Jump to content

(Geniala) Audi S4 B8

Vlad LUL

Postare recomandată

Da, da, stiu l-am vazut si eu... E genial!

Doar ca am impresia ca ar ajunge sa ma termine sunetul ala incontinuu cand eu fac 40 - 50 .000 km pe an...

Link către comentariu
  • Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Vlad LUL

26

• Kostas

19

• xht20

14

• Michael_9N

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

BETON masina :). S-a gasit cine sa vb si sa se minuneze... TEFF. Da cu S3-ul tau ti-o fi rusine. Stai linistit, are si a ta pozitia ei in Kamasutra auto :)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Super. Doar atat pot sa spun.

Si ca vreau sa ti-l iau la o tura :)

Link către comentariu

Bine ai venit, vad ca e prima de pe forum :)

Sa ne dezvalui si noua ,pe ce matusa ai dat-o gata :)

Numai de bine

Link către comentariu

Vlad, ai sa vezi diseara ca Milltek e foarte silentios cand mergi incet. Cand o calci se schimba lucrurile :). Ce sa mai, diseara te asteapta toata lumea :)

Link către comentariu

raritate, felicitari pentru achizitie. asteptam poze eventual filmulet ceva :).

apropo ai bang&olufsen pe ea? :cool:

Modificat de cTL
Link către comentariu
Vlad, ai sa vezi diseara ca Milltek e foarte silentios cand mergi incet. Cand o calci se schimba lucrurile :cool:. Ce sa mai, diseara te asteapta toata lumea :blah_:

Pai pe 1.6-ele tau, chiar vitaminizat, cum altfel sa se auda? :)

Link către comentariu
CristianMarin

Felicitari pentru achizitie. Iata un motor interesant. Cred ca ar fi bine sa o lasi mai usor cu turatiile pana se lasa un pic motorul..... macar 2000 km. Si pe mine ma roade, dar stau potolit deocamdata (am 1300 km).

Drumuri usoare si atentie la acceleratie (apropo de ancoratul de volan) :) :cool:

Link către comentariu

Felicitari pentru masinuta. Sunt curios cum lucreaza Torsen pe drumuri virajate. In privinta softului, REVO e de departe cea mai buna optiune si nici un Milltek n-ar strica. In privinta zgomotului nu te speria, urla doar la WOT in timp ce la mers linistit e aproape stock !

Link către comentariu

am vazut in seara asta masina live. Felicitari! Arata intr-un mare fel :D

Link către comentariu

Intr-adevar, superba masina. Mi-as fi dorit si eu 3.0 TFSI pe A5 :D

Link către comentariu

vrem poze!! sa o stapanesti sanatos.

ce optiuni ai ales?

Link către comentariu

s-o stapanesti sanatos, este foarte frumoasa masina, am vazut-o cand ai ridicat-o de la PBN :P

singurul lucru pe care l-as fi pus eu in plus la ea ar fi fost trapa ;)

Link către comentariu

Pai sincer mi-au trecut prin minte multe optionale. As fi pus si trapa si keyless go sau cum se cheama aia si incalzire stationara si acc...

Asta nici macar sa nu mai zic de diferentialul ala spate pe care il lauda toata lumea + suspensie adaptiva + audi drive select.

Problema e ca nenorocitii astia au niste preturi groaznice... Asa ca, ca si optionale, e cam pe minim.

Pasiunea mea e tapiteria rosie... Asa ca am piele rosie (care a atras dupa ea scaune S, reglaje electrice, sacuri de ski si alte balarii). Mai am jucaria aia care stinge si aprinde automat faza lunga - foarte eficienta. Ce sa mai zic... am pus jantele alea cu 5 spite a 3 segmente.

Nu m-am dat in laturi nici de la MMI, si am navigatia Plus cu harddisk si SD-uri, si sistemul audio nu e Bang & Olufsen, dar e cel intermediar... Parca "Audi Sound System" se numea... Oricum se aude foarte misto.

TEFF... Am uitat sa-ti ascult militek-ul :lol:

Link către comentariu

Eu am B&O pe A5 si nu ma da pe spate deloc. Parca se auzea mai bine Bose.

Vezi ca ti-am trimis un PM legat de intalnire.

Modificat de Kostas
Link către comentariu

TEFF... Am uitat sa-ti ascult Militek-ul.

Ne mai vedem joi la Polivalenta? :lol:

Link către comentariu

Vlad, noi ne vedem seara de seara la Casa Poporului, daca vrei poti sa vii si diseara si te plimb :lol:. Trebuie sa ma dai o tura si pe mine :lol:

Link către comentariu

vad ca e cautata masinutza asta. Astept cu nerabdare poze cu ea. In rest ... drive safe !

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie. Hai mai repede cu pozele ca nu prea mai avem rabdare. :cool:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!