Jump to content

Wolfsburg MK3 TDI Variant

robert28

Postare recomandată

Salutare,

M-am gandit ceva timp daca sa deschid sau nu un topic la aceasta sectiune,dar datorita unor prieteni de pe forum care m-au convins,am hotarat sa-mi prezint si eu masina.Vagoneta am achizitionat-o in octombrie 2009 cu ajutorul unui prieten si care m-a indemnat sa o cumpar.Acum sa incep sa va fac cunostinta :vwrullz: masina la baza este un Golf CL,motor 1.9TDI.90CP,cod 1Z,an fabr.01/1995,184000km(ceasurile au fost schimbate cu cele pentru functie MFA)pe scurt un motor economic si ma ajuta atunci cand trebuie,iar ca si dotari de baza au fost:

-geamuri electrice fata+spate

-oglinzi electrice si incalzite

-duze parbriz incalzite

-faruri reglabile electric

-airbag

-proiectoare

Odata cu trecere timpului au fost adaugate:

-scaune incalzite

-A/C

-interior piele OEM (imi pare rau ca nu are tetiere spate)

-MFA (momentan nu este complet functional)

Ce m-a facut sa o cumpar a fost simplitatea ei si stilul curat in care a fost mentinuta de fostul proprietar.Ca orice masina nu a fost perfecta si a trebuit sa fac cateva lucruri la ea ca de exemplu: schimbat trager fata cu unul cu 2 ventilatoare,schimbat ulei si filtre,distributie+role.Masina cand am cumparat-o A/C-ul era nefunctional si a trebuit sa schimb rola de la pompa de apa cu una pentru modelul cu A/C,plus alte cateva modificari pe partea de curele care au trebuit sa fie scimbate ca sa fie OK.Ca planuri de viitor imi doresc sa-i vopsesc barile fata+spate,sa-i schimb sistemul de franare fata cu unul mai mare si anume de la un GTI 16V,in acest sens am cumparand etrierii,buza lata la bara fata,punte spate cu discuri si cam astea ar fi in mare.Vagoneta vreau sa o tin cat mai curata si aici ma refer fara "tiuning" sau altceva.

Se zice ca vorba multa saracia omului asa ca va pun si cateva poze pentru inceput.Bafta!

post-15836-1272400681_thumb.jpg

post-15836-1272400699_thumb.jpg

post-15836-1272400809_thumb.jpg

post-15836-1272401177_thumb.jpg

Modificat de robert28
Link către comentariu
  • Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• robert28

78

• ovidiu89

13

• taz21

11

• paul_ral

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multi km fara probleme Robert - am avut exact una identica (nu si motorizarea TDI) - am fost foarte multumit de ea .

Link către comentariu

Multumesc Turbocip :rolleyes: ,presimt ca va avea de facut multi km. :Driver:

Link către comentariu

In sfarsit ai aparut!

Frumoasa masina...si cu un proprietar ca tine, sigur va avea o viata lunga!

Link către comentariu

Zilele trecute a fost montat si al 3-lea stop pe frana,din pacate nu am o poza si cu el montat pe luneta.Ieri mi-am facut putin de lucru si am schimbat si broasca usa sofer ca toata iarna am avut probleme cu ea,ramanea blocata.Cateva poze cu compartimentul motor,stopul,etrierii de 280mm,sistemul volan reglabil care urmeaza a fi montate.Bafta!

post-15836-1272476210_thumb.jpg

post-15836-1272476283_thumb.jpg

post-15836-1272476362_thumb.jpg

post-15836-1272477074_thumb.jpg

Modificat de robert28
Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri Blordc,Taz21 ^_^ .Taz din fericire ti-am luat-o un pic inainte,weekendul trecut am vopsit capacele la oglinzi,bara fata este in curs de vopsire iar cea spate trebuie sa mai astepte putin.Din pacate nu am poze si cu capacele la oglinzi vopsite,poate reusesc maine sa-i fac niste poze.Bafta!

Link către comentariu

Update:capace oglinzi vopsite,al 3-lea stop pe frana. :Driver:

post-15836-1272711771_thumb.jpg

post-15836-1272711795_thumb.jpg

post-15836-1272711807_thumb.jpg

Link către comentariu

imi place foarte mult interiorul de piele....felicitari. ;)

Dar jantele alea fac masina sa arate rau.

