Jump to content

Wolfsburg MK3 TDI Variant

robert28

Postare recomandată

Am vazut ca ai setat IQ pe 3,6 pana la urma.Asa ai vrut ?sau ai optat pt un consum mai mic?

Link către comentariu
  • Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• robert28

78

• ovidiu89

13

• taz21

11

• paul_ral

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Paul acum da,sunt linistit....pai nu stiu daca anul asta mai pot face ceva,dar vreau urgent sa schimb sistemul de franare atat pe fata cat si pe spate (pe spate o sa trec pe discuri) ca se pare ca ma opresc cam greu.Am etrierii de fata 256mm x 20mm cat si cei de spate cu tot cu discuri,trebuie sa cumpar discurile si placutele fata,dar sa vedem ce finante mai gasesc.Bafta!

L.E. Mabial IQ-ul este setat pe 4,2 dar in poza ai sa vezi ca temperatura motorului era de 68 de grade si de aici si fluctuarea IQ-ului,cand motorul a ajuns la temperatura de functionare revine la setarea de mai sus.Reglajele sunt foarte fine,de ordinul zecimilor de mm,cel putin la setarea IQ-ului ne-a dat mari batai de cap,cand era prea mare cand era prea mic,dar i-am dat de cap :icon_thumright:

Modificat de robert28
Link către comentariu

Am vazut temperatura dupa ce am postat :),multumesc de raspuns si felicitari inca o data.O sa fie una din ''mutarile'' pe care am sa le fac si eu anul viitor ,pentru ca este un ''asta trebuie !'' ;)

Modificat de mabial
Link către comentariu

Ma bucur ca ai reusit cu IQ-ul... ; acum sa nu zici ca sunt carcotas, dar din poza aia avansul e retardat (banuiesc ca e din cauza temperaturii... :blah_: ) si acum ti-am atasat avansul la 1Z-ul meu :angry: (oricum anul asta tot il rezolv...).

Apropo stii pe la cineva vreo grila de Vento ca cea din poza?

post-8269-0-68155300-1293133921_thumb.jp

post-8269-0-54830100-1293133938_thumb.jp

Link către comentariu

Liviu sincer nu banuiam ca la Diesel cel putin,temperatura motorului sa aiba asa o mare importanta in stabilirea anumitor valori,oricum cu temperatura la 90 de grade atat IQ-ul cat si avansul sunt in parametrii,poate reusesc sa mai fac niste print-screenuri.La tine avansul este "out of scale" :lol: ,banuiesc ca o sa il rezolvi tu.Bafta!

P.S. Daca reusesc sa gasesc vreo grila cum ai tu in poza te anunt.

Modificat de robert28
Link către comentariu

Ei asta e acum, am vrut TDI, avem TDI cu problemele de rigoare :D ; imi pare rau ca acum cat inca mai e vremea ok nu pot sa-mi fac timp sa o desfac (parca vad ca atunci cand o sa fiu mai lejer cu serviciul o sa fie un frig de crapa pietrele :( )

Robert mersi de ajutor cu grila, cine stie, poate ai tu mai mult noroc ca mine :)

Modificat de liviu_petrasc
Link către comentariu

Astazi mi-am mai facut un cadou pe care il consideram necesar si anume impreuna cu colegul Morphx (de fapt el a muncit :blah_: ) mi-am montat modul de inchidere centralizata pe telecomanda.Acum nu o sa ma mai chinui sa bag cheia in butuc :blah: .Bafta!

post-15836-0-74798400-1293206220_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ovidiu imi raman banii in buzunar cu consumul asta :rolleyes: ,oricum in cursul zilei de astazi am facut o achizitie care tanjeam dupa ea de ceva timp si anume tetiere la bancheta din spate.A durat cam 2 ore sa-i fac montajul dar a meritat pe deplin.Pozele au fost facute cu un telefon datorita faptului ca,camera foto a "decedat" ;)

post-15836-0-80232600-1294494065_thumb.j

post-15836-0-66707300-1294494079_thumb.j

post-15836-0-15274400-1294494110_thumb.j

post-15836-0-22047600-1294494116_thumb.j

post-15836-0-10742500-1294494136_thumb.j

Link către comentariu

De cand iti doreai tetiere in spate.

Acum trebuie sa le imbraci in piele. :icon_thumright:

Link către comentariu

Adi intr-adevar trebuie imbracate in piele,dar le rezolv eu :rolleyes: ,eu ma bucur ca le am acum :icon_thumright: .Bafta!

Link către comentariu

Ce n-as da si eu pentru un consum ca cel din poza de mai sus...diesel is the future :)

Link către comentariu

foarte frumoasa, foarte multa munca...consumul, e fenomenal! Felicitari ! :D

bara spate o vopsesti cand vine, vine primavara?!

Link către comentariu

Dreamer pana sa o fac sa functioneze si sa aibe un consum cum a iesit de pe portile fabricii mi-a mancat ficatii,dar acum si satisfactia e mare ca tot ce este sub capota imi lasa un mare zambet pe fata.APP. Eu ajung prin Campina mai des,poate reusesc sa vin si eu la intalnirea din parcarea de la Fibec.

Balta multumesc asemenea si bafta mare si tie cu masinuta ta,cand eram mai mic aveam un poster in camera cu un passat ca al tau,eram terminat dupa el ;) ,parca nu mai exista masina mai frumoasa ca passatul,asa credeam atunci....dar am crescut si pasiunile s-au mai schimbat dar nu cu mult. :Driver: .Masina vreau sa o vopsesc toata la vara,asta imi doresc dar sa vedem ce va fi pana atunci ca am mai multe de facut si pe plan personal.

Modificat de robert28
Link către comentariu

Cand ajungi prin Campina da-mi un semn inainte , nu prea ne-am mai adunat dar macar la un suc sa iesim...nu e problema,imi dai un pm inainte cu o zi ca eu intru zilnic pe forum...

Numai bine.

Link către comentariu

Dreamer o sa iti dau de veste cand ajung prin Campina,o sa te anunt inainte prin PM. Astazi cu ajutorul lui Mihuz care era in plimbare pe la Tecuci a gasit un interior din piele la un parc de dezmembrari si mi-a adus tetierele spate cu piele OEM. Ii multumesc si aici :icon_thumright:

post-15836-0-37279900-1295210563_thumb.j

post-15836-0-74123200-1295210573_thumb.j

post-15836-0-20717000-1295210580_thumb.j

Link către comentariu

Se pare că ai rezolvat problema tetierelor. Nu ştiam de ce nu mă mai suni... :blah_: Felicitări pentru achiziţe, nimic nu se compară cu orignilaul.

Link către comentariu

Marius scuze ca nu te-am sunat,oricum sa stii ca am fost sa intreb de volan si tetiere iar ce mi-a zis tipul cand l-am intrebat de preturi a fost 50 de euro pt tetiere si 350 Ron pentru volan.

Link către comentariu

imi permit sa raspund eu (care urmaresc topicul asta mai mult decat al meu) - tetierele au fost 40ron

Robert, mai ai 2-3 pasi mai importanti, dar in rest, te apropii de ceva foarte special :beerchug:

Modificat de mihuz
Link către comentariu
MasinaPoporului

Foarte frumoasa masina si felicitari pentru tot ce ai adaugat pe ea pana acum. Spor in continuarea la modificat.

L.E: am si eu jante ca ale tale pe Golful 4 al meu

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!