Jump to content

Tunning Passat CC

R_a_z_v_a_n
 Share

Postare recomandată

Trimite-mi te rog frumos un link in privat de pe ebay si dau o bere :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vedeti sa nu fie denalea din GFK ca sunt de proasta calitate .

Link către comentariu

CosminBalan26

Ce am gasit eu , la fel cum spunea si colegul razvys92, doar buza fata , daca a-ti gasit tot kitu , sau restul elementelor separat un link pe privat ar fi binevenit :D

Link către comentariu

Christian.B77

Nu ma intelege gresit, caut prelungiri ale pragurilor si ale barii fata, ca sa obtin aspectul de r-line. post-75094-14094674345825_thumb.jpg

Am gasit trei modele. Primul este "altfel" , sunt curios cum ar arata in realitate.

http://www.pieseauto.ro/praguri/vw/passat-cc/praguri-tuning-vw-passat-b6-3c-cc-praguri-power-573480457.html

Mai este modelul asta - un pic cam scump, zic eu

http://www.pieseauto.ro/praguri/vw/passat-cc/praguri-tuning-vw-passat-b6-3c-cc-praguri-storm-1394309127.html

Si am mai gasit pe acesta -

post-75094-14094677218411_thumb.jpg

Cel din urma vad ca face parte dintr.un kit

post-75094-14094678740126_thumb.jpg

Pe mine ma intereseaza prelungirea barii fata, prelungiri praguri, eleron si eventual montarea DRL cu led in semnalizari.

Link către comentariu

Pai din ce ai gasit tu nici unul nu face parte din pachetul OEM R-LINE !!!

Ca sa nu mai zic ca nu sunt din plastic abs ci din GFK fibra de sticla .

Acum sa fiu sincer la CC nu exista prelungire fata de R-LINE ci bara fata .

Eu in programul de piese ETKA nu am gasit o astfel de prelungire ceea ce ma duce cu gandul ca si ce este pe ebay ca prelungire spoiler sa nu cumva sa fie fake .

Dar tu faci ce vrei .

O seara buna .

Link către comentariu

Christian.B77

Parerea mea este urmatoarea - o fi pachetul R line cel mai bun, dar pretul nu reflecta ceea ce reprezinta el cu adevarat.

De exemplu, eleronul pt portbagaj ajunge la Porsche Inter Auto 1800 lei. Model asemenator am vazut si cu 200 de lei, si cu 100 euro. Arata 99% la fel dupa vopsire.

post-75094-14095175613366_thumb.jpg

fibra de sticla si plastic.

Dar fiecare e liber sa ia propriile decizii :)

Modificat de Christian.B77
Link către comentariu

VW nu face R Line cu "prelungiri" si alte bantuieli din astea, sunt alte bari - unele cu un design modificat subtil, altele diferite in mod evident.

Preturile pentru repetele OEM reflecta, de cele mai multe ori, calitatea asamblarii, a materialelor si a felului in cate sunt desenate.

Link către comentariu

Christian.B77

http://www.porsche-inter-auto.ro/accesorii/accesorii-volkswagen/Volkswagen-passat/Tuning-volkswagen-passat

Te invit pe tine sa platesti preturile astea atunci, pt ca mie mi se par de a dreptul absurde. Un kit pt B6 ajunge la aproape 10.000 de lei.

Din cate se pare, cel mai bine iesi la dezmembrari. Poti lua bara fata intreaga, insa nu stiu daca se pot lua pragurile. Nu stiu daca s ar potrivi pe una fara pragurile r line din fabrica.

Link către comentariu

Elementele OEM de R line sunt facute de MS-Design la Roppen in Austria. Este firma de "casa".

E pe sensul de mers cand mergeti la schi spre Solden! :icon_rendeer:

Elementele sunt restrictionate la vanzare inclusiv pentru dealeri MS-Design. Sunt disponibile numai in retea VAG. 

EXISTA ELEMENTE R LINE de CC 2009!!

BARA MONOBLOC DE R LINE este facuta tot de MS-Design!! 

