsea uleiul pe afara, rupt clipsuri usi, daca e sa schimbi ceva pe garantie te tin vreo doua saptamani pana vine piesa si inca o saptamana sa te programeze, nu au pic de bun simt ( excludem aici anumite persoane) au niste preturi de iti vine rau ( schimb ulei castrol 5W-40 5L + filtru ulei + filtru aer plus maopera 700 Ron aceleasi piese la magazin ajungeau 320 Ron), nu stiu sa isi foloseasca sculele care le au in dotare, nu stiu sa foloseasca echipamentele , ce vrei sa iti spun mai mult? Nu crezi ca este suficient? Ei pe garantie repara nu inlocuiesc! Pe din afara reprezentanta Mitric arata ca o reprezentanta serioasa numai ca , carpacii care sunt angajati acolo definesc proverbul " Pe afara-i vopsit gardu inauntru leopardu", cam asa este cu cu AUTOSERVICE MITRIC SUCEAVA, care incearca sa te faca de sa nu te vezi , deci manopera este echivalenta cu piesele, daca doamne fereste schimbi un motor sau cutie , inmulteste cu 2 si obtii scoru final. Imi cer scuze ca am facut cioban pe acel om care a lucrat la masina mea, mi-a distrus fata de portiera , mi-a zgariat vopseaua pe intrerior, a rupt clipsurile si nu a montat bine fata de usa, el defapt si de drept este un vacar. Tin sa mentionez ca eu asist de fiecare data la service-ul masinii , ca daca nu cine stie ce piesa imi schimbau sau ce disparea (am colegi patiti). Asta este tara in care traim.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Imi cer scuze ca am facut cioban pe acel om care a lucrat la masina mea, mi-a distrus fata de portiera , mi-a zgariat vopseaua pe intrerior, a rupt clipsurile si nu a montat bine fata de usa, el defapt si de drept este un vacar. Tin sa mentionez ca eu asist de fiecare data la service-ul masinii , ca daca nu cine stie ce piesa imi schimbau sau ce disparea (am colegi patiti). Asta este tara in care traim.

"Tin sa mentionez ca eu asist de fiecare data la service-ul masinii"

Te rog sa ne explici si noua ce ai facut tu in momentul in care cei de la AutoMitric Suceava au facut urmatoarele "mi-a distrus fata de portiera , mi-a zgariat vopseaua pe intrerior, a rupt clipsurile si nu a montat bine fata de usa" ???

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poate omul a observat dupa ce a plecat de acolo :(

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Domnule condrutz, aveti o problema mare sa inteleg cu Automitric. Desi aveti o multime de experiente neplacute cu Automitric perseverati sa duceti masina acolo. In doua ore puteti ajunge sau la Iasi sau la Piatra Neamta sau la Bacau unde gasiti reprezentante cu oameni mult mai bine pregatiti si primitori. Despre motor si cutie tin sa va contrazic pentru ca am schimbat de ambele, la masini diferite. Manopera 15 milioane la un motor de aproximativ 100 si manopera de 7 milioane la cutie de circa 70. A, si pentru o masina "pocnita destul de tare" sincer nu mi se pare mult tinichigerie de 9000 euro avand in vedere ca vorbim de reprezentanta cu preturi astronomice la piese si manopera . Banuiesc ca aveati CASCO la masina din moment ce ati dus-o la Automitric deci care era problema ca asiguratorului i s-au cerut 9000 euro ca sa repare o masina de 25.000 ? Inteleg sa fi facut scandal careva de la asigurari pentru acest lucru. Poate nu stiti cum platesc asiguratorii catre serviceuri, cum asteapta sa treaca termenle de prescriere a facturilor si prefera sa mearga in justitie.

Ca rugaminte personala, incercati intai sa dati acea alarma jos pentru a evita sa mai aruncati cu diverse materii mai mult sau mai putin moi in oameni sau din contra, pentru a arunca mai cu spor.Pentru ca , oricat am cautat pe forum, nu am mai decat 2-3 posturi negative la adresa celor de la Automitric. Macar sa ne lamurim

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

...Ceva in povestile voastre nu se leaga...Condrutz85 din Mangalia, iti repari masina la Suceava?!, iar Kangoroo din Sacele (?!) iti da replica intr-un mod extrem de partizan si neconvingator... Un moderator sa inchida acest topic.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

...Ceva in povestile voastre nu se leaga...Condrutz85 din Mangalia, iti repari masina la Suceava?!, iar Kangoroo din Sacele (?!) iti da replica intr-un mod extrem de partizan si neconvingator... Un moderator sa inchida acest topic.

Pai hai sa te lamuresc foarte simplu. Domnul Condrutz85 a ales sa fie student la Universitatea din Suceava iar eu in urma mai multor intamplari - activitate de transport desfasurata in zona de nord a Moldovei chiar daca eram din Sacele, am ajuns in final sa ma mut aici. Imi cer scuze pentru nemodificarea locatiei. A, si pe forum nu prea scriu decat cand am ceva de spus. Asa ca am doar 5 posturi chiar daca sunt membru din 2003. Si nu inteleg de ce modul este partizan si neconvingator. Sa dea omul jos alarma de care s-a plans el insusi si dupa aia sa arunce cu noroi.