Jantele care le am eu la vanzare ar da bine...si sunt tot OEM..cum iti place tie. :) Sunt de pe un Golf Mk3 Colour concept.

post-40190-1272820054_thumb.jpg

Modificat de Z X Z
Link către comentariu

ZXZ stiu ca jantele arata ca naiba dar sper sa remediez cat mai repede aeasta situatie,iar in legatura cu jantele tale ai PM.Multumesc,

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Astazi,dupa cateva luni bune de cand doream sa imi montez antena pe plafon in sfarsit am reusit :icon_confused: .Masina initial a avut antena pe aripa dar cum aceasta nu mai exista si facusem in acelasi timp si o improvizatie cu o antena care o aveam ca sa pot asculta la radio, anul trecut am cumparat o instalatie intreaga originala de pe un Variant dar din lipsa de timp de-abia astazi am reusit sa o montez.Semnalul radio este incomparabil mai bun,sunetul este mai clar si imi place cum functioneaza.Cateva poze,scuze dar sunt facute cu telefonul.Bafta!

post-15836-1273510026_thumb.jpg

post-15836-1273510030_thumb.jpg

post-15836-1273510047_thumb.jpg

Modificat de robert28
Link către comentariu

Salut! Frumoase imbunatatiri . Am 2 intrebari. Cu ce ai lipit clemele de prindere al stopului de luneta ? Cum ai montat antena cea noua ? Trebuie sa gauresti plafonul ?

Succese maxime pe mai departe !

Modificat de Tracto
Link către comentariu

Tracto multumesc asemenea si bafta si tie! O sa incerc sa raspund la obiect,ca la scoala :icon_thumright: :

Cu ce ai lipit clemele de prindere al stopului de luneta ?

Le-am lipit cu banda dublu adeziva de culoare neagra de la Bison

Cum ai montat antena cea noua ? Trebuie sa gauresti plafonul ?

Trebuie gaurit plafonul pentru a permite fixarea bazei pentru antena.

Link către comentariu

Foarte frumos golfuletul.Caut demult interior ca si al tau ,dar inca nu am gasit.Km fara sfarsit si spor la mesterit :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Mabial iti multumesc pentru apreciere!Astazi mi-am facut de lucru la masinuta si anume i-am schimbat bara fata,grila fata,am avut un pic de lucru si cu niste rugina dar i-am venit de hac :) .Imi place cum s-a schimbat fata masinii,enorm de mult fata de cum era,acum mai ramane sa vopsesc si bara spate si am albit-o de tot :blah: .Cateva poze:

post-15836-1275063383_thumb.jpg

post-15836-1275063387_thumb.jpg

post-15836-1275063393_thumb.jpg

post-15836-1275063406_thumb.jpg

post-15836-1275063411_thumb.jpg

post-15836-1275063437_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte frumos variantul...cat mai multi km fara evenimete...la dotari cred ca ai uitat sa treci computeru de bord sau ce e aia de pe maneta de la stergatoare (tempomat)???? sau e varianta Economatic???

Modificat de ioneljohn
Link către comentariu
Publicat (modificat)

Paul iti doresc mult succes si cu masinuta ta :) !

Ioneljohn este trecuta la dotari si anume MFA (computer de bord) dar deocamdata la mine este nefunctional inca,pentru ca nu gasesc cablurile de TDI cu functie MFA pentru ca sunt cam rare dar sper sa o rezolv cat mai repede.Bafta!

Modificat de robert28
Link către comentariu

Cred ca i-ar sta mai bine si cu grila vopsita alb. :(

Link către comentariu

Aha...scz nu mi-am dat seama ce vroiai sa zici..acum am inteles...sper sa il faci functional..bft la modificat

Link către comentariu

salutare,

o masina foarte buna & frumoasa; ce ai mai facut cu casetofonul Gamma4? zic ca merita montat acolo unde ii este locul...

am inteles ca vrei sa o vinZI?

Link către comentariu

eee... :) .. n-o vinde ca e microbu mare.. si nici vremuri de dat bani pe alte masini mai scumpe - nu sunt ...

roberto, hai cu aeru' ... ca vine vara

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Andrei nici in ziua de astazi nu am ajuns sa il decodez spre rusinea mea,de vandut sunt doar zvonuri ;) .

Mihuz microbul este intr-adevar foarte mare,cand se ia de tine greu mai scapi :) , zilele urmatoare o sa-mi fac timp sa-i incarc si instalatia de A/C sa ma racoreasca si pe mine ca sa dardai in ea :) .Bafta!

Modificat de robert28
Link către comentariu

Astazi avand o zi libera am continuat munca la partea din spate a masinii si mai exact la arcadele rotilor care necesitau o interventie rapida deorece aparuse rugina de suprafata si in unele locuri mi se exfoliase vopseaua.Asa ca am lasat golfuletzul in "fundul" gol si l-am reparat.Pentru cei care au probleme cu rugina recomand produsele de la Nigrin care se gasesc in Praktiker.Bafta!

post-15836-1275672135_thumb.jpg

post-15836-1275672163_thumb.jpg

post-15836-1275672193_thumb.jpg

post-15836-1275672214_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!