Toate elementele sunt PU-RIM !!

Prelungire fata:post-3353-0-73597800-1409518456_thumb.jp

Prelungirea este constituita din 2 parti, deoarece bara R line difera foarte mult de bara standard la prinderea sub masina, piesele sunt imbinate cu clipsuri cu miez.

Se lipeste cu adeziv precum se vede in JPG-ul prezentat.

Celelalte elemente:post-3353-0-09562600-1409518536_thumb.jp

Pret de PoRO , 3C8071609-GRU (2632 lei TVA inclus)

La sfarsitul saptamanii viitoare prin amabilitatea unui coleg de-al nostru (prezent activ aici cu CC) veti vedea poze cu ea dupa ce o receptioneaza vopsita de la mine!!

Fiind totusi un topic cu valente tehnice cred ca nu are ce cauta "datul cu parerea" !!

Link către comentariu

Christian.B77

Asteptam atunci :D

Link către comentariu

Preturile de pe site: http://www.volkswagen-zubehoer-shop.de/shop/ sunt foarte OK, preturile de la PO RO sunt aberante!

Ca o comparatie in PDF atasat este o lista de pret de dealer MS Design de la  importuri 2008-2009.

Peste 90% din elemente au disparut din portofoliul lor pentru ca se axeaza pe noua productie auto. Au mai ramas ceva piese de asiatice.

www.ms-design.com/ va da prin poze o idee de calitate.

Alte poze vedeti aici: http://vwforum.ro/topic/111356-tuning-audio-multimedia-comfort/ la inceputul topicului , kit-ul de Skoda Fabia.

MSDesignComplete price list1.pdf

Este foarte adevarat ca o prelungire OEM R line poate fi cat o bara R line OEM, dar trebuie luat in calcul ca in 99% din cazuri nu se mai potrivesc: grile, proiectoare, sisteme prindere, spalatoare far, suporti , etc.

Astfel preturile cresc.

Dezavantajul major este ca in cazul unui impact este un total "deranj" cu eliminare spoiler si curatare!

Va recomand ca cei care aveti casco si ati pus ulterior elemente R line, chiar daca nu e specificat in contract este de dorit ca prin mijloace " mioritice" sa introduceti la poze de baza , poza actuala pentru a nu avea surprize.

Oricum cand ajunge pretul de prelungiri, praguri, etc la asiguratori au spume la gura :icon_bounce: !!

Ca la RNS-uri!!!

Modificat de Mecatronic
Link către comentariu

Nu ma intelege gresit, caut prelungiri ale pragurilor si ale barii fata, ca sa obtin aspectul de r-line. attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1409467432.774358.jpgAm gasit trei modele. Primul este "altfel" , sunt curios cum ar arata in realitate. http://www.pieseauto.ro/praguri/vw/passat-cc/praguri-tuning-vw-passat-b6-3c-cc-praguri-power-573480457.html

Mai este modelul asta - un pic cam scump, zic euhttp://www.pieseauto.ro/praguri/vw/passat-cc/praguri-tuning-vw-passat-b6-3c-cc-praguri-storm-1394309127.html

Si am mai gasit pe acesta -

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1409467720.289052.jpg

Cel din urma vad ca face parte dintr.un kit

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1409467872.472035.jpg

Pe mine ma intereseaza prelungirea barii fata, prelungiri praguri, eleron si eventual montarea DRL cu led in semnalizari.

Parerea mea ca pragurile astea pe care le vrei tu, gen NFS, nu prea au treaba cu cc-ul. Alea R-Line sunt mai subtile si finute. Dar pana la urma fiecare face ce vrea cu masina lui :)

Am vazut ca zicei si de eleron, eu am R-line de fabrica dar nici urma de eleron...

