Jump to content

Antifurturi mecanice pentru volan, pedale, roti, usi, capote


V i c t o r
 Share

Postare recomandată

Deschid acest topic pentru a posta solutii/idei eficiente, referitoare la dispozitive mecanice care se gasesc in comert ori care pot fi confectionate artizanal, pentru a descuraja si zadarnici hotii de masini. Ma gandesc la "carje" pentru volan, sisteme de blocare a pedalelor, antifurturi pentru roti si capace de roti, antifurturi pentru capote si usi, hebluri care sa taie alimentarea cu curent si orice alta inventie pe care o folositi pe masina voastra, ori ati observat ca o utilizeaza altii.

Orice idee (insotita de explicatii si eventuale poze) care sa ne protejeze masina la care tinem atat de mult este binevenita.

Va rog postati numai despre dispozitive mecanice. Prin acest topic nu doresc sa starnesc polemici referitoare la suprematia alarmelor electronice, a dispozitivelor electronice de urmarire prin gps ori a asigurarii tip Casco.

Cateva poze:

78043457.jpg

94152368.jpg

88988760.jpg

28810233.jpg

63830842.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

Ca metoda de descurajare a hotilor mi-am inscriptionat (prin sablare chimica), cu numarul de sasiu (VIN), oglinzile retrovizoare, geamurile laterale, luneta si parbrizul. La firma unde am facut operatiunea se montau si antifurturi pentru oglinzi. Ii gasiti aici: http://www.antifurt-oglinzi.ro/.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Salut. Unde pot sa gasesc dispozitivul din poza 2 (cel sub forma de bita) de vinzare...

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din pacate chiar si aceste dispozitive care la prima vedere par solide, sunt asigurate doar cu o yala banala, cu o cheie simpla, la fel ca orice cutie postala. Totusi aceste dispozitive intarzie hotul 5-10 secunde, cat dureaza sa deschida sau sa rupa aceste incuietori.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

V i c t o r
Unde pot sa gasesc dispozitivul...

De pilda aici.

Nimic nu este infailibil, dar daca hotul vede ca ai si asa ceva, poate ca nu va avea chef sa-si riste libertatea pentru "5-10 secunde" si se va duce la alta masina...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...

Pare a fi ceva solid. Poate ne dai amanunte despre cum se incuie (nu observ nicio yala), daca blocheaza numai volanul sau si pedalele, de unde se poate cumpara (vad ca scrie ceva in limba sarba) si eventualul pret.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

Un antifurt exceptional din punctul meu de vedere este cel de la Bear-Lock. Grupul Volkswagen il poate monta direct din fabrica daca iti comanzi o masina noua. Avantajul acestui dispozitiv este ca nu se modifica nimic la cutia de viteze. Fiecare incuietoare vine dupa modelul masinii, iar iala este conceputa pentru o cheie greu de copiat. In cazul in care se pierd cele 3 chei ai un card cu un numar de identificare si ti se trimit alt set de chei.  post-64048-0-29101200-1366457432_thumb.j.

Modificat de forceturbo
Eliminat reclama
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!