Modificat de kangoroo
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Buna seara. Alarma a fost data jos 2 saptamani si problemele persista. Deci este vorba de o problema electrica, cu semnalizarile si cu stopurile de frana, iar cei de la Mitric dau vina pe alarma ca sa nu o faca pe garantie, daca cititi si alte posturi ale mele a se vedea ca au fost pb electrice demult , chiar cand am luat masina. Cu fata ce usa si clipsurile rupte nu le-am observat deoarece am fost plecat pana la toaleta iar cand m-am intors gigelu montase fata de usa. In Suceava am venit ca student , acum ma mai leaga domeniul de activitate. Pana ultima oara nu aveam nimic cu Automitric , adica in sensul ca ei se miscau greu si nu intotdeauna cum trebuie , dar am trecut cu vederea, fiind masina in garantie, dar ultima intrare in service a umplut paharul. Iar zgarieturile de pe usa la interior le-am aratat si consilierului de service, care l-a mustrat pe cel care desfacea. Este mai usor sa rezolvi o problema dand vina pe alarma cand nu stii ce are masina defapt, alarma fiind dezactivata la momentul cand am dus-o in service. Puteau sa spuna : ne pare rau nu putem rezolva aceasta problema, cautati la alt service autorizat. Dar e mai frumos sa te dai rotund cand ai pregatire 0. Eu unul nu o sa mai pun piciorul pe acolo.

Si am deschis acest topic pentru ca userii sa isi posteze experientele petrecute la acest service, nu pentru a ma explica sau sa imi pling de mila. Lucrez in domeniu si am avut niste discutii foarte aprinse in urma consultarii omului care a tras concluzia ca e de la alarma. Daca era de la alarma facea de la bun inceput din februarie nu din iulie. Pur si simplu nu

vor sa o repare.

Rog un moderator sa faca curat prin acest topic. Multumesc anticipat.

Modificat de condrutz85
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

Va salut,

 

Va supun atentiei un raspuns din partea domnului "mare patron" Daniel Mitric catre subsemnatul in urma unei plangeri adresate societatii comerciale Automitric.

 

Momentan nu intru in detalii, insa plangerea consta in faptul ca Bogdan Chihaia, un gras umflat cu pompa, mi-a facut varza toate programarile unui sistem tip alarma Viper 5002 si asta Mitric zice de nu stiu ce baterie :):) :)
 

 

 

 

 

Buna ziua

 
          Domnul nVIDIA vad ca va pricepeti la scris de minune eu insa nu am sa va raspund cu adrese bombastice scurt :
          Problema dumneavoastra poate fi cauzata de  aceasta alarma care mai trebuie si ia revizuita periodic inlocuit baterie pentru asi pastra datele setate , probabil ca pana a se descarca aceasta baterie nuu vi s a resetat setarile alarmei dar acum dupa 3 ani este posibil sa aveti asemenea neplaceri care pot fi rezolvate simplu la un specialist autorizat pe acest tip de alarme din pacate noi nu intervenim pe alte sisteme montate ulterior pe masina , pe acest considerent ati fost intrebat de acest nepriceput,nestiutor Bogdan daca se reseteaza setarile alarmei.
          Va rog sa imi trimiteti valoarea prejudiciului estimat cauzat de intrarile in service.
 
         O zi minunata

Trimis de pe iPhone-ul meu
 

 

Clar ca domnul Mitric este analfabet, insa stati pe faza pentru ca urmeaza niste dezvaluiri uluitoare pe care le traiesc cu Automitric SV!!! Cam ca la OTV :)
Modificat de nVIDIA
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 6 months later...
geo_ady192009

aveti grija cu acest service,eu am patit-o!in primul rand,te rup cand vine vorba de preturi!eu mi-am luat o masina noua de la ei,un vw jetta din 2011,am facut toate service-urile la ei,chiar si dupa ce a iesit din garantie pt k ii consideram foarte seriosi si profesionisti...pana cand m-am dus cu masina pt ca am sesizat un zgomot la relanti,un tacanit mai exact..au venit vreo 5 ''specialisti''au ascultat si au zis ca n-are nimica...asa face ea..si i-am intrebat ''da cum sa faca asa?,aste ok?daca vreau sa plec la drum lung pot pleca?''au zis k din privinta zgomotului pot pleca unde vreau ca asa face volant si e normal..unul a zis"baga-i gaz si dai shpan"ca n are rost s-o desfaci pt atata lucru...eu daca au vazut asa..am zis k na ..astia stiu sunt profesionisti..am plecat de acolo acasa(la 100km),am aj ok...am mai circulat pe ici pe colo,am mai parcurs vreo 300 km pana cand a inceput sa curga ulei din cutie si sa patineze ambreiajul..noroc ca eram aproape de casa si nu la drum lung cum au zis ei ca pot a ma duc..i-am sunat si le-am spus ce s-a intamplat si ala a zis"noi am zis sa dam cutia jos,dar n-ai vrut"..am ramas prost,cum naiba ati zis asa,daca eu stiam k au zis exact contrariul..daca ar fi spus asta as fi dat-o jos acolo imediat..dar m am lasat in baza unor incopetenti!!n am mai dus masina la ei,pt ca mi ar fi luat enorm s-o repar+ca increderea in ei este 0 acum..am dus-o la un alt service autorizat cu preturi jumate fata de ei...au depistat ca un arc din soarele de la placa de presiune s-a rupt,fiind angrenat in timpul miscarii de rotatie a motorului,frecand in capacul cutiei de viteze pana cand s-a santuit si a cedat..mi-a inundat ansamblul ambreiajului cu ului din cutie,cea ce a dus la patinarea lui..a trebuit sa schimb kitul de ambreiaj cu tot cu volant+cutia de viteze care nu am mai avut ce face cu ea cu capacul spart,un capac nou fiind vreo 1000 de euro..am gasit cu greu alta sh la vreo 800 de euro...toata lucrarea m a costat in jur de 6500 lei..ceea ce avand in vedere ca masina are 45000 km mi se pare aiurea..sper sa nu mai pateasca nimeni ce am patit eu,avand in vedere cat de greu se castiga banii in tara asta..si ce scumpe sunt masinile..prin urmare automitric suceava nu are profesionisti la service,habar n-au cei cu ei si aveti grija!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!