Jump to content

Kit macara geam fata

SSorin
 Share

Postare recomandată

• 1 month later...

Salutare o intrebare .. vreau sa imi montez geamuri electrice oem trebuie neaparat sa iau si macaraua electrica sau le pot folosi pe cele manuale fara acea manivela adica aceste 2 componente din imagine au acel pinion la aceeasi masura ? multumesc 

Modificat de denny_the_one
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 4 weeks later...

Salut! Am schimbat recent macaraua la geamul dreapta fata cu una sh de la dezmembrari iar in locul niturilor am prins suruburi cu piulite, le-am strans destul de bine....din cauza vibratiilor de la boxa credeti ca se pot desfileta ? ma gandesc ca din cauza asta au fost prinse in nituri.

Link către comentariu

Nu se desfac, dar era indicat sa pui si o saiba de aia cu rizuri pe o parte / dintata.

Link către comentariu

toate kit-urile de macara after-market, se fixeaza cu suruburi, pe fata de usa de metal.

Link către comentariu

marius1982.11

dar sunt suruburi de alea cu rizuri intradevar.

Link către comentariu

corect - se gasesc si de alea de cumparat.... ori pui o saiba grower sau solutie de blocat suruburi.... deci, o poti rezolva cumva.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

am reusit sa schimb toata placa si suportul geamului, cumparasem de mai mult toata piesa din dezmembrari dar cu timpul redus, e mai greu :)

asta se intampla cand te apuci si strici ce e OEM, eu am schimbat sine, vreo 2 melci.. etc si tot mergea greu geamul sau auzeam tot felul de zgomote...

ce e OEM si cum pus din fabrica e sfant, restul e timp pierdut si bani

Link către comentariu

Nu ai cumva in plus un suport de ala de plastic care se tot rupe pt dreapta fata? :D

Link către comentariu

am unul, dar e din plastic, cele de metal le-am transferat pe macaraua noua

Link către comentariu

Salutare,

Ca mai toti colegii din acest topic am si eu probleme cu clemele minunate din plastic la Golf-ul IV al sotiei, initial au crapat la geamul pasagerului treaca mearga le-am gasit si le-am reparat (lipit) acum s-a intamplat minunea :). Au picat ambele ... m-ar interesa si pe mine de unde as putea sa achizitionez asa ceva? la dezmembrari mi-au zis ca doar cu toata usa se vinde....  preferabil ar fi cele metalice.

Modificat de cotzzo
Link către comentariu

merci.

Modificat de cotzzo
Link către comentariu

Salut! Ieri mi s-au rupt sufele de la geamul satanga fata si acum ma chinui sa gasesc pentru 2 usi! Toate magazinele din oras au doar pt 4 usi! Aveti idee se potriveste cel pt 4 usi la 2 usi?

Multumesc!

Link către comentariu

nu, nu se potrivesc. Cauta kit reparatie pentru macaraua ta.

Link către comentariu

Eu am comandat kitul de la epiesa.ro si chiar gresisem selectia insa m-au sunat ei si m-au întrebat ce vreau defapt. Recomand ....ieftin si colaborare OK plus ca inițial am zis ca ajung eu la ei si nu am mai reușit iar cu un singur telefon s-a rezolvat fără supărare

Link către comentariu

multumesc....trebuie sa astept pana luni! ASTA E.. bn ca am reusit sa ridic geamul...!

Multumesc!

Link către comentariu

Eu am stat mult timp cu suta ruta .... Iar geamul a stat singur prins in cheder. Destul de ciudat dar nu a căzut nici atunci când am trecut prin gropile din București

Link către comentariu

La mine a stat ridicat nu se misca dar m-a mancat sa vad ce are ca nu m-am putut abtine si a trebuit sa-l dau jos ca sa scot macaraua! apoi am fixat eu sufa care ridica geamul, am probat sa vad daca ridica apoi dupa ce am montat nu a mai ridicat...a sarit de pe rotita aia si am ramas cu geamul putin cracanat cum s-ar spune! Sper sa nu mai ploua!

Link către comentariu

Seturi Vaico pentru fata maxim 120 lei.

Setul de cleme Aic maxim 25 lei

post-64586-0-48965900-1398509584_thumb.j

post-64586-0-05997300-1398509587_thumb.j

post-64586-0-02698000-1398509590_thumb.j

post-64586-0-34214600-1398509596_thumb.j

post-64586-0-82579800-1398509605_thumb.j

Link către comentariu

le-au ieftinit iar pe astea de la VAICO

anu trecut cand am avut nevoie la usa pasagerului, erau 240 lei kitul (cleme + melc)

am dat pana la urma 17 lei pe kitul AIC, cleme de plastic, dar asta e, sa mai tina inca 10 ani

Link către comentariu

La pretul asta eu imi cumpar cu tot cu sine pe Topran...lucrez la piese ;) :p

Link către comentariu

asa am facut si eu, am cumparat kit topran cu sine melc si cleme, si de atunci am schimbat 2 randuri de melci, si am desfacut usa de 3 ori :)) si pana la urma a trebuit sa cumpar toata tabla cu sine si melc din dezmembrari.

nu umblati la sine, ca din fabrica nu se pozitioneaza niciodata corect, si de aici geamul urca greu, se aud zgomote, sau agata sufele aiurea...

Modificat de alios
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!