Jump to content

aparat,diacnosticare,reglare?

silviu_cj
 Share

Postare recomandată

Am achizitionat de curand un aparat AMI IGNITION MODEL 8320 MADE IN U.S.A. Care nu prea stiu ce si cum face.are un buton care schimba "6CK" "12CK" "SPARK". stiu ca e pentru aprindere.

post-24256-1277134625_thumb.jpg

post-24256-1277134633_thumb.jpg

Modificat de silviu_cj
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cred ca masoara tensiunea care merge spre bujii. interesanta scula.

Link către comentariu

nu imi zice nimeni mai multe? is curios ce face cum face , si nu vreau sa il stric experimentand :nono:

Link către comentariu

nu imi zice nimeni mai multe? is curios ce face cum face , si nu vreau sa il stric experimentand :hainoroc:

Păi, tu-l deţii, tu te poţi juca cu el.

Eventual, dă mai multe detalii despre el, pentru că am căutat pe net cu ce ai zis despre el, dar nu am găsit nimic.

Aşa, la cum arată cadranul ăla şi la faza cu 6KC, 12KC, eu cred că se referă la tensiunea din instalaţia electrică, adică 6V sau 12V.

Link către comentariu

Pai daca n-are cifre, se presupune ca... da informatii calitative. Nu?

Ala-i un fel de spanac, pe pozitia "circuit check" e voltmetru care-ti spune daca ai cadere de tensiune normala pe baterie cu contactul pus/luat si in timp ce-i dai la automat (tre' sa fie acul in zona albastra, probabil, sau poate in zona alba, altfel situatia e "albastra" :) ). In pozitia "spark", dracu stie... Nu-l chinui, e de tinut in vitrina, mai bine folosesti un voltmetru de 10-20 lei.

Modificat de jan
Link către comentariu

pe "spark", aparatul masoara "distanta" intre bujii pe efectul capacitiv .....adica pui sonda rosie in capul bujiei si sonda neagra la masa, daca acul e pe "good" ... bujia e good ... are dreptate jan, pune-l in vitrina, asa ceva nu se mai gaseste de cand renault 4 , moris minor, citroen 2cv, vw 1200 impanzeau soselele

Link către comentariu

pe "spark", aparatul masoara "distanta" intre bujii pe efectul capacitiv .....adica pui sonda rosie in capul bujiei si sonda neagra la masa, daca acul e pe "good" ... bujia e good ... are dreptate jan, pune-l in vitrina, asa ceva nu se mai gaseste de cand renault 4 , moris minor, citroen 2cv, vw 1200 impanzeau soselele

Adică distanţa

Link către comentariu

• 2 weeks later...

cum s-a mai spus,e de vitrina :scratch:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!