Jump to content

Kit macara geam fata

SSorin
 Share

Postare recomandată

Citeste topicul !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

marius1982.11

La reprezentanta: 1JM898461 pe stanga

Dani, la tine s-a rupt doar una dintre cleme.

Link către comentariu

In reprezentanta e 207 RON kitu

Link către comentariu

da cred ca s-a rupt doar una...o sa merg zilele astea sa rezolv problema...si revin cu detalii

Link către comentariu

Salutare,

Anul trecut mi-a cazut geamul de pe dreapta; evident mi s-a rupt una din cleme. Azi s-a intamplat si pe stanga si spre norocul meu nu s-a spart geamul.

Pe dreapta am inlocuit rola de cablu si clemele cu un kit original care a costat vreo 175 de lei si la fel voi face si acum. E interesant ca masina vine din fabrica cu acele cleme din plastic iar kit-ul de inlocuire contine cleme metalice :)

Link către comentariu

marius1982.11

S-au prins si ei ca nu e bine asa si au luat masuri, se intampla si la case mai mari, gen BMW X5. Nu ma refer la macara.

Cine stie, poate a fost chiar ceva "planificat".

Link către comentariu

Ai raspunsul cateva posturi mai sus. :cool:
Saluatre baieti...am geamul de la sofer cu probleme.Se rica complet dar cand ajunge in parte superioara loveste sus sau asa imi da impresia,parca nu vrea sa se opreasca bate in marginea de sus.Nu stiu ce are ,sa fie oare de la vreun comtact care trebuia sa-si faca treaba cand geamul ajunge in partea de sus?multumesc anticipat
Link către comentariu

Daddy poti incerca sa faci o calibrare.Actionezi butonul de ridicare a geamului si cand a ajuns la capat de cursa,mai mentii butonul actionat inca 3-5 secunde si repeti manevra la fel si pentru coborarea geamului.Sper sa iti fie de folos sfatul.

Link către comentariu

prin aprilie a cazut geamul din partea stanga.. s-a dus direct in usa.

acum a cazut cel de la sofer. a pocnit, dar nu a cazut in portiera.. a ramas pe la jumatatea cursei si l-am tras manual pana sus.

e posibil sa fi sarit cablul de pe un canal?

Link către comentariu

Am shimbat si eu in week-end clemele de prindere de la geamul stanga fata pentru ca se uzea ceva scartaind in usa cand mergem pe drum putin denivelat. Chitul l-am luat de la PORO (parca 150 de lei a fost), am schimbat doar clemele ca sa nu ma complic. Oricum pe drapta a trebuit sa fac acceasi operatiune acum un an de zile. Stiti cumva pe spate cum e treaba, tot cleme de plastic sunt? A cazut la cineva vre-un geam dintre cele din spate ?

Link către comentariu

Cam aceeasi chestie , dar

pe spate vezi ca ai alta prindere la geam ....

Daca gasesc niste photos o sa le atasez aici ca sa vezi exact ...

Link către comentariu

pe spate sunt sanse foarte mici sa se strice macaraua.principiul difera fata de fata.in spate este o singura sina,pe care culiseaza o singura clema pe care sta geamul fixat printr-un srift de plastic.am avut cazuri cu geam inert pe spate si cauza a fost acel stift care iesise si din clema si din geam,si era cazut in usa.practic geamul are o gaura la baza,clema are si ea o gaura,si stiftul trece prin clema si geam,si asa sta geamul

Link către comentariu

Exact !

ii atasez o photo ca sa isi faca idee cam cum arata : Aici este o macara de Passat 99-2005 & Skoda

post-164-1251986728_thumb.jpg

Link către comentariu

Daddy poti incerca sa faci o calibrare.Actionezi butonul de ridicare a geamului si cand a ajuns la capat de cursa,mai mentii butonul actionat inca 3-5 secunde si repeti manevra la fel si pentru coborarea geamului.Sper sa iti fie de folos sfatul.
Exact !

ii atasez o photo ca sa isi faca idee cam cum arata : Aici este o macara de Passat 99-2005 & Skoda

post-164-1251986728_thumb.jpg

Salut! nu mai fura pozele mele sa dai explicatii baietilor """ a fost o gluma !!!!

