Jump to content

(Geniala) Audi S4 B8

Vlad LUL

Postare recomandată

Vlad, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!

Poze sunt sigur ca o sa pui la cate cereri sunt...altfel cred ca vei fi banat :cool: Eu in schimb am alta rugaminte: o filmare dinauntru cu ceva accelerari... nu ma intereseaza evolutia vitezometrului, ci sa aud V6-ul TFSI supercharged ;)

Bafta!

Link către comentariu
  • Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Vlad LUL

26

• Kostas

19

• xht20

14

• Michael_9N

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hai ca imi iau un prieten fotograf si o sa ii fac cateva cadre :)

O sa pun si filmulet cu accelerari... Doar sa se lase noaptea si sa ies pe austostrada.

Modificat de Kostas
Link către comentariu

3 pagini si nici macar o poza.

Noroc ca unii dintre voi ati vazut-o.

Link către comentariu

Pe orice drum am fi, respectam regulile de circulatie :)

Modificat de Kostas
Link către comentariu

felicitari pentru masinuta, audi e audi :)

sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme ;)

Link către comentariu

Legal incearca un 0-130km/h pe autostrada si pune filmulet-ul. Si pozele bineinteles, ca nu toti au avut privilegiul sa o vada live.

Link către comentariu

Superba masinuta, sa o stapanesti sanatos fara incidente! Si asteptam in continuare pozeleeee.

Link către comentariu

Ce bine o fi de cei care au vazut-o live,cred ca e superba,abia astept pozele/filmuletele :)

Link către comentariu

Felicitari pentru masina. Ma bucur ca mai sunt oameni care pot sa-si permita sa faca 50.000 de km pe an cu un motor de 3 litri pe benzina.

Au fost destui pana acum care au cerut poze, cred ca Vlad a citit si daca nu a pus inseamna ca nu a vrut sau nu a avut timp, asa ca urmatoarele posturi pot sa treaca peste partea cu cerutul pozelor. Pana la aurma este un S4 negru cu pele rosie la interior si probabil seamana cu ce este mai jos.

post-8664-1278756557_thumb.jpg

post-8664-1278756613_thumb.jpg

Link către comentariu

seamana cu cea din poze, jantele sunt la fel, pielea e la fel din cate imi aduc aminte. parca tot aluminiu are la interior.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, am vazut-o live la o intalnire de seara.

Sa te bucuri de ea si sa te poarte sanatos sute de mii de kilometri. :)

Link către comentariu

Pfff cred ca am sa vin si eu la o intrunire dupa ce se indreapta vremea numai sa o vad.Bijuterie sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

nu au mai aparut pozele...insa am vazut azi masina nu prea frumoasa. succes cu ea si toate bune :biggrin:

Link către comentariu

adica deja a fost facuta praf masina ? :)) nici poze nu a apucat sa ii faca si.... pacat

Link către comentariu

ba da, numarul este bun. ma refer ca am vazut 2 S4 negre lovite pe platforma, cel de`al doilea era sigur a lui, sper sa iasa bine.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!