Jump to content

Polo

mns
 Share

Postare recomandată

Incearca sa vb cu dealerul sa'ti introduca BC inainte de fabricatie :D cred ca se poate face modificare in comanda... si fara sa refaci actele ;)

OT: nu ai vorbit clar cu dealerul ce ai si ce nu ai pe masina? ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Zorro Classic

42

• Michael_9N

39

• negoctav

29

• mns

22

Top Posters In This Topic

Posted Images

E o idee buna sa vb cu dealerul pentru a introduce noi optiuni daca nu a fost lansata comanda. In mod normal ar fi trebuit sa te uiti inainte de a comanda la dotarile standard ale variantei alese, sa vezi ce optionale ti-ar mai fi de folos, sa ceri informatii despre diverse optionale in cazul in care aveai nelamuriri (multe lucruri le putei afla de pe acest forum), sa vezi daca te incadrezi in buget (ce mai pui, ce mai tai :D ) si abia dupa aceea sa negociezi cu dealerul (dealerii) si sa dai comanda. Acum nu stiu cat mai poti modifica, dar incearca! Oricum modificarile ulterioare costa mai mult si se fac in Romania, din pacate...

Succes!

Link către comentariu

E cam tarziu sa introduca modificari, masina e deja fabricata si avea tot ce-mi doream eu, mai putin BC... Altfel ar fi trebuit sa astept 3 luni si nu puteam sa astept atat, din diverse motive. Stiu ca e greseala mea ca n-am intrebat, dar si daca as fi aflat ca n-are BC, tot as fi dat comanda.

In schimb, un prieten cu Golf de aici, de pe forum, mi-a zis ca e posibil ca BC sa fie deja instalat dar sa nu fie activat, si ca se poate activa fara sa schimb bordul daca exista un afisaj corespunzator. Deci :afisajul central (cel rosu) credeti ca poate suporta liniile de info pe care la da BC? E cineva care si-a instalat BC ulterior? Mersi anticipat!

Link către comentariu

Polo'ul pe care lai comandat tu nu are afisaj central rosu. Intre cadrane nu este display, sunt doar martori de bord obisnuiti care se aprind. Daca ar fi avut BC, el era in displayul din turometru, unde este afisat si ceasul. Nu cred ca se poate activa, daca masina nu a fost comandata cu el.

Link către comentariu

BC este amplasat in cadranul central numai la variantele cu cutie automata. In cazul nostru, valorile se afiseaza in display-ul din stanga jos. Nu stiu daca poti activa BC ulterior pentru ca este posibil sa fie lipsa "ceva".

Link către comentariu

Da, cred ca trebuie schimbat tot bordul (instrument cluster). E cineva pe forumul de Golf/Bora care a reusit si explica si cum. Chin mare, zic eu, ca si graba mea :)

Multumesc pentru raspunsuri!

Link către comentariu

Salut! Vreau sa-mi iau polo attractive 1.4 si as vrea sa-mi pun pe el portbagaj pt schiuri...stiti cumva daca trebuie comandat de la ei sau se poate lua si de altundeva si monta dupa?....ma gandesc ca o sa gasesc mai ieftin altundeva si nici nu as vrea sa astept dupa polo-u meu o luna doua pt asta....dar oare nu trebuie sa aiba un loc special unde sa fie montat... :offtopic:

Link către comentariu

Cred ca ceea ce vrei tu intra la capitolul accesorii care se pot monta oricand vrei si ai bani, nu neaparat din fabrica. Portbagajul pentru schiuri il gasesti la orice dealer, bani sa ai...

Locul special este aratat in carte prin niste marcaje unde trebuie pozitionat. Nu stiu cum se aseaza unul no-name.

Cat despre timpul de livrare - poti astepta doua luni chiar daca nu pui portbagaj, dar comanzi optionale fata de dotarea standard. Masina mea a venit in 9 saptamani de la comanda si achitare avans.

Bafta!

