Jump to content

Pornire ciudata


a_sorien
 Share

Postare recomandată

Motorul meu AAZ de la o bucata de timp , dimineatza la pornire porneste balbait si se opreste .Scoate mult fum alb , innecacios . Am fo la mecanic care mi-a marit avansul , dar pornirea , mai ales la rece e tot balbaita si cu mult fum . Dupa ce se incalzeste motorul merge frumos , un pic accelerat , dar probabil de la avansul un pic prea mare acum. Aveti idei ce ar putea fi ?!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

alex popovici

trebuie sa faci un test de compresie la un service fiindca pot fi mai multe cauze:simeringuri de supape care nu mai etanseaza ca lumea,segmenti dusi sau altele.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am rezolvat problema , adik , am aflat ce este ...si urmeaza sa o rezolv ! Motoarele AAZ , nu stiu daca toate au o problema de fabricatie , mai precis pinionul care e in capul arborelui cotit , si care tine cureaua de distributie are un umar care se toceste in timp si astfel , avansul se deregleaza . Reparatia e destul de dure si consta in rectificarea arborelui ( dupa ce in prealabil a fost incarcat ) in zona cu pricina si rectificarea unui nou canal de pana .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

NU te sfatuiesc sa incarci cu sudura arborele.Sa iti taie canal de pana in pozitie EXACT OPUSA(se poate pe masina de rectificat).Semnul pe pinion il dai

in partea opusa.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

mai bine faci 2 blocaje din 2 bile de rulment intre arbore si pinion fara a modifica canalul de pana si fara a da motorul jos!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!