Jump to content

Kit macara geam fata

SSorin
 Share

Postare recomandată

Salut !! Aveți idee dacă pot găsii doar sufele de la macara noi sau măcar la deMembrari ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Este, in kitul de reparatie original doar sufele, melcul si clemele, metalice..insa si costa.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Azi am montat cel de-al 2-lea kit de reparatie si sunt foarte multumit de el. Este un kit marca polcar foarte bine lucrat. Initial am avut montat topran care era de tot rahatul, si mai scump si mai prost, cand lasam geamul se auzeau niste zgomote ciudate. Kit-ul de la polcar s-a potrivit perfect si functioneaza perfect. Si inca ceva, am un prieten cu un passat 2001 si a patit acelasi lucru si lui i-am comandat macaraua cu tot cu fata de usa, partea aceea metalica pe care vine montata macaraua si vreau sa spun acelasi lucru, fiarte bine lucrata, s-a potrivit perfect, si functioneaza ca cea originala si este tot polcar, initial am vrut si eu sa-mi comand cu tot cu panoul metalic dar pentru modelele coupe nu se gaseste decat macaraua. Sper ca prin experienta mea sa va fi fost de ajutor. Stima!

Link către comentariu

• 1 month later...

Am si eu probleme cu aceste macarale, masina este in 3 usi si trebuie sa le schimb pe amandoua. puteti sa-mi recomandata in Bucuresti, sector2/3, pe cineva priceput ptr aceasta operatie? cred ca m-as descurca si eu sa le motez, dar nu prea am timp. Din cate am vazut sunt mai multe variante, Vaico, polcar, etc, si prefer sa stiu ca iau ce trebuie.

Link către comentariu

Cauta sa iei macara cu cleme de metal.

Link către comentariu

• 1 month later...

am o intrebare, geamul din dreapta fata de la masina din semnatura coboara ok pana la jumate dupa care parca scapa cativa mm in gol si merge din nou constant. Oare care ar fi cauza suportii?..sufa?...ghidajele?...ce parere aveti? Plus scoate si un sunet ciudat, pocneste la urcare cand ajunge geamul la jumate. sa nu mai zic ca merge foarte incet si in sus si in jos:(

Mersi.

Modificat de MishaGolf
Link către comentariu

mersi GABIVVX, oricum in acest weekend imi fac timp si desfac usa sa vad ce se intampla:(..As mai avea o intrebare daca stie cineva care este principiul de functionare al shufei, adica daca cumva sar firele afara din shufa cum se reface asezarea firelor, clemele trebuie sa fie in partea de sus sau cea de jos atunci cand refaci shufa?

mersi.

Link către comentariu

nu are importanta unde sunt clemele. preferabil in parte de sus ca ai loc de manevra cu ele

Link către comentariu

• 3 months later...

salut

Am o problema la geamul din drepata si mai exact mi s-a rupt o clema de la geam si am bagat eu mana pe acolo si am scos sufele pe afara.Ma poate ajuta cineva sa remediez problema in Bucuresti?

MULTUMESC

Link către comentariu

Iti trebuie alta macara, asa cum ti-am spus si acum 2 ore cand ne-am vazut. Atat timp cat sufele atarna sunt incalcite pe melc. Kitul de reparatie este o mizerie care nu isi dovedeste fiabilitatea in timp. Ia-ti o macara after market de calitate sa scapi de probleme, cu cleme de metal

Modificat de kelu
Link către comentariu

Eu nu inteleg cum te-ai vazut cu Razvan...ti-a zis ce ai de facut si dupa 2 ore ceri ajutorul aici...nu ai avut incredere sau crezi ca se rezolva din fata calculatorului?

Link către comentariu

Am inteles ca trebuie macara, credeam ca pot lua doar clemele, sa le montez .Si speram sa  se poata descalci șufele dar asta e...

Link către comentariu

Sufele o data incalcite vor roade din canturile melcului.;asta daca sunt incalcite mai"light". Dar daca au funda nici nu se va misca melcul. Ti-am zis si repet. Daca lasai geamul in pace cand a cazut se rezolva din seara asta

Link către comentariu

Multumesc pentru raspuns .Am inteles  ideea.Daca il lasam .....dar m-am luat dupa un amic si am comis-o.

Link către comentariu

Salut. Ma poate ajuta si pe mine cu un sfat cum pot schimba doar 1 clema de la usa din fata? Mi s-a rupt clema din fata de la geamul din dreapta fata. AM facut rost de o clema, dar as vrea sa stiu cum o montez. Cum se scoate/monteaza de pe cablu, are ceva siguranta, e vreo chichita? Din cate am vazut e prins cablul undeva la mijlocul clemei de plastic, dar nu imi dau seama cu ce e fixat.

Link către comentariu

• 1 month later...
vwgolf4pacific

Se ocupa cineva cu schimbatul macaralei? Am cumparat macara noua cu cleme metalice dar nu am posibilitate sa o schimb singur pe vremea asta.

Link către comentariu

Îți zic din experienta după ceva timp sufele vor ceda și ajungi sa muncești de doua ori.... Kit sau macara și poți sa o faci și singur....

Sufa are un plumb în capăt și ala are locașul său...

post-127036-14203659593826_thumb.jpg

post-127036-14203659666573_thumb.jpg

Link către comentariu

vwgolf4pacific

Problema am inteles ca e la motoras, oricum mi s-a recomandat sa nu fac singur schimbarea pentru ca pot strica macaraua noua.

Link către comentariu

Eu am făcut singur și nu am stricat nimic..... Prima macara a venit cu tot cu sine însă eu nu le_am schimbat..... a doua(la ușă cealaltă din dreapta) a venit fără sine.... Cu grija se poate însă pe vremea asta fixează geamul sus și stai în casa la un ceai :)

Link către comentariu

nu schimbati niciodata sinele.. nu va mai urca geamul usor si drept niciodata.. asa am patit-o eu :)

daca pica geamul si nu mai umblati la butoane, se schimba numai clemele in max 30 min (cele de plastic sunt 20 lei, cele de fier se duc la 100 lei)

daca umblati la butoane si se strica melcul cu sufele, atunci trebuie si melc cu sufe noi (kit de melc cu sufe si cleme de fier undeva la 150-200 lei pe VAICO)

Link către comentariu

Sal.

La un lupo din 2001 cand pun contactul trebuie sa apara check enginul?

Link către comentariu

vwgolf4pacific

Exact asta am facut, soso :D. Dar pana la urma tot la un service ajung.

Link către comentariu

nu schimbati niciodata sinele.. nu va mai urca geamul usor si drept niciodata.. asa am patit-o eu :)

nu e o regula.... se pot monta si sa urce corect... din pacate, exista foarte multe kit-uri de calitate inferioara... si de aici problemele.

Sal.

La un lupo din 2001 cand pun contactul trebuie sa apara check enginul?

ce motorizare - diesel sau benzina ?

Link către comentariu

• 4 months later...

Buna,

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu cauciucul pe acre vine prins geamul in clemele de metal.. Am inteles ca nu se gaseste ca si piesa de schimb...

Multumesc!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!