Jump to content

Acoperis din panza


stealth
 Share

Postare recomandată

Va salut cu tot respectu. Eu nu am Broasca ci un Polo din 96,un model rar, care are acoperis din panza,cu actionare electrica. La unele broaste am mai vazut asa ceva si unele Citroene din acelea vechi.. de aceea am deschis topicul aici.

problema e ca rooful meu nu mai are nici motor de actionare si cine stie daca mai e ceva de recuperat din mecanismele acoperisului,picura cand ploua tare,cert este ca as vrea sa o repar, sa fie 100% functionala. Stie cineva dintre voi sa-mi dea o indrumare,un atelier sau altceva care repara asa ceva?Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut. cam greu vei gasi raspunsul si aici dar cine stie... poate totusi.

poti incerca sa ii dai un PM la vwraider. el avea o jucarie cam la fel. nu stiu daca o mai are dar poate stie sa te indrume unde sa apelezi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai rezolva mai intai problemele de etanseitate(chedere, garnituri, scurgere), daca panza e uzata gasesti la Europa(in Voluntari-Bucuresti) orice fel de material textil(gen foaie de cort) toate culorile si grosimile + armaturile metalice(daca e cazul). Dupa ce rezolvi etanseitatea te gandesti la automatizare. Merge si actionare manuala(lipseste feed-dul... ).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In ultima vreme ma gandesc serios sa o fac 'manuala' ,ramane problema de unde sa gasesc niste incuietori potrivite. Nu am deloc experienta in ragtopuri de-astea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Decupeaza partea de sus (plafonul)de la un polo cu plafonul de tabla si pune-l in locul panzei,e prea complicat sa mai faci plafonul tau original mai ales ca nu mai ai nici actionarea electrica, si oricum daca il faci nu va mai arata ca originalul. Daca iei si tapiteria interioara de pe plafon nu se va mai vedea ca ai avut panza vreodata. :icon_thumright

Modificat de nel34
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc, dar eu vreau sa am acoperisul rabatabil.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!