Jump to content

Rent a Bug

Golfer
 Share

Postare recomandată

Cred ca am vazut bus-ul tau in parcarea subterana de la Cora ieri seara cand am fost la cumparaturi.

Nice paint scheme! :)

Cand il mai scoti la plimbare da un semn pe numarul din PM.

Modificat de Golfer
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...

Salutare,

Am ajuns pe topic-ul asta cautand fix o masina pentru nunta :)

Daca aveti/stiti pe cineva care e dispus sa 'imprumute' masina pentru asa ceva, dati-mi un semn pls.

Cel mai mult mi-as fi dorit un Karmann Ghia, dar cam slabe sansele, asa ca ma multumesc si cu o broscuta.

Multumesc.

Link către comentariu

Este si KG dar ar trebuii sa fie o nunta de roacheri ca sa se potriveasca cu "fiara".

Link către comentariu

Nu neaparat, cred ca se potriveste pe un stil mai retro asa. Acum depinde si cum arata 'fiara', ca daca e gen rat rod nu prea merge :D

Link către comentariu

pai e cam "striplook" :lol: . eu zic ca s-ar fi potrivit la nunta lui ozzy osbourne poate. pt oameni (relativi)normali merge totusi broasca.

LE: apropos. fostul proprietar, "napoleon" :blah_: , a murit? a emigrat? sau poate nu a fost cuminte si dusmanul de clasa a restrictionat accesul la internet pt o perioada de minim 365 de zile :lol: .

Modificat de sergiup
Link către comentariu

io restrictionat si accesu la aer :blah: .. ii restrictionat pana la moarte.... e gata,s-a terminat

Link către comentariu

N-a murit. Da' nici mult nu prea mai are; pana vine vremea sa stea pe tonul ala fara incalzire la popou, se umfla ceva in el si crapa. Ca fara copaie, nimic nu e de capul lui!

Link către comentariu

Dar karmann nu e numai tigaia lacuita, mai exista si vopsite, ba si fara acoperis. dar depinde de proprietar daca vrea...

Link către comentariu

Eu nu le stiu pe toate, tocmai de-aia am apelat la voi ca fiind mai cunoscatori.

Cred ca o sa fie broasca pana la urma, ca sunt prea rare Karmann-urile bune si lucioase

Link către comentariu

eu ziceam de kg-ul lui Pufi, nu de copaie :P. Pentru copaie nu s-a inventat inca suma care sa aiba destule cifre pentru inchiriere.

Link către comentariu

Da Radu si eu tot de a lui Pufi ziceam...tot copaie e!(de tabla, e adevarat.)

Poate citeste...un PM? Ar merge la el?

Pufi68?...sau care e numele de user?

Modificat de mircea_cotiga
Link către comentariu

Nenea noizu'...uite masina. Baga un PM si "nenoroceste-te" sanatos in KG. :lol:

Link către comentariu

De "tanti" asta ce zici?

DSCF6797.jpg

Putem discuta ceva conditii contractuale daca te pasioneaza...

Link către comentariu

Imi place de tanti asa roscata.

Am impartit PM-uri in stanga si in dreapta.

Link către comentariu

Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!