Jump to content

VW MKV - reflex silver

davides

Postare recomandată

modelul asta care il ai acuma cum se numeste si ai vreo idee cam cat ar costa un set la reprezentanta?

mersi,

Link către comentariu

@stereo eu am luat acest model,dar replici nu sunt OEM.

am dat 400 de euro pe ele.

pana acum nu am avut nici cea mai mica problema cu ele.

am tot cautat si eu modelul asta sa iau OEM,dar nu am gasit.

nu am mai avut rabdare si am luat replici.

Link către comentariu

Magny Cours se numesc :) ... daca gasesc Mugello vi le dau eu :) ..

Modificat de davides
Link către comentariu

Ehe un update important for me, weekend`ul acesta ! .... masina a facut 50 de mii ... !!! :study: ... Sunt multumit de ea !!! Am sarbatorit cu un Turtle Wax Platinum Car Wax !!! Am sa revin cu foto dupa aplicare :) ...

post-48653-1284366605_thumb.jpg

Modificat de davides
Link către comentariu

un mic feature si in acelasi timp ofera si protectie pragului de plastic. Aveam oroare cand vedeam ca se urca cineva in masina si isi trage picioarele pe praguri :)) ...

post-48653-1284821199_thumb.jpg

Link către comentariu

interesante accesoriile :D .

dar problema e ca cei din spate isi tarasc picioarele pe praguri mai mult decat cei din fata.

in spate ai pus?

cat te-au costat?

Modificat de flavius1611
Link către comentariu

in spate nu am pus dar va urma ... nu sunt autocolante ci sunt ornamente din aluminium :P ... 15 lei - setul de 2 buc :D ...

Link către comentariu

Arata decent pentru un produs aftermarket din categoria Type R, iar la pretul acesta chiar merita. Ai facut o treaba buna dar acopera dreptunghiul pe care scrie Type R. Pune-i un autocolant cu VW spre exemplu sau o folie netransparenta care sa acopere scrisul respectiv. Banuiesc ca se gasesc in hipermarket-uri nu? Aveau si marimi mai mici, pentru pragurile din spate?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

multumesc mult cip ! Dupa spalarea ca la carte si uscarea ei s-a trecut la ceruirea intregii suprafete cu Turtle Wax Platinium. Rezultatul il vedeti in fotografiile de mai jos :icon_redface: . Pentru prima oara cand dau cu ceara cred ca a iesit destul de bine ... as lasa pe cei mai experimentati sa isi spuna parerea lor cu privire la micul detailing`ul facut de mine ! Totul s-a facut manual ! Intreaga operatiune a durat undeva la 5 ore ...

post-48653-1286129911_thumb.jpg

post-48653-1286129925_thumb.jpg

post-48653-1286129957_thumb.jpg

post-48653-1286130003_thumb.jpg

post-48653-1286130106_thumb.jpg

Link către comentariu

In poze arata mai mult decat bine, pacat ca nu o pot vedea live :icon_redface:

* poate te mai gandesti la TRIP`ul propus de mine in vara :beer:

Link către comentariu

inside si de la prima intalnire vwforum organizata pe aceaste meleaguri dacice ... Hunedoara-Deva-Orastie-Calan ... putini dar super ok membrii :D ...

post-48653-1286791768_thumb.jpg

post-48653-1286791792_thumb.jpg

Modificat de davides
Link către comentariu

sisters :wub: .... o mica intalnire spontana ... B and HD

post-48653-1287387351_thumb.jpg

Modificat de davides
Link către comentariu

:blah_:

Era si pacat sa trec pe acolo fara sa te salut si sa ne vedem atat cat am putut... timpul si oboseala incepusera sa`si spuna cuvantul, eram nerabdator sa ajung acasa, altfel stateam mai mult de vorba, imi pare rau Cristi :(

Le-am facut cunostinta masinilor :)

Imi place foarte mult ca o intretii, arata foarte bine si foarte curata !

Felicitari.

Link către comentariu

... eh Ionut nici a ta nu e mai prejos ... imi place ca are multe optiuni pe care mi le`as fi dorit si eu la a mea ! dar m`am resemnat ... si poate cu timpul voi mai face si eu niste schimbari ! ...

Mai trebuia sa fie un mkv rosu "incaltat" cu Dunlop si intalnirea era superrr :frigbaitata: ...

Modificat de davides
Link către comentariu

weekend-ul acesta s-a facut un mic detailing interior si pregatire de iarna la fratiorul mai mic :icon_thumright:

post-48653-1287994494_thumb.jpg

post-48653-1287994502_thumb.jpg

post-48653-1287994520_thumb.jpg

Link către comentariu

Multumesc, dau foarte bine pe culoarea gri metalizat ... se numesc Magny Cours ;) ...

Modificat de davides
Link către comentariu
  • 1 month later...
Silvian91imAuto

Cum se numesc jantele tale? Imi plac mult cum arata!

Te poti lamurii aici: http://www.4130-products.com/wheels/Magny_Cours.html :)

Uh ... intors din concediu am venit cu cadouri pt. golfie ... Azi a primit un sticker vwforum.ro si un breloc pt. mine cu aceleasi insemne ... Multumesc B32FDY - Ionut... pt. efortul imens pe care l-ai facut cand ne-am intalnit ... Este o poveste intereseanta si putin lunga cum a ajuns stickerul la mine :D ...

Ionut .... sper sa ma revansez si eu ... Te salut !!!

Colegu' mi-a aparut un zambet imens pe fata cand am vazut abtibildul tau, aceeasi ideea o am si eu despre 2 abtibilde ce le vreau pentru Sharan, doar ca alta combinatie de culori. Combinatia asta > (http://yfrog.com/g0dsc01126ej) sau aceleasi culori dar inversate. Discutam noi, pe messenger sau cumva. Sarbatori Fericite!

Spor cu Masina. :)

Modificat de SilvianDement91
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Silvian ... oricand iti stau la dispozitie sa ne intalnim numai sa fim free of dutty amandoi ! :) ...

Link către comentariu
  • taz21 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!