Jump to content

Kit macara geam fata

SSorin
 Share

Postare recomandată

F l o r i n

am inteles.... atentie cand le bagi in clemele de plastic, acestea fiind imbatranite, sa te misti finut sa nu rupi vreo ureche la ele.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da mersi pentru grija, sper sa ma descurc. Cele pe care vreau sa le iau de la colegul nostru sunt metalice si sunt cu totul adica tre sa le inlocuiesc pe alea vechi.

Link către comentariu

Scuze, scuze...am vazut dupa ca era vorba de bbogdanmircea

@danu_banu - imi poti spune, te rog, la ce coleg ai gasit cleme metalice de vanzare?

Multumesc!

Modificat de resahc
Link către comentariu

Din pacate cele care le-am gasit la bbogdanmircea sunt pe partea stanga, mie imi trebuie pe partea dreapta.

Daca ma poate ajuta vreun coleg in aceasta privinta raman vesnic dator.

Ms.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

buna.vad ca aproape toti posesorii de vw bora au aceleasi probleme ca si mine,clemele de plastic care sustin geamul.as avea si eu nevoie de acele cleme,daca poate cineva sa ma ajute ar fi foarte ok.am gasit doar macaraua completa.noua la 140 ron.(dreapta fata)

Modificat de florinsami
Link către comentariu

• 3 weeks later...

buna ziua

In sfarsit cu ajutorul colegului nostru de pe acest forum, andrey0027, am reusit sa-mi rezolv si eu geamul pe dreapta, mai cu carrrr mai cu marrr pentru ca una din cleme fiind din antimoniu a cedat, am lipit-o cu poxipol, in final toate bune si frumoase cand se termina cu bine.

Mersi andrey0027.

Link către comentariu

In paginile anterioare ma plangeam ca am probleme cu geamul fata sofer, cand merge bine (in majoritatea cazurilor), cand urca pana la jumate si coboara inapoi, cand se opinteste putin pe la mijloc si apoi urca cu greu pana sus. cand am fost la cineva sa vedem care e problema, a functionat normal si nu l-am mai desfacut. Zilele trecute am facut o scanare la injectoare si am scanat si modulul 46, si am gasit eroarea urmatoare:

00932 - Electric Window Motor; Drivers Side (V147)
        62-10 - No or Incorrect Adjustment - Intermittent

Motorasul reglat... incorect, sau ce vrea sa zica asta ? Sa aiba totusi motorasul electric ceva probleme ?

Modificat de MariusAP
Link către comentariu

Este foarte posibil sa aiba eroare stocata tocmai pentru ca ceva nu e in regula la macara si el nu isi face cursa completa cum "s-a invatat" anterior aparitiei anomaliei. AI cumva macara cu cleme de metal? Daca da este descentrat geamul de pe cleme si trebuie reglat in ele.

Link către comentariu

Merci kelu. Nu stiu ce fel de cleme am la macara, nu l-am mai desfacut pana la urma. Cand am mers cu el sa-l repar, l-am ridicat si coborat de 20 de ori si a mers brici.... a zis sa-l mai las... sa nu reparam ceva ce aparent nu e stricat..

Link către comentariu

il ridici pana sus si-l il tii asa, cateva secunde - pe buton ridicat - la fel procedezi si pentru jos - dupa aia, sterge eroarea si vezi daca revine

Link către comentariu

Daca merge bine geamul, nu mai apare eroarea. Cand se opinteste, de obicei apare iar. Se poate defecta ceva daca ramane asa ? sau neaparat sa ma duc cu el sa-l rezolv...

Link către comentariu

Se prea poate sa nu patesti nimic, dar se poate sa se rupa shufele de pe macara, sa se roada dintii de pe melcul macaralei sau de pe motoras, sau sa se arda motorasul. Da jos fata de usa interioara, urca/coboara geamul pana vezi clemele prin gurile de vizitare si revino cu detalii vizavi de clemele pe care le ai

Link către comentariu

Salut! am nevoie de 2 cleme sustinere geam stanga pt. Golf 4, ma poate ajuta cineva? 0753355073

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut, este careva din BUCURESTI de la cine pot cumpara un KIT de reparatie macara dreapta/pasager cu cleme metalice pentru un VW GOLF 4 1.6.16v - 2002 HatchBack 4/5 usi. Ma mai intereseaza si o pilicioara/placa portbagaj tot pentru aceasta masina.

