Jump to content

Prindre amortizor spate

charlie
 Share

Postare recomandată

Salve!

O problema ciudata: am luat amortizoare pentru duba. Toate bune si frumoase la 3 dintre ele, dar la cel din st. spate, care lipsea cu desavarshire, a trebuit sa cumpar suruburile lungi de prindere. Surpriza: surubul de sus nu se infileteaza (nu 'prinde')! E posibil sa se fi desprins piulitza aia sudata in caroserie ? Cum e sistemul acolo ? E accesibila in vre-un fel ??

Multzumesc,

Charlie

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Probabil ca s-a smuls filetul eu asa am patit la un amortizor pe fata , daca e asa dai un filet majorat si vino cu alt prezon.

Link către comentariu

Salve!

O problema ciudata: am luat amortizoare pentru duba. Toate bune si frumoase la 3 dintre ele, dar la cel din st. spate, care lipsea cu desavarshire, a trebuit sa cumpar suruburile lungi de prindere. Surpriza: surubul de sus nu se infileteaza (nu 'prinde')! E posibil sa se fi desprins piulitza aia sudata in caroserie ? Cum e sistemul acolo ? E accesibila in vre-un fel ??

Multzumesc,

Charlie

<{POST_SNAPBACK}>

Vedem cand itzi dau bancutza. Cand itzi dau bancutza? :lol:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!