Jump to content

Probleme caracteristice

mRcosmin
 Share

Postare recomandată

Nu stiu daca e o problema caracteristica, dar postez aici. Am observat, de curand, ca la viteze de peste 120 km/h, in momentul in care merg constant, acul vitezometrului are o mica oscilatie. Daca sunt in accelerare sau franare, se misca uniform, fara sa oscileze. A mai patit cineva asa?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ceau Alex. Sunt plecat din oras pana il februarie , pana atunci nu pot sta fara masina. Ea merge doar ca asa am eu impresia ca nu revine pedala ca inainte pana sus si imi sta pe cap ca am gasit-o cu pedala lasata la podea. De atunci n-a mai facut , am rodicat-o cu piciorul si e ok.

Prin februarie o sa o schimb.

Spunea un coleg ca la bmw a tinut 35 de ani. Stim cu totii ca lucrurile nu se mai fac ca acum 35 de ani ...

O sa vad daca are pb cand o da jos care-i treaba cu ea. Oricum eu sunt linistit , are 147 k. Se mai strica una alta.

Link către comentariu

A da ? :) Deci stau linistit pana ajung acasa. Mai am de facut vreo 15k :)

La tine la cati km a "cazut" ?

Ms

Link către comentariu

Nu stiu cum arata acolo la pedalier, dar poate poti cauta un arc sau ceva elastic si faci cumva ceva ce ridica pedala pana remediezi problema..?

Link către comentariu

Masina avea cam 112000 km. inainte sa schimbi treapta, apasa pedala de 2-3 ori repede, 3/4 din cursa, pompa face presiune mai mare decat pierde si...schimbi fara probleme [emoji6]

Link către comentariu

Haha. Bine de stiu :)

Bart , la mine merge ca inainte , nu e moale nu are nimic doar ca ti-am zis am gasit-o intr-o dimineata cand a stat vreo 3 zile ca am avut problema cu motorul care se oprea in mers si nu am circulat cu ea. Daca o folosesc daily , singura chestie e ca a ca daca bag piciorul sub ea merge sa o mai ridic. Poate cred eu ca are o problema , nu stiu , nu am mai ridicat-o cu piciorul inainte sa o gasesc lasata la podea si nu stiu in mod norml daca ea se ridica detot sa n-o mai poti ridica sau nu. Dar daca e sa aiba vreo pb , sa nu pot baga in viteza o schimb direct , nu ma complic cu arcuri etc ca stit cum e cu carpelile ...

Link către comentariu

Perfect de acord. Dar daca m-ar lasa undeva pe drum nu mi-e rusine sa fac ce trebuie ca sa ajung acasa :)

Link către comentariu

Nu am probleme de genul ca am full casco si chem platforma , dar nu e placuta senzatia sa ramai in drum. Cu alte cuvinte daca raman in drum , daca improvizez un arc merge mai departe ?

Link către comentariu

Imi puteti spune cu ce modul trebuie imperecheata cameradin emblema cu codul 3AE 827 469?

Am gasit 3C8 907 441 dar am gasit si 3C8 907 441 A ... Care-i cel bun?

Link către comentariu

Vezi pe topicul meu din aria masina mea ca am facut retrofit.

Link către comentariu

CristianMarin ti-am citit topicul cuvant cu cuvant :D dar nu am gasit codul camerei folosite de tine. Tu ai folosit 3C8 907 441 A iar pe carsystems.pl nu gasesc decat 3C8 907 441!

Link către comentariu

nu stiu daca postez bine dar nu am gasit alt topic .

1 ) cum fac sa nu mi se mai deschida geamurile cand o incui/descui ? eu am pus bifa doar pe driver dar tot asa fac toate ?

2 ) ce consumuri aveti voi ? ca mie imi arata un mediu de 8.8 si instant adica 1 --13-15 % , iar producatorul o are pe site la CC 2012-facelift blumotion 140 cp -un 4.6 l/100 km  afara si 5.8 inauntru , iar de la 4.6 l sau 5.8 l pana la 8.8 sau la 13 l /100km% e ca de la cer la pamant :D

Link către comentariu

Nicio sansa 5.8...depinde de oras. Eu in tm mixt am 6.9 acuma. Numai oras cam ~7

Link către comentariu

Nicio sansa 5.8...depinde de oras. Eu in tm mixt am 6.9 acuma. Numai oras cam ~7

Le: scuze. 8 am vrut sa zic
Link către comentariu

Eu când am schimbat kit ambreiaj și pompa la masina de peste 150000 pistonase din cutie era OK.

Link către comentariu

Florin, m-am uitat la far si calacele stau bine. Am primit si o oferta de far magneti mareli la pret bun. Ai idee daca are sigla vw pe ea? Ar fi urat sa am in dreapta far cu sigla si in stanga fara.

Cu halogen

Modificat de sahara
Link către comentariu

Revin cu o noua problema, de data asta caracteristica tarii.

Am ramas fara sticla de la oglinzi. Stie cineva cat sunt cele pe original sau a mai schimbat cineva ?

Link către comentariu

Salut Alex,

Nu stiu din pacate sa-ti raspund dar as vrea sa te intreb daca le aveai inscriptionate cu numarul de inmatriculare.

Eu ma tot intreb daca merita sa scriu pe ele sau nu.

Modificat de supercow
Link către comentariu

Astia le fura si inscriptionate. De la mine depe strada i s-au furat unui prieten odata sticla si odata capacele de la oglinzi de pe bmw. Asta dupa ce si-a luat unele naspa de e36 manuale cu 100 de lei, pentru ca cele originale de coupe i-au fost furate din centru! Eu de atunci imi las masina pe alte strazi... Si tot ma uit zilnic daca mai sunt...

Link către comentariu

Da. Ramai cu traume. Eu de cate ori merg spre masina ma uit de la distanta sa vad daca mai e geamul din dreapta si apoi navigatia :)))

Link către comentariu

Am o intrebare ..? Ledul de la cheie trebuie sa licareasca rosu cand deblochez sau blochez masina..?sau licareste pentru ca este gata bateria de la telecomanda..?

Am o intrebare ..? Ledul de la cheie trebuie sa licareasca rosu cand deblochez sau blochez masina..?sau licareste pentru ca este gata bateria de la telecomanda..?

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!