Jump to content

Kit macara geam fata

SSorin
 Share

Postare recomandată

salutare.de 3 ori mi s-au rupt aceste cleme de plastis si ultima data am reusit sa cumpar de la nurvil un kit de geamuri cu cleme metalice(aluminiu) roata melc plastic si segmentul de cablu gata tensionat.le aveau pe stoc pret 180 ron cu tva.manopera nu am platit ca mi-a luat 2 ore (doua persoane) in fata blocului un pachet de tigari si o sticla de suc.spor la treaba papa

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E 100 RON kit-ul de unde scoateti preturile astea? Daca nu gasiti intrebati la volksman aici pe forum sigur va aduce la un pret bun.

Link către comentariu

Salutare la toata lumea!In primul rand vreau sa va spun ca sunt nou pe aici si ca acest forum mi se pare foarte tare;) Am si eu o problema cu geamurile electrice si din pacate nu am putut deschide un nou topic asa ca mi-am permis sa scriu aici :Driver: Deci problema mea este urmatoarea:mi-am pus geamuri electrice pe fata la golful meu 4 pentru ca aveam manuale si ele functioneaza perfect pentru vreo 10-15 min dupa ce pun contactul,iar dupa acest timp absolut nicio comanda nu mai functioneaza la ele fiind necesar sa opresc motorul si sa scot cheia sa pun din nou contactul ca sa-si revina pentru alte 10-15 min ;) A mai avut cineva problema asta?? Stiti care ar fi cauza?multumesc anticipat si scuze ca m-am bagat peste topicul altuia.O zi buna!

Link către comentariu

Uite si eu am avut problema cu geamurile electrice mai exact cel de la usa sofer ! Dupa ce mi s-a facut si cablu tandari(se cocolosise) am dat comanda de acel kit de care se vorbeste la un magazin oarecare, a costat 90 ron si intradevar a venit cu tot, tot ce trebuie ! Foarte bun kitul, l-am si montat si merge perfect acum macaraua pe masina !

Link către comentariu

@ #471,

eu am schimbat de doua ori macaraua de la sofer pana acum. A treia desfacere a fost doar o inlocuire de cablu. Le-am cumparat din piata de la rusi la metru. Am deja 8 luni cu ele. Am observat atunci ca se rup usor in zona melcatului pentru ca acolo e frecarea mai mare. Am folosit putina vaselina acolo si desi eram sceptic in privinta cablurilor si a rezistentei lor am trecut iarna si merge inca foarte bine.

Bafta

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Hello,

Am si eu urmatoarea problema cu geamul de la sofer: merge actionat, inchis deschis fara probleme, nu mi-a picat(sper sa nici nu imi pice), DAR cand ajunge jos sau sus si eu sunt cu mana pe buton actionandu-l el se opreste, dar troncane, parca ar vrea sa urce/coboare in continuare, lucru ce dureaza atata timp cat am mana pe buton. Aveti idee ce ar putea fi uzat, si daca acea piesa se gaseste in kitul de reparatie.

Multumesc.

Link către comentariu

O fi pe duca roata dintata de la melc care intra pe motoras si sare peste.

Link către comentariu

O fi pe duca roata dintata de la melc care intra pe motoras si sare peste.

Ai idee daca roata asta dintata de la melc se gaseste in acel kit de reparatie? Sau face cumva parte din alt ansamblu?

Merci.

Link către comentariu

geamul meu a pocnit, dar n-a cazut. il ridic cu mana, la mers el tinde sa coboare in jos, din buton nu mai urca ( se aude cum invarte in gol ), dar daca ating sa-l cobor, coboara cate un pic. ma gandesc ca o nu s-au rupt cablurile, ci a sarit cablul de pe vreo rotita.. e posibil ? sa incerc sa desfac portiera ( e prima oara si presupun ca mi-ar lua timp ) ?