Daca aveti probleme cu geamurile electrice cautati-ma si va pot ajuta cu indicatii. cu asta ma ocup, reparatii geamuri electrice gama vag.

Am shimbat si eu in week-end clemele de prindere de la geamul stanga fata pentru ca se uzea ceva scartaind in usa cand mergem pe drum putin denivelat. Chitul l-am luat de la PORO (parca 150 de lei a fost), am schimbat doar clemele ca sa nu ma complic. Oricum pe drapta a trebuit sa fac acceasi operatiune acum un an de zile. Stiti cumva pe spate cum e treaba, tot cleme de plastic sunt? A cazut la cineva vre-un geam dintre cele din spate ?

Salut! cred ca sunt in masura sa-ti spun cum arata macaraua de golf 4 pe spate .

A posta turbocip o poza de-a mea cu o macara de passat b5 clema de sustinete este asemanatoate 95 % dar nu se potriveste la golf

Modificat de catalin B.
Link către comentariu

Da a ta era :unsure: .... am cules-o cu un simplu search pe Google chiar de AICI ... ca sa isi faca omul o idee ...

Link către comentariu

In primul rand va salut pe toti si vreau sa imi cer scuze daca ma mai repet, dar nu am apucat sa citesc tot topicul ca sunt plin de nervi. Mi-a picat si mie azi geamul din dreapta fata :banghead: si dupa aproape doua ore de demontat am reusit sa il ridic si sa il proptesc cu un lemn in interiorul usii ca sa nu las masina cu geamul deschis. Am inteles ca s-ar putea cumpara doar clemele alea de plastic si as vrea sa le iau si eu daca stie careva prin Timisoara de unde se pot lua. Daca le iau, stie careva si cum se prind alea (eu nu am dat de tot jos macaraua si nu am putut sa vad prea bine care ii sistemul lor de prindere)? Pun si o poze cu una dintre cleme pe care am recuperat-o din usa (nu sunt sigur daca ii sau nu rupta, dar mie mi se pare ca ii rupta). Multumesc mult si astept un raspuns.

http://img526.imageshack.us/img526/3258/picture008f.jpg

http://img526.imageshack.us/img526/342/picture009y.jpg

Link către comentariu

Din pacate nu o sa gasesti doar clemele... se vinde ca si kit reparatie, adica un cablu si 2 cleme. Costa vreo 200 de lei. Clemele nu mai sunt din plastic, sunt din metal.

Modificat de Aerofan
Link către comentariu

Poate cineva sa imi spuna cum se dau jos si cum se prind respectivele cleme pe cablul macaralei ca eu cand am ridicat geamul nu am scos macaraua de tot si nu am vazut cum ii mecanismul? Multumesc mult.

Link către comentariu

Clemele nu se prind pe cablu, se prind pe sina. Capetele cablului se itroduc in cruce in locasurile special destinate, de pe cleme.

Link către comentariu

@cristi_xtr- vezi ca in punguta cu cleme ai si o tabla lunga cu capetele indoite si scobite.aia trebuie sa o pui pe melc sa comprimi arcurile,ca altfel te vei chinui foarte mult sa le schimbi pentru ca nu o sa ai toleranta la shufe mai deloc.o sa iti dai seama despre ce tabla vorbesc si unde trebuie pusa

Link către comentariu

Fratelu', mergi la ciclop, promotor sau quark si ceri 1JM898462 (de metal).

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Cristi xtr, nu e nevoie sa cumperi macaraua cu totu.Se gasesc si plasticele separat.Daca le gasesc prin garaj te pot ajuta eu

Link către comentariu

Am posibilitatea sa iau acele cleme de la o macara de pasat 2001. Acuma, intrebarea ii: se potrivesc alea de pasat la macaraua de golf (si golful si pasatul sunt din aceasi generatie)?

rica_42 poti sa ma ajuti cu eventual niste poze, ca nu am timp sa vin pana la tine? Multumesc mult.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!