Jump to content

Probleme usa glisanta Caddy 2k


ByZ
 Share

Postare recomandată

Salut,

Am o problema la un caddy 2k din 2006,mai exact cu usa culisanta.

Saptamana trecuta nu a mai vrut sa se incuie din telecomanda,doar din butonul din interior si ala se apasa foarte greu, ca si cum ar fi fost blocat.

Dupa ce am apasat mai tare pe butonul din interior a inceput sa mearga si din telecomanda sa se incuie,dar dupa o zi s-a blocat de tot,dar de data asta pe incuiat.

E posibil sa necesite doar o lubrifiere a mecanismului de blocare sau s-a stricat vreo piesa din ea?

Poate s-a mai lovit cineva de problema asta si poate sa ma ajute cu un sfat.

Modificat de ByZ
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

usa cum a culisat inainte? ma refer la rulajul pe role si inchiderea. Ai avut ceva probleme de genul? Daca usa nu culiseaza bine sau daca are o mica deviatzie la inchidere si preseaza pe mecanismul de blocaj acesta se poate intepenii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Usa culisa normal,chiar am avut grija sa o ung odata la jumate de an pentru ca o folosesc mult.Pana la urma voi da jos placajul de pe usa sa vad exact ce s-a intamplat acolo.

Modificat de ByZ
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Saptamana asta mi`am facut timp si am desfacut usa.Prea multe nu am reusit sa fac deoarece tot mecanismul ei este intr-un fel de actuator.Momentat tot la fel se manifesta,respectiv incuie si descuie doar cand vrea ea.Am observat ca ar vrea sa se descuie dar ramane blocat undeva,uneori cand se incuie caraie urat.Sa incerc sa desfac actuatorul ala?Mi-e frica sa nu sara numai rotite si arcuri din el ;) ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

si eu am avut aceasi problema, am fost la service si mi-au rezolvato, acuma eu am alta problema la usa culisanta, mai exact in partea de jos imi taraie pe cadrul masinii fier pe fier, dar nu stiu unde este problema. :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai reparat-o la reprezentanta?Poti sa`mi spui si cat te-a ajuns toata afacerea?Am observat cand ramane pe blocat daca apas mai tare pe butonul din interior se aude un clank si se deschide.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

salut sackzit,am avut si eu aceeasi problema cu usa culisanta usa are 3 brate unul sus unul jos si unul in mijloc spate,bratul de jos are 2 role micute pe larerala imbracate in plastic cu rol de ghidaj,iar in partea de jos una mare de dim unei monede de 50 bani imbbracata tot in plastic care se uzeaza mai repede pt k sustine toata greutatea usii culisante.mie imi sarise acea rotita si imi freca bratul pe sasiu.am rezolvat problema schimband bratele sus jos p amamdoua,dar dk cea de sus e buna poti schimba doar pe cel de jos.eu sunt in italia si m au costat amandoua la rep. vw 80 euro.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!