Link către comentariu

Nici eu nu stiu de unde sa le iau, sunt undeva intre kitch si interesant :D

Ma refeream la preturi . La bucovinatuning e 200 de lei eleronul :)

Link către comentariu

Ia uitati ce vam gasit :

Prelungire fata R-LINE :

http://www.ecstuning.com/Volkswagen-CC-FWD-2.0T/Exterior/Body/ES347159/

Praguri laterale R-LINE :

http://www.ecstuning.com/Volkswagen-CC-FWD-2.0T/Exterior/Body/ES347161/

Iar de adus vorbiti cu colegul de aici :

http://vwforum.ro/user/21787-auto-parts-usa/

Eu zic ca e un pret bun 4400 Ron + Cat va mai costa transportul si VAMA fata de 5800 ron cat este la PO-RO .

O zi buna .

Link către comentariu

Preturile din Germania sunt cu tot cu TVA, deci pe achizie firma acreditata intracomunitar se scapa de TVA. ( Comparativ cu pretul cu TVA la PoRO; 324 euro versus 2632lei!!) Aici se adauga transport , care in varianta PoRO era inclus.

Cel mai mare dezavantaj este transportul cu GREUTATE VOLUMETRICA , va asigur ca toata lumea lucreaza asa, piese de 2kg se vor plati la 16-18kg din cauza marimii ambalajului. 

O variata de spliter CC este aici:

http://www.eurotuningshop.com/produkt/passat-cc/front-splitter-vw-passat-cc-for-standard-bumper-before-facelifting.html

"ABS"-ul lor este mai degraba un PP, este buburuzat ca si difuzorul de la bara spate, pentru vopsire trebuie un "talentat", se finiseaza cu masina de slefuit pana se elimina "buburuzele" , dupa care tratament plastic, filler si vopsea. Finalul este ok dar cu costuri pe masura!! Enervanta este partea centrala la finisat!

UITATI DE TOATE VARIANTELE DE PIESE GFK!!!(fiber glass)

Mai bine investiti acei bani in consumabile si intretinerea masinii!!

Tot ce este GFK este de kkt, indiferent ca este Zender, Rieger, Dietrich, Mattig, etc. NU mai vorbim de CSR, si altii....

Aceste considerente sunt strict pentru CC, nu are ce sa caute un element GKF pe aceasta masina. Daca vorbim de un Golf 3 este altceva.

Pentru Passat B6, este foarte frumoasa o copie de MAXTON a barei de V-LINE, si pretul e ok, dar oricat de finisat ar fi, un ochi avizat o vede de GFK si e o "nuca in perete" pe Passat.

Mai bine cca, 100 euro pentru manopera finisare prin slefuire a pieselor (spoiler fata/spate si praguri) din PP si tratament plastic pentru a fi vopsite in culoarea masinii, decat piese de GFK.

Modificat de Mecatronic
Link către comentariu

Printre altele aveti idee daca sunt cablaje in usa la acele luminute mici din usa ? Mentionez ca ele nu se aprind , si eram curios daca este cablaj in usa , si daca nu e complicat? Cineva la un service mi-a cerut 3 mil de fiecare usa  sa imi puna cablaj, ? Ceea ce mi se pare cam aberat de scump o.O

Modificat de CosminBalan26
Link către comentariu

Gasesti pe ebay de la 50-60 de lei in sus.

Link către comentariu

Am fost astazi mi-a demontat fata usii , si din pacate nu am fir tras pe acel catadioptru, este doar un bec orb .

Link către comentariu

Mi s-a raspuns scurt si al obiect , e foarte greu sa tragem fir , nu  prea avem cum sa ne legam . Eu cred ca nu prea se pricepeau sa faca treaba asta.

Link către comentariu

Vezi in topicul dedicat ca ti se explica foarte clar ce si cum si in ce pini trebuie sa conectezi.

Link către comentariu

Mi s-a raspuns scurt si al obiect , e foarte greu sa tragem fir , nu  prea avem cum sa ne legam . Eu cred ca nu prea se pricepeau sa faca treaba asta.

nu mufa aia mare din spatele fetei de usi, se leaga fir daca vrei sa pui bec cand deschizi usa se aprinde, miam montat acum un an, si e ok, nu trebuie tras nici un cablu. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!