Link către comentariu

Nu prea vreau nimic optional..poate si din cauza timpului...si oricum attractive-ul e bine dotat cam cu tot ce trebuie....compu de bord e o chestie care o am in plus in rest nimic....o sa-mi cumpar probabil portbagajul acela tot de la ei...oricum e cam gata sezonu asta de ski :( ....covorasele iara o sa le iau de altundeva si la fel si cd player-ul.....in rest nu cred ca-i lipseste nimic ....nu mai am rabdare...deabea astept sa il iau :offtopic:

mersi de raspuns

iulia

Link către comentariu

CD-MP3-ul din dotare face toti banii! Sfatul meu e sa optezi pentru el din start (echipare cd-mp3 cu 8 incinte am pus eu la a mea); se aude super, nu e prea scump si nu strici aspectul bordului ulterior si nici nu mai dai jos plastice sa tragi fire ulterior...

Covorase, da din alta parte, cele de la dealer scumpe si inestetice chiar daca au sistemul de prindere pe podea.

Daca mai poti modifica ceva fa-o!

Succes! Asteptare placuta! :offtopic:

Link către comentariu

Da, cred ca trebuie schimbat tot bordul (instrument cluster). E cineva pe forumul de Golf/Bora care a reusit si explica si cum. Chin mare, zic eu, ca si graba mea ;)

Multumesc pentru raspunsuri!

Din ce-am inteles de pe-aici, BC-ul apare in display-ul ceasului... ca la Fabia (?), fiind acelasi display si pe masinile CU si pe cele FARA BC... in cazul acesta eu zic ca e posibil sa-ti poti monta BC relativ usor (schimbat maneta stergatoare cu una ce are butoane pt BC, trase niste fire, activat cu VAG-COM). Ne interesam si facem ;)

Link către comentariu

:beerchug: incepe sa fie din ce in ce mai enervanta la mine faza cu saritul de pe frecventa a radioului...

Practic se aude f incet... iar daca repozitionez manual pe frecventa se aude mult mai tare si mai bine... oare exista vreo metoda de a rezolva asta? :blink: sa pot arata si eu asa... :Driver:

Link către comentariu

Nu-i asa ca nu se aude prost pe toate posturile de radio ci numai pe unele si asta in anumite zone ale orasului?

Daca e asa, atunci nu da vina pe aparatul tau, am mai zis pe aici despre calitatea emitatoarelor radio si chiar daca si acestea sunt OK pot aparea probleme de receptie datorate multor factori (obstacole, emitatoare pirat, armonici ale unor frecvente utilizate de statii de taxi s.a.m.d.). Daca vrei putem sa intram in teoriii de receptie radio. Si radio-cd-mp3-ul de pe masina mea mai face figuri pe 2 posturi in anumite zone din Ploiesti, dar eu stiu unde sunt amplasate emitatoarele acestora si stiu ca se aude la fel de prost pe orice aparat de radio, asa ca nu suspectez aparatul meu care pe alte programe (care se respecta si lucreaza cu aparatura noua) are o fidelitate foarte buna.

Link către comentariu

Din ce-am inteles de pe-aici, BC-ul apare in display-ul ceasului... ca la Fabia (?), fiind acelasi display si pe masinile CU si pe cele FARA BC... in cazul acesta eu zic ca e posibil sa-ti poti monta BC relativ usor (schimbat maneta stergatoare cu una ce are butoane pt BC, trase niste fire, activat cu VAG-COM). Ne interesam si facem :blink:

Pai daca zici ca nu merge... Lasa ca te chem cand o fi sa schimb instrument clusteru' :P

Link către comentariu

@bridefo: se cam aude prost in multe locuri... bine enervant este ca la acelasi nivel al sonorului daca repozitionez manual pe frecventa se aude mai tare in primul rand... si chiar mai clar (dar asta nu pot spune 100% sigur).

Link către comentariu

Zorro Classic

Problema cred ca este combinata. Si eu am aceleasi simptoame: se pierde semnalul si daca "misc" usor frecventa intr-o parte isi revine.

La unele posturi de radio este clar ca este de la ei: exact in aceiasi zona incepe sa slabeasca intensitatea. Nu stiu exact cum este RAF-ul de pe sculele de muzica de pe VW, dar se pare ca este unul destul de slabut de vreme ce nu cauta suficient de repede frecventa cea mai buna pentru postul selectat sau cauta intr-o plaja prea mare si sare de pe frecventa.

