Jump to content

torpedou blocat la Vento 95

dimanceacosmin
 Share

Postare recomandată

dimanceacosmin

Salutare tuturor! Am o problema cu torpedoul masinii, clapeta care ajuta la deschirerea lui, nu mai functioneaza, cred ca s-a rupt vreun arc. S-a confruntat cineva cu problema asta? Nu stiu cum sa reusesc sa deskid torpedoul fara sa-l fortez cu o surubelnita, sa nu se rupa.

Cam atat. Daca are cineva idei, sau ma poate induma spre un service ok, va ascult.

In legatura cu topicul catalizator bushit, am optat pentru solutia scoaterii. Masina este mai zgomotoasa, intr-adevar, insa ma ajuta mai mult la tras. Cei de la service au sudat o tzeava in locul catalizatorului, sa imiedice din vibratii, insa nu au fost anulate total. Oricum, nu este deranjant, iar cei de pe Vacaresti au facut treaba buna si la un pret mic (25 RON).

Bye all si imi pare rau ca nu ajung la Cheia pe 24.09 :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ma bucur ca esti multumit de cei care ti i-am recomandat. si eu am fost f multumit de 'operatia' facuta pe vento, acum 2 ani.

legat de torpedou, daca mai ai putina rabdare sa stai cu el rupt, cam in 3 saptamani o sa plec la tara si acolo cred ca am un torpedou de vento, deci il poti rupe pe acesta, ca sa il poti deschide. oricum nu face operatiunea, pana nu vad sigur daca il mai am.

ps: am o usa stanga spate, un pic infundata, in rest perfecta, daca o vrea cineva i-o dau moka.

Link către comentariu

dimanceacosmin
ma bucur ca esti multumit de cei care ti i-am recomandat. si eu am fost f multumit de 'operatia' facuta pe vento, acum 2 ani.

legat de torpedou, daca mai ai putina rabdare sa stai cu el rupt, cam in 3 saptamani o sa plec la tara si acolo cred ca am un torpedou de vento, deci il poti rupe pe acesta, ca sa il poti deschide. oricum nu face operatiunea, pana nu vad sigur daca il mai am.

ps: am o usa stanga spate, un pic infundata, in rest perfecta, daca o vrea cineva i-o dau moka.

<{POST_SNAPBACK}>

Sunt rabdator, astept pana te intorci de la tara. Si sunt interesat si de portiera spate, just in case of damage. Merci mult pentru tot!! Da-mi un semn aici, te rog si facem cumva sa luam legatura (dimanceacosmin@yahoo.com).

Cosmin D

Link către comentariu

Salutare! Si eu am patit-o cu torpedoul... nu-l mai puteam deschide si aveam si actele mele si ale masinii acolo... Am stat asa o luna sau 2 pana cand m-a oprit un politist si atunci l-am fortat cu o surubelnita... :)

Link către comentariu

salut!

poti sa spargi dispozitivul de inchidere dar sa nu strici butucul de cheie!!! comanzi un dispozitiv nou ( te costa vreo 20 de $ ) si apoi il inlocuiesti.butucul se pastreaza si se refoloseste. daca spargi doar plasticul, cu putina indemanare reusesti sa il deschizi, fiind o chestiune de parghii. cred ca asta e codul: 1H6857147

am patit-o si eu si asa am procedat.

bafta

Link către comentariu

Chiar in ziua in care a venit clientul sa ia masina am patit-o. A tras mai tare de maner si a ramas blocat. Nu am reusit s-o fortez si am vandut-o asa. :) Mi-a parut rau dar asta e. intretimp am vb cu el la telefon si mi-a zis ca a reusit sa o repare. Daca nu rezolvi eventual pot sa-l sun sa-l intreb cum a reusit sa deschida torpedoul. :)

Link către comentariu

• 3 years later...
sharky_sergiu

aceeasi problema am patit si eu la vento-ul meu .. astazi am reusit sa rup clapeta si toate actele sunt acolo.. nu stiu cum sa rezolv problema mai eficient :| o sa incerc metodele mai sus mentionate si poate un torpedou de la dezmembrari . daca stit alte solutii va rog postati . numai bine!

Link către comentariu

Si eu am patit-o, din cate imi amintesc am reusit sa deschid torpedoul bagand o surubelnita fina prin gaura aia de sub clapeta si apasand parghia. Am reparat si clapeta facand o mica "tiganie", daca reusesc sa imi fac timp sa desfac incuietoarea o sa pun diseara poze cu "reparatia"...

Modificat de delfinasul
Link către comentariu

clapeta noua se gaseste la volksparts.Sau o gasiti la dezmembrari daca aveti noroc.

Link către comentariu

sharky_sergiu

astazi am reusit si eu sa deschid torpedoul prin fortare cu surubelnita. Delfinasul daca poti sa pui niste poze sa vedem cum ai reparat-o as fi foarte recunoscator

Link către comentariu

Am tot sperat sa am timp sa fac niste poze cu aparatul foto pentru ca cele cu telefonul nu sunt tocmai reusite, dar nu am reusit asa ca le pun pe cele facute cu telefonul: http://89.41.184.28/vw/vw_torpedou/ . Repet, e o "tiganie" se vede nitul cu care am prins tablita, dar presupun ca se poate vopsi/astupa cu ceva, dupa preferinte. Practic am luat o tabla de aluminiu, mai groasa un pic am modelat-o astfel incat sa se poata prinde de clapeta, sa treaca peste axul clapetei si sa actioneze parghia de deschidere. Avantajul tablitei este malebilitatea, astfel sub actiunea unui curios care trage de clapeta in disperare desi torpedoul este incuiat doar se va deforma (am patit treaba asta :) ) si se poate remodela fara prea mare efort.

post-761-1245764759_thumb.jpg

post-761-1245764782_thumb.jpg

Link către comentariu

sharky_sergiu

multumesc de poze .. o sa incerc varianta aceasta sa vad ce iesi in cel mai rau caz comanda

Link către comentariu

am vazut la un magazin clapeta aia cu tot cu inchizatoare, era 60 ron parca numai stiu sigur, incercati si voi pe la piese auto

Link către comentariu

• 1 year later...

daca schimb torpedou cu altu cu totu(nu doar mecanismul de inchidere) se mai poate inchide cu cheia mea de contact? se potriveste cheia si la cel nou ?

Link către comentariu

nu se potriveste cheia.

poti incerca sa scoti din vechiul torpedo, butucul in care intra cheia, si sa o pui in cel nou.

eu am schimbat doar clapeta si a ramas mecanismul de la cel vechi, si nu a trebuit sa scot si butucul din el.

Modificat de DeVis
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!