Jump to content

Kit macara geam fata

SSorin
 Share

Postare recomandată

Switch-ul l-am schimbat la usa soferului,operatiunea cu slabitul din cleme,ridicat si coborat geamul am facut-o de mai multe ori dar rezultatul era acelasi , zgomote ciudate ,doar se aude cum freaca de cheder pe partea cu broasca usi iar la un moment dat cand tot urcam si coboram geamul sa auzit o trosnitura ca si cum sar fi spart un plastec dar nu pare sa se fi intamplat nimic ca geamul la fel merge ,usor pana la jumate si greu de la jumate in sus.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sigur iti agata acolo undeva.vezi la clemele de plastic sa nu se fi rupt vre-una si sa agate vreo ureche de-a ei in portiera sau in vre-un fir de la macara ...

Link către comentariu

Razvan_Razvann

DEvo pe macara am dat 200 de lei + manopera 70 de lei..sincer sa fiu nu stiu ce are pt ca nu am avut timp sa ma duc la un service asta pt ca si vreme asta ploioasa m-a facut sa nu folosesc geamul,insa cred ca sunt cablurile alea.

iulius cred ca ai aceeasi problema ca si mine,daca afli inainte care e cauza postezi!eu m-am uitat si la cheder si la clemele alea l-am pus pe mecanica sa il dea jos de 2 ori!!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut

Astazi cand am inchis geamul stanga fata, cand a ajuns sus sa auzit o trosnitura si nu mai merge nici coborat nici urcat ,dau de manivela si se invarte in gol? Sa dus macaraua?

Link către comentariu

posibil sa ti se fi desprins cablul care ridica/coboara geamul .da fata de usa jos si vezi exact despre ce este vorba !

Link către comentariu

daca a trosnit fie clema rupta si a blocat toata macaraua, fie shufa rupta.vorba lui mickey, pana nu demontezi nu iti poti da seama

Link către comentariu

cel mai probabil shufa rupta pt ca daca i se rupea o clema , nu se putea tine geamul in cealalta clema si cadea. oricum , daca observi ca ai clemele rupte , recomandarea mea e sa-ti pui de metal. daca vrei , iti dau link unde gasesti . eu mi`am pus de metal si stiu ca nu mai am probleme cu ele,

demonteaza fata de usa si vezi despre ce este vorba !

Link către comentariu

Daca nu umbli la el sta si intr-o clema tinut fiind de rama usii, mai ales daca este rupta clema dinspre broasca

Link către comentariu

Multumesc , maine o sa incerc sa demontez usa.

Modificat de iulius473
Link către comentariu

Salut

Azi am desfacut usa si nu este nici sufa rupta nici clemele , am demontat piesa din spatele manetei de deschis geamurile si in interior are niste zimti de plastec care s-au spart se mai poate face ceva sau trebuie o alta macara?

Link către comentariu

Nici o idee ?

Link către comentariu

incearca la dezmembrari sa cauti doar acea piesa care e rupta/sparta . nu are rost sa cumperi alta macara aiurea

Link către comentariu

Acum o saptamana am reusit sa-mi schimb macaraua de la usa dreapta fata.La demontat a mers unsa iar la montat m-au trecut toate transpiratiile.Macaraua noua fiind mai lunga in brate decat cea originala si tot incercand sa o introduc in usa mi-a sarit din brosca tija din sarma cu care blochezi-deblochezi usa din interior.

Mai pot monta acea tija fara sa demontez broasca?

Link către comentariu

F l o r i n

din pacate, nu. Dar, acum tot te-ai familiarizat cu datul jos al macaralei... de acolo mai ai doar 3 subururi, ca sa scoti yala - doua la broasca si unul de slabit, sa poti scoate butucul si deconecta cablul mic.

Link către comentariu

Nu prea ai cum sa o montezi, decat cu un chin groaznic. Dar cand ai dat jos tabla macaralei, ai lasat broasca pe masina sau ai dat tot ansamblul jos tabla cu broasca atasata? Caci tabla daca ai vazut, are un suport de plastic negru prins in doua nituri care tine broasca pe pozitie la montaj/demontaj, si tocmai de aceea e indicat sa dai tabla jos cu tot cu broasca pentru a evita astfel de neplaceri. Asta in situatia in care mai e suportul acolo, caci sunt situatii cand s-a mai umblat si s-a aruncat acel suport

L.E.- am postat amandoi in acelasi timp Florine

Modificat de kelu
Link către comentariu

F l o r i n

Nu-i stres, din partea mea......

Da, nu are rost sa se schinuie cu yala pe masina, sa nu rupa cumva si urechea plasticului alb - ca aia e sensibila rau.

Majoritatea nu stiu si nu acorda mare importanta suportului de prindere a yalei pe fata de metal - dar aia ajuta mult, la remontare.

Link către comentariu

Lasa ca am citit pe aici pe undeva ca suportul de plastic al broastei este de fapt un sigiliu care la demontare se rupe si atesta ca s-a umblat in broasca.

Dati jos macaraua cu tot cu broasca sa nu va mai chinuiti la montaj. Nu este pus degeaba acolo.

Link către comentariu

Am demontat fara broasca ca deja fusese umblat la macara.Suportul de plastic in locul niturilor era pus un pic de silicon incolor.Cablul de la macara era rupt si facut peruca iar mecanismul de plastic al macaralei care vine pe motoras avea doar doua suruburi in loc de trei.Deci acum trebuie sa demontez din nou tot si sa demontez si broasca ca sa pot monta acea tija.

Link către comentariu

F l o r i n

Pensionaru - da, da jos si pune-o cum trebuie.

Lasa ca am citit pe aici pe undeva ca suportul de plastic al broastei este de fapt un sigiliu care la demontare se rupe si atesta ca s-a umblat in broasca.

:lol:

Link către comentariu

Salut

Azi am desfacut usa si nu este nici sufa rupta nici clemele , am demontat piesa din spatele manetei de deschis geamurile si in interior are niste zimti de plastec care s-au spart se mai poate face ceva sau trebuie o alta macara?

Salut

Are cineva cumva o macara stricata pt a putea schimba si eu piesa stricata?

Link către comentariu

Laurentiu_LWR

salut..pune o poza sa vedem ce piesa iti trebuie...in teorie am eu o macara care avea sufa incalcita si implicit melcul putin frecat...pune poza cu ce ai nevoie sa vad daca te pot ajuta...

dar oricum dupa miercuri ca azi plec la craiova:-(

Link către comentariu

chiar pune poza

cred ca mai am si eu vechea macara, am cumparat-o completa si am schimbat-o

Link către comentariu

chiar pune poza

cred ca mai am si eu vechea macara, am cumparat-o completa si am schimbat-o

Salut

Am incercuit piesa care sa stricat la mine.

post-23478-0-69170000-1336379607_thumb.j

Link către comentariu

F l o r i n

Din pacate melcul nu se gaseste de cumparat separat.....

Link către comentariu

cred ca am eu DOAR melcul . am cumparat un kit de reparatie pt macara si nu am mai schimbat melcul deoarece al meu era bun , si am schimbat doar clemele care erau metalice . sa ma uit prin debara si te anunt

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!