Nu cred ca se poate rezolva fara demontare si consultarea unui electronist.

Link către comentariu

Zorro Classic

O mica intrebare: ce cod are filtrul de aer pentru motorul 1.4 16V?

Link către comentariu

Pe noile Golf din afara am vazut ca sistemele audio au compatibilitate iPOD.

Pe mine m-ar interesa cand apare USB-ul la sistemele de pe Polo...stie cineva?

Cum ar fi JVC-ul asta: http://www.jvc.fr/product.php?id=KD-G722&c...228⊂=feature care are intrare USB si-ti iei stickul de 512Megi, il conectezi si asculti ce e pe el. E mult mai convenabil asa decat sa arzi cd-uri intr-o veselie.

Link către comentariu

O mica intrebare: ce cod are filtrul de aer pentru motorul 1.4 16V?

Pentru Polo 2003-2005 cod motor BBY, BKY -> 036 198 620

Despre el e vorba?

Link către comentariu

Zorro Classic

Nu stiu daca sunt compatibile cu motoarele mai vechi, care au echipat masinile pana in 2001 (cum este al meu, care are cod APE).

Link către comentariu

Distractie azi la PoRo:

1. sta la ralanti in 600-650 rotatii -> raspuns: foarte bine, in cat vreti sa stea? 750 zic -> el: de unde stiti? :) pana la urma m'a "convins" ca asa trebuie sa fie si ca nu o sa modifice ralantiul... ok 0-1.

2. ambreiajul tine f. sus pentru mine -> raspuns: asa merg toate nu ai ce sa le faci... trebuie sa va invatati cu masina. 0-2.

3. de alarma nu mai zic nimik... mi'a parut bine ca se inchid si geamurile cand inchid masina...

4. as dori sa se inchida usile >15km/h -> el: nu se poate... nu exista. Ma cam enervez si ii explic ca se poate cu siguranta... ca am Skoda pe care merge si merge si partea cu deschis doar usa soferului. -> el: astea sunt masini mai noi... nu mai merge :o 0-3.

Am plecat un pic nauc si nervos... chiar cer lucruri ciudate? :)

Link către comentariu

Daca iti spun ca un inginer care se ocupa cu diagnosticarea spunea ca nu exista coduri la climatronic sa afiseze diferite functii/parametrii,etc, ma crezi?

Deci se pare ca orice e posibil...

Cred totusi ca postul tau se incadra mai bine la topicul referitor la PoRo...

Link către comentariu

Zorro Classic
Distractie azi la PoRo:

1. sta la ralanti in 600-650 rotatii -> raspuns: foarte bine, in cat vreti sa stea? 750 zic -> el: de unde stiti? :)) pana la urma m'a "convins" ca asa trebuie sa fie si ca nu o sa modifice ralantiul... ok 0-1.

2. ambreiajul tine f. sus pentru mine -> raspuns: asa merg toate nu ai ce sa le faci... trebuie sa va invatati cu masina. 0-2.

3. de alarma nu mai zic nimik... mi'a parut bine ca se inchid si geamurile cand inchid masina...

4. as dori sa se inchida usile >15km/h -> el: nu se poate... nu exista. Ma cam enervez si ii explic ca se poate cu siguranta... ca am Skoda pe care merge si merge si partea cu deschis doar usa soferului. -> el: astea sunt masini mai noi... nu mai merge :o 0-3.

Am plecat un pic nauc si nervos... chiar cer lucruri ciudate? :)

1. relantiul normal la 1.4 benzina este de 800 rot/min

2. ambreiajul tine sus? marea majoritate se plang ca tine prea jos...

3. nu inteleg problema...

4. daca ai BC se rezolva cu VAG COM. searc pe forum si gasesti destui care sa te ajute. BTW, ai BC?

Masina ta e noua? Mai trece si tu ceva date, ca pot fi utile cand ceri ajutor.

Link către comentariu

Daca ambreiajul tine prea sus se pot uza prematur garniturile de frictiune alea ambreiajului...

Ralantiul ar trebui sa fie pe la 750-800 rpm,intr-adevar.

Aam impresia ca taote problemele tale se pot rezolva cu Vag-Com-ul,deci vino pe la intalniri...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!