Ma deplasez eu la locatie pentru al achizitiona in Bucuresti. 0742920026

Link către comentariu

• 2 months later...

Motorasele usilor fata , se potrivesc de la masini de anglia pe cele cu volan pe standa ( doar motorasele ) 

Despre acestea vb !

post-16436-0-22346700-1379014889_thumb.j

Link către comentariu

Florin, daca e o intrebare - direct, nu se potrivesc calculatoarele de usi - corp comun cu motorasul geamului. In functie de anul masinii tale, se poate incerca modificarea unor adrese din calculatorul de usa, pentru a lucra normal.....

Link către comentariu

am inteles, am intrebat ptr ca am cumparat fetele metalice cu macarale ptr a mea si tipul a vrut sa le dea numai cu motorase , din lipsa de alternatve atunci ( plecam in concediu in ziua urmatoare si la mine se rupsese cablum macaralei ), le-am cumparat asa,, acum vreau sa le vand ptr a mai recupera din investitie, si inainte de asta am vrut sa fiu sigur ce vand ptr ca nu-mi place sa fraieresc oamenii !

Multumesc pentru raspuns !

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut!!! Am o intrebare la macara fata dreapta golf 4 variant cablurile sunt egale ca lungime?si ma refer la cele care se rasucesc pe melcul acela?

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salutare tuturor:

am o intrebare:

se poate ca geamul sa iasa din cele doua cleme care-l tin?

astazi am incercat sa cobor geamul dar a ramas sus.. cu toate ca se auzea cum macaraua mergea... plus ca, daca incerc sa ridic geamul , se aude cum clema ajunge iar la geam si face click-ul de oprire in pozitia de sus.

post-34876-0-70709100-1385899744_thumb.j

Link către comentariu

Salut.

In principiu se poate. Clemele strang geamul cu partea aia cauciucata din poza ta si sunt stranse cu un surub ce trece prin gaura ce e la tine in poza. Daca surubul ala nu a fost strans bine sau s-a slabit intre timp, se poate sa ramai cu geamul agatat.

Da fata de la usa jos, sub ea ai o placa mare metalica cu 2 gauri astupate de niste "dopuri" de cauciuc. Prin gaurile alea poti strange/slabi acele suruburi. Coborand/urcand geamul te poti uita prin gaurile alea sa vezi daca coboara clemele fara geam si tot de acolo le poti strange pe geam.

Link către comentariu

Cel mai pesimist scenariu este sa ai ambele cleme rupte, insa probabil doar a inghetat peste noapte chederul si a ramas geamul in el.Daca doar a iesit din ckleme, strange-l la loc, insa ATENTIE, nu o face in disperare. Strange suruburile moderat a.i. daca mai ingheata, sa iasa din cleme, nu sa le rupa pentru ca oricat de mult ti-ai impune sa nu lasi geamul jos cat e inghetat, nu stii cum esti nevoit sa-l cobori si apoi surpriza

Link către comentariu

Mersi fain .. inca nu am apucat sa desfac fata de usa.. serviciul asta...plus ca e foarte frig :winter:

drumuri bune!

Link către comentariu

• 1 month later...

Buna Seara,am o problema cu clemele fata stanga la un golf 4,pe forum am vaz cum se da jos panoul dar postarea era facuta pentru schimbarea macaralei si nu umbla la clemele..unde eu ma blochez...Mi-am cumparat aceele cleme dar de data aceeasta din "fier,aluminiu nu stiu exact "cu tot cu suportul pentru geam (am sa postez o poza cu ele) ,intrebarea mea este 
-Cum vin ele montate pe sina ,cu sufele de acolo  ..Multumesc 
http://s15.postimg.org/6lydfzp2j/20153.jpg

Modificat de Flintston
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!