Jump to content

Kit macara geam fata

SSorin
 Share

Postare recomandată

ciao....am schimbat si io clemele dar am facut o greseala.....am uitat bucata aia de metal care tine cablul intins( vezi foto) .... si mi-am adus aminte exact dupa ce am prins tot panoul ..... Nu am mai avut chef sa desfac iar..... ce efecte negative poate avea ? Ms

Modificat de mike2402
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Singurul lucru care se poate intampla este sa iti sara shufa dupa melc sau dupa una din cele 4 rotitze de ghidaj. Gandeste-te ca rolul acestei table in kit este sa detensioneze shufele astfel incat sa poti monta clemele fara sa aplici o tensiune prea mare pe shufe. Acum shufele tale sunt cam "slabe" cand ar trebui sa fie tensionate

Link către comentariu

off.....mersi de raspuns....voi demonta din nou ! :mop:

Modificat de mike2402
Link către comentariu

Am reusit sa desfac usa si am descoperit ca am o clema rupta, cum se schimba, exista vreo procedura ? trebuie sa am grija la cv ?

Modificat de DEvo
Link către comentariu

Pai ai in kit tot ce iti trebuie.Ai o tabla care se pune pe arcuri si detensioneaza shufele astfel incat sa poti lucra fara a forta. in foto de mai sus ai ilustrat cum trebuie asezata tabla pe arcuri.apoi scoti clemele rupte, te uiti cu atentie cum sunt asezate sufele pe ele si le pui pe cele noi in loc la fel

Link către comentariu

nu e foarte greu dar trebuie sa ai grija cand pui acea clema pt detensionarea cablurilor sa nu-ti sara de acolo ca se incalcesc firele.

in rest, rabdare si grija !

Link către comentariu

Pai ai in kit tot ce iti trebuie.Ai o tabla care se pune pe arcuri si detensioneaza shufele astfel incat sa poti lucra fara a forta. in foto de mai sus ai ilustrat cum trebuie asezata tabla pe arcuri.apoi scoti clemele rupte, te uiti cu atentie cum sunt asezate sufele pe ele si le pui pe cele noi in loc la fel

Nu am kit complet, intentionez sa schimb doar clemele.

Link către comentariu

cand o sa cumperi clemele s-ar putea sa-ti dea si acea chestie de metal care se pune pt a detensiona acele cabluri(sufe)...daca nu , improvizeaza din ceva. vezi la DIY ca exista un tutorial foarte reusit despre schimbarea clemelor !

Bafta !

Link către comentariu

Clemele vin cu tot cu tabla de slabit shufele si doua chei de olastic pentru a ghida shufele pe cele 4 rotitze de pe sine

Link către comentariu

Razvan_Razvann

Baieti eu am cumparat macara noua mi-au pus-o baietii la service dar geamul urca cam greu acum si la un moment dat se aude un pocnit!!S-a uitat mecanicul de 2 ori dar nu i-a gasit buba..a mai patit cineva asa ceva??

Link către comentariu

Ce fel de macara ai cumparat? Cu tot cu tabla sau fara? Este posibil ca la demontarea celei vechi sa fi deranjat gaurile sinelor si una din ele acum sa stea stramba si de aici pocnitul. Daca are cleme de metal acestea sunt pretentioase in general si cer multa migala la montaj. Vezi ca am gasit la cineva macara montata in service si una din cleme nu avea geamul in ea, ci era pe alaturi. Sa nu cumva sa ai si tu o bucurie de genul.

Poti incerca sa dai jos capitonajul si sa o mai "gadili" din cleme pana urca lin si fara zgomot

Modificat de kelu
Link către comentariu

asa am luat si eu macara completa cu sine.. si sufa era infasurata prost pe soricel..

a trebuit sa desfac si sa infasor frumos sufa cu incet si cu chin, ca altfel trosnea sufa pentru ca calca rau pe canalele de pe soricel :)

Link către comentariu

Razvan_Razvann

are cleme de metal.Geamul are si un pic de joc.

Link către comentariu

Un pic de joc pe verticala sau pe orizontala? Pe verticala este ok sa joace putin, insa pe orizontala nu prea ar trebui sa joace

Link către comentariu

Razvan_Razvann

pe orizontala..se vede cum se duce in fata apoi in spate.sincer pun la indoiala indemanarea mecanicilor din sibiu.

Link către comentariu

Sincer....si eu.da jos capitonajul si verifica prin cele doua guri de vizitare daca geamul este fixat in cleme, daca sunt stranse clemele, si incearca sa-l centrezi si apoi sa-l strangi

Link către comentariu

Baieti eu am cumparat macara noua mi-au pus-o baietii la service dar geamul urca cam greu acum si la un moment dat se aude un pocnit!!S-a uitat mecanicul de 2 ori dar nu i-a gasit buba..a mai patit cineva asa ceva??

Cat te-a costat toata treaba ?

Link către comentariu

Ca idee - macara in jurul la 200- 250 lei (se poate si mai ieftin, dar e riscant), manopera depinde... dar trebuie sa fie in jurul la 50 lei.

Link către comentariu

Am si eu o problema cu geamul fata stanga,cam de la jumatatea traseului in sus se ridica foarte greu la fel si la coborare pana la jumatate merge foarte greu dupa jumate merge foarte usor,e cumva macaraua dusa ?

Link către comentariu

sau poate atinge ceva de la jumate de infraneaza geamul...sufa poate e incalcita...pana nu demontezi...nu prea poti sa iti dai seama...doar cu presupusu:(

Link către comentariu

de la jumate in sus se aude cum freaca de cheder,care sa fie cauza?

Link către comentariu

a umblat cineva si a decentrat geamul...sau o fi iesit cheder-ul cine stie..

incearca in prima faza sa vezi cheder-ul...dupa care daca nu se rezolva.da fata de usa jos...cobori geamul pana ajung clemele in dreptul gaurii de vizionare si incearca sa mai pui geamul o data pe cleme...poate nu a fost pus bine

parerea mea

Link către comentariu

De la cleme nu cred sa fie ca azi am dat fata de use jos si l-am aranjat de N ori in cleme si degeaba,o sa mai dau fata de use odata jos sa ma uit si la cablu ,poate e de acolo problema,multumesc de sfaturi

Link către comentariu

Din ce stiu, ai schimbat switch-ul parca, nu? Ai facut operatiunea la usa al carei geam are probleme e acum? Daca da, inainte de a demonta era ok sau tot asa facea? Ca sa te lamuresti daca este din cleme, ridica geamul pana vezi clemele prin gurile de vizitare, slabeste suruburile, si coboaa apoi geamul de tot in timp ce-l ajuti cu mana sa coboare atat cat sa stea in cleme, nu-l apesi cu forta. Apoi urca geamul si vezi daca mai intampina greutati. Urcarea grea este insotita de ceva zgomote ciudate?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!