Jump to content

(Geniala) Audi S4 B8

Vlad LUL

Postare recomandată

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Vlad LUL

26

• Kostas

19

• xht20

14

• Michael_9N

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...

Salut copii, masina e gata de ceva vreme insa eu inca nu mi-am luat carnetul inapoi :)

Mai am vreo 2 saptamani, din 3 luni... Mult a fost putin a ramas... Insa masina e in garaj si nu pot s-o conduc... Nu va puteti imagina ce chef am.

Vizavi de faptul ca m-a ajutat sau nu quattro... Nu asta am vrut sa zic. Nu e vorba ca nu m-a ajutat pt ca efectiv nu cred ca m-ar fi putut ajuta nimic in curba aia. Ce ziceam eu vizavi de urmele de pe astfalt e ca sunt urme de la toate 4 rotile si se vad clar, doar ca striatiile erau toate oblice fata de traiectorie, as desena daca as putea :D Ideea e ca se vede clar ca au derapat toate 4 rotile, dar intr-un mod foarte elegant asa, pur si simplu au descris o curba puuuutin mai larga decat trebuia :Driver:

Ba chiar as putea spune ca quattro s-a comportat impecabil, nu s-a simtit nici un fel de pierdere de control... Si viteza fiind relativ mica, as putea compara senzatia pe care am simitit-o cu senzatia pe care as avea-o daca as intra intr-un tufis cu masina. Totul calm, elegant, putin subvirat (50cm de drum daca mai erau in stanga si treceam fara probleme), oprit brusc. Nimic nu a parut in neregula inauntru. Fetele din spate nici nu si-au dat seama ce s-a intamplat, pe moment.

Sper sa ne vedem in curand!

Link către comentariu
Ba chiar as putea spune ca quattro s-a comportat impecabil, nu s-a simtit nici un fel de pierdere de control... Si viteza fiind relativ mica, as putea compara senzatia pe care am simitit-o cu senzatia pe care as avea-o daca as intra intr-un tufis cu masina. Totul calm, elegant, putin subvirat (50cm de drum daca mai erau in stanga si treceam fara probleme), oprit brusc. Nimic nu a parut in neregula inauntru. Fetele din spate nici nu si-au dat seama ce s-a intamplat, pe moment.

Sper sa ne vedem in curand!

cunosc sentimentul foarte bine. Imi aduc aminte cand am lovit stalpul cu A5 al meu... Nimic nu a parut in neregula inauntru, doar oprire brusca.

Link către comentariu

Si cand te dai jos iti pui mainile in cap :P

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Da...

Bine zis ca atunci cand te dai jos iti pui mainile in cap! :Driver:

Da... permisul n-are legatura cu asta... eram si eu prin mangalia si eu credeam ca nu sunt in mangalia (nu parea a fi localitate)... si poc radarul ;)

Link către comentariu

Fix pe ala l-am luat si eu ... imediat cand cobori in curba venind dinspre Neptun, inainte de a intra la Mangalia. In fiecare zi sta acolo si e mobil :)). E asta e bine, ca ai rezistat pana acum fara el :rolleyes:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

masina arata ff bine live. se plimba un argintie destul de des prin Ploiesti. pare cam prea "linistita" dar o tradeaza 2-3 chestii mici. oricum, frumoasa.

Link către comentariu

Hai sa va dau si niste poze cu accidentul.

(Poate e un fel de semn ca inca nu postasem pozele cu masina intacta pt public... Asa ca primele pe care le postez sunt cu ea accidentata).

Si, da, eram cu 4 fete in masina :icon_cool:

(Ma duceam in Vama)

:icon_cool:

Nasol tare incedentul mai ales ca era noua, fetele sunt bine :))

Link către comentariu

ai facut un powerslide involuntar datorita lipsei de aderenta.

legat de viteza, din ce am vazut pana acum, pragul la care apare senzatia de viteza este mult mai sus la o masina de top (S, M, RS, etc.) datorita antifonarii, datorita suspensiilor mult mai bune. cu alta masina poti spune ca zbori cand ai doar 50 la ora, pe cand cu una premium ai 100 si ti de pare ca stai pe loc.

PS. ce mica e lumea, sunt nasul lui Dan :))

Link către comentariu

Haha, domnu' nash, n-o sa te uit niciodata cu extinctorul ala :D Ce mi-ati facut-o.

Cred ca e unicul caz din istorie in care mireasa a fost furata inapoi.

Pt public - va atasez o poza (acum ne uitam la poza...) de pe vremea cand aveam leon-ul.

Nashul lui Dan (Dan era mirele) ne-a asteptat sa ne intoarcem cu mireasa si ne-a "ambuscat" cu un extinctor. Din pacate nu conduceam eu si "fata de la volan" s-a cam panicat si a ramas blocata... Si astfel au furat inapoi mireasa. :)

post-14394-1286959720_thumb.jpg

Link către comentariu
Ba chiar as putea spune ca quattro s-a comportat impecabil, nu s-a simtit nici un fel de pierdere de control...

si subvirarea e tot o forma de pierdere a controlului, uneori e mai nasoala decat supravirarea..... ce ai patit tu e caracteristic masinilor cu tractiune fata, la tine probabil a contribuit foarte mult carosabilul si probabil greutatea mare pe puntea fata......oricum quattro nu te-a ajutat cu nimic acolo

Link către comentariu

LUL, ti-am vazut masina in parcare la Mediteraneean Beach in Zakynthos prin septembrie dar nu erai prin preajma :D ! A iesit bine reparatia !

Link către comentariu

Hahah, daa... N-am prea multe amintiri din Zakynthos... A fost un maraton. :vaidecapulmeu:

Si eu zic ca a iesit bine... A condus-o un prieten pana acolo. Iti dai seama... Sa stau in dreapta vreo 4000 de km (a fost un roadtrip mai complex) si sa nu o pot conduce?

@dogy_10: Eee, asa daca o iei conceptual, orice moment in care masina nu face exact c vrei tu sa faca e pierdere a controlului, nu? Din definitia termenului de control :) Ce incercam eu sa zic e ca nu s-a pierdut manevrabilitatea masinii ca si cum ar fi fost tractiune fata - situatie in care mi-ar fi "fugit fundul" si probabil as fi ajuns in mini-rapa aia peste care era podul in a carui margine am intrat. Iar cu tractiune spate probabil as fi facut o invarteala clasica in mijlocul curbei... In situatia mea, cred ca daca te-ai uita la un film de sus in jos asupra fazei, ai fi zis ca am vrut eu sa intru in parapet, asa de clama si clara a fost traiectoria.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!