Jump to content

Kit macara geam fata

SSorin
 Share

Postare recomandată

nu merita sa cumparati din dezmembrari....macara usa fata la golf 4 tdi variant acum cumparat-o din magazin cu 180 nou-nouta..... cu factura......asa ca.....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

in dezmebrari o gasesti gata uzata si coapta, nu este ca un plastic din interior. in cazul unor astfel de repere, lucrul nou e sfant

Link către comentariu

Din pacate cea after market nu se compara cu cea OEM - chiar daca plasticul e nou, poate sa fie mai prost ca cel vechi...din pacate.... in schimb e adevarat ca si aia SH nu stii cat te tine.....

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

ca nicio piesa after market nu se compara cu una OEM o stie toata lumea..... , insa la macarale cel putin in afara de Magneti Marelli sunt foarte fiabile si cele aftermarket....de 5 ani montate "n" macarale, si nu au facut nicio problema cu exceptia celor M M care in afara faptului ca nu tin, nu cad pe tabla sub nicio forma, trebuie bricolat si bagata intai macaraua in usa si apoi tabla ei

Link către comentariu

da, mai sunt si cele care nu sunt chiar la lungimea care trebuie......si trebuie reglate, chinuite, ca sa mearga geamul cum trebuie....mai din suruburi, mai din suruburile clemelor si geam...ca sa mearga cum trebuie.....

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

EU am luat italiana AM pe vremea cand nu stiam nimic de vag, si e buna si in ziua de azi, asta fiind prin 2006, sunt chiar mirat putin ca inca tine, pt ca intretimp am comandat una OEM cu cleme metalice la pret bun, in ideea ca nu va tine asta AM.

Link către comentariu

• 1 month later...

are careva de vanzare cleme de macara dreapta fata pentru golf 4?!

Link către comentariu

Cauta in aria Vanzari, la piese de schimb - avem un coleg care aduce asa ceva.

Link către comentariu

Salut,

Acum 3 ani am schimbat clemele de la ambele usi din fata la golful din semnatura cu kit reparatie original de la vw (clemele metalice). Apare insa o problema doar la geamul soferului, iarna, cand chederele sunt inghetate, geamul iese din cleme: macaraua coboara dar geamul ramane pe loc. S-a intamplat anul trecut de 2 ori si anul asta o data. La pasager, cu geamul inghetat, nu se misca macaraua.

Montajul l-am facut eu si as vrea sa stiu daca trebuie pus adeziv intre cleme si geam? Cu ce moment trebuie stranse suruburile clemelor?

10x

Modificat de abuwz
Link către comentariu

Trebuie stranse mai bine clemele.Cred ca te referi la clemele care au garnitura care practic tine geamul.Incearca sa strangi mai bine surubul lor.Am patit si eu asta iarna treaba si am gasit suruburile destul de slabe.

Link către comentariu

... Si fara adeziv. Fa doar ce ti-a zis Gabi - dar cu moderatie...sa nu-l strangi pana la poc

Link către comentariu

Problema la clemele astea de metal este ca oxideaza. Le lasi prea slabe sare geamul, iar daca le strangi prea tare in momentul in care vrei sa dai totul jos constati ca sunt albe clemele si suruburile sunt intepenite...

Link către comentariu

La cele din aliaj - specifice Golf, Bora .... la Passat, nu au treaba.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Buna, m-a lovit si pe mine problema cu macaraua... daca cobor geamul si apoi ii dau sa urce cand ajunge la jumatate scoate un zgomot urat si apoi coboara geamul, iar cand l-am ridicat eu manual simteam ca, coltul din fata al geamului joaca in sus si in jos... Am zis ca acuma cu proxima ocazie sa il fac inainte sa vina caldurile, sper sa reusesc sa il fac cat mai ieftin, oare ce o fi dupa simptome ? in caz ca sunt clemele se pot face la strung ? si daca nu la cat sa ma astept sa ma coste kitul de reparatie sau daca gasesc pe bucati ?

Eventual un DIY pentru demontare?

Multumesc anticipat !

Modificat de DEvo
Link către comentariu

E posibil sa fie doar o clema fisurata-rupta..dar pana nu desfaci, e greu de precizat.... daca te joci la el, vei distruge si sufa.

Cam imposibil de facut la strug - clemele - pret - in jurul la 50 lei setul, de plastic.

Altfel - kit reparatie macara - in jurul la 150 lei, macara completa - variaza... de pe la 170 la 300 lei...depinde de unde o cumperi, producator, etc

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Aici http://vwforum.vwfor...ic=30161&hl=diy e foarte detaliat,am urmat si eu pasii si am schimbat doar clemele.Sau aici http://forums.vwvort...ead.php?1015107 sunt postate in paginile anterioare.

foarte reusit postul .azi am schimbat si eu la macara clemele (am pus metalice, sa nu se mai rupa) si merg super ok . bv !

Link către comentariu

Buna seara!

Astazi mi-a sosit si mie mecanismul de ridicare geam fata dreapta dar in cutie nu am gasit suruburile cu care se fixeaza tamburul de plastic ce sustine cablul macaralei. Puteti sa-mi spune-ti ce suruburi imi trebuie(marime,lungime)? Si problema ca nu am gasit decat Magneti Marelli pt ca momentan stau in Italia.Sunt probleme cu firma asta?

Link către comentariu

Buna seara!

Astazi mi-a sosit si mie mecanismul de ridicare geam fata dreapta dar in cutie nu am gasit suruburile cu care se fixeaza tamburul de plastic ce sustine cablul macaralei. Puteti sa-mi spune-ti ce suruburi imi trebuie(marime,lungime)? Si problema ca nu am gasit decat Magneti Marelli pt ca momentan stau in Italia.Sunt probleme cu firma asta?

suruburile le poti lua de pe tamburul vechi. magneti marelli e o firma foarte buna care produce o multitudine de piese pt masina . eu personal o recomand !

Link către comentariu

marius1982.11

...dar in general sunt asi in sisteme de aprindere

Link către comentariu

De unde pot cumpara cleme metalice in Bucuresti?

Link către comentariu

Am luat din plastic,daca au tinut noua ani tin si astea trei-patru....

Link către comentariu

Marelli,au o gama mare de produse,de la radiatoare si pana la sistemul de carburatie la Golf 4(clapeta).Posibil ei si UFI fac cele mai bune produse pt piata auto dintre firmele italienesti.Cat au costat clemele si de unde au fost procurate..vali?

Link către comentariu

Pt cine doreste,am eu doua cleme metalice pt geam stanga fata de golf 4 variant.Le-am cumparat de la un coleg de pe forum insa nu le-am mai folosit pt ca a trebuit sa cumpar macara completa ,cablurile de la geamul meu fiind indoite.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!