Link către comentariu

Foarte probabil sa-ti fi sarit din clemele care il tin. Nu mai invarti motorasul sa nu faci vreo belea pe acolo. Sunt tutoriale poti sa desfaci si tu usa daca ai scule si te pricepi cat de cat. Eu sugerez sa il contactezi pe Masina Poporului , Iulian si iti rezolva el ieftin toata treaba ca si pe mine m-a ajutat tot in Iasi. Bafta! Daca mai ai nelamuriri da un pm

Link către comentariu

a cazut sigur de pe cleme,il poti pune singur daca te descurci sa desfaci fata de la usa

Link către comentariu

daca a pocnit,s-a rupt o clema si mai sta in cealalta.asa cum a spus si colegul mai sus, nu-l mai misca ca risti sa infasori shufele pe melc si trebuie apoi sa schimbi toata macaraua

Link către comentariu

Oricum, kitul vine cu tot cu melc si sarmele alea otelite.

Link către comentariu

depinde acum marius de care kit alege.ca sunt kituri numai cu cleme si sunt si cele de care ai adus tu vorba.kitul cu cleme este 50 ron

Link către comentariu

• 1 month later...

eu am dat pe kitul de reparatie 260 (kitul mare cu toate cele), foarte scump pentru ca l-am luat din service direct, ca nu mai aveam timp sa umblu si 40 ron manopera. luasem initial doar kitul cu cleme care intr-adevar e 50 ron dar l-am luat degeaba ca era cablul prins in melc si facut praf.

intrebare...kitul comandat pe codul masinii mele era mai mare decat cel scos de pe masina si dupa 3 ore de munca a fost pus, e posibil sa am probleme?

Modificat de morella
Link către comentariu

la ce te referi cand spui

post-41083-1275573397_thumb.jpg

Link către comentariu

sunt sanse foarte mici sa ai probleme,pentru ca la sisteme after-market se intampla mereu ca acele sine sa se curbeze in functie de geam,cu alte cuvinte geamul va da forma sinelor.preferabil era insa sa se mearga pe ceva cat mai apropiat de original.exista sisteme de la MECHANIX care sunt apropiate de original si au cleme de metal.urmareste evolutia sistemului in timp si cand incepe sa scoata zgomote e clar ca e pe duca

Link către comentariu

bbogdanmircea

N-as vrea sa te panichez dar am avut un coleg care tot asa si-a dus masina in service si idiotii i-au pus macara de Golf 4 in 2 usi in loc de pentru 4 usi.

Normal ca au dat gauri suplimentare si au facut carpeli pe acolo pentru ca usa de Coupe e mai mare decat cea de 4 usi.

Vezi sa nu fi facut si la tine asa, pana la urma colegul meu a cumparat alta macara de 4 usi si a montat-o si acum e ok.

Si eu am desfacut usa de la sofer ca sa mi se schimbe switchul si am observat ca a fost schimbata macaraua cu totul, normal ca nu mai vine la fel ca cea originala si motorul face mai mult efort sa impinga geamul putin, dar merge...

Link către comentariu

m-am gandit si eu sa nu fie de coupe, ideea a fost ca ma grabeam sa o fac, deja o lasasem o noapte in garaj la birou si venea weekendul si aveam nevoie de ea, geamul meu cum statea comod in usa, trebuia sa-l fac sa pot circula si sa pot s-o las in fata blocului.asa e cand esti fata si nu prea stii care e treaba :) sper sa nu am probleme, o sa fiu atenta cu zgomotele.

Link către comentariu

Am intrat si eu in acest grup al oamenilor patiti cu geamurile.

Geamul dreapta fata, la coborare, a facut "crantz" si s-a blocat. Deschiderea e cam de o palma. Bineinteles, doresc sa il rezolv repede, ieftin si bine :lol:.

Va rog sa imi dati sfaturi despre cum sa procedez in Cluj.

Link către comentariu

pai cauta kit cu cleme daca gasesti, daca nu,macara noua dar cauta sa fie cu cleme de metal

era un user ing07 care vinde astfel de accesorii

Link către comentariu

Multumesc pentru sugestie. Am executat deja operatiunea: cumparat macara noua cu cleme metalice 210 lei. Montaj 90 lei. Exista in magazine kit de cleme de plastic, 90 lei parca.

Link către comentariu

Ma poate ajuta cineva cu codul pentru kitul de reparatie pentru geamul de la sofer, masina cu 4 portiere?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!