Jump to content

Cat Ai Platit In Service Pentru Seatul Tau

X-Ecutor
 Share

Postare recomandată

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

87

• Cornel.B

36

• Matrixu

25

• X-Ecutor

23

Top Posters In This Topic

Posted Images

-revizie 25k ;3ani ptr. Altea 1.6 , schimbat toate filtrele+uleiul (toate aduse de acasa)

STUP;OARE !!!! 390 RON :blink: DOAR MANOPERA(pret de Audi ..frate;ce nu seamana Altea cu Q7 ?????

Ghiciti unde ? (indiciu Bucuresti)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

-revizie 25k ;3ani ptr. Altea 1.6 , schimbat toate filtrele+uleiul (toate aduse de acasa)

STUP;OARE !!!! 390 RON :blink: DOAR MANOPERA(pret de Audi ..frate;ce nu seamana Altea cu Q7 ?????

Ghiciti unde ? (indiciu Bucuresti)

-am uitat sa mentionez ca 20 RON au fost spaga (inainte sa vad factura)

-oricum ei pierd ptr. ca tocmai vroiam sa cumpar 1 Feetrack dar ...daca sunt jepcari (rusine de 3 ori) ;noi mai avem 5 buc. Seat+inca 5 din GRUP pe care de azi reviziile le vom face in alta parte .

Link către comentariu

Am schimbat Janta aliaj Mugello 16' + cauciuc Hankook Ventus Prime la PBN. Toata distractia=1600 Ron.

Link către comentariu

bucse bara stabilizatoare la un service de cartier. slabut, 40 RON :)

Link către comentariu

Ba da... dar multi nu se uita din ce arie e topicul asta.

Link către comentariu

Prima revizie la Leon: 11400 km - Alto-Syncro Pantelimon

- revizie: 183 ron

- ulei Castrol TXT 50501 5W40 - 4L: 160 ron

- filtru ulei: 27 ron

- filtru polen: 33 ron

- 1L antigel Aral Extra: 23 ron

TOTAL: 426 RON cu TVA

Nu mi-am schimbat filtrul de aer pentru ca era foarte curat; l-a suflat cu compresorul si l-a facut ca nou (99% din km facuti in afara orasului).

In plus mi-am luat cotiera (796 ron) pe care am montat-o eu in 5 minute doar cu o surubelnita cruce (manopera era undeva la 80 ron).

La manopera am avut 10% discount iar la piese 5%, datorita faptului ca am cumparat masina tot de la ei.

Programare pentru 8.30, intrat la 9.00, iesit la 11.00, stat langa masina.

FYI: capac motor pentru 2.0L TDI - 295 ron (+ alte mici piese pentru montat, pe care le platesti separat dar care costa putin),

foot-rest 45 ron, toate cu tva. Comanda cu livrare in 3-4 zile (nu le aveau pe stoc).

Link către comentariu

• 3 weeks later...

La primii 15k am schimbat toate filtrele (aer, benzina, polen si ulei) + 5l de ulei.

La Todorut Intl. in Timisoara, la Ibiza mea, si a costat 690RON.

Cum e?

A.

Link către comentariu

Daca tinem cont ca ai facut service-ul la Audi si daca e vorba de masina din semnatura, te-a costat bine. Pentru toate aceste operatiuni, de exemplu, la Seat la reprezentanta costa cam in jur de 450 RON. Dar Audi e Audi...

Modificat de luci-ct
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am fost azi si m-am programat cu leutul pentru lunea viitoare la dona constanta, dealer seat. Mi s-a spus sa car cu mine aproximativ 800 roni pentru atunci(cost estimat)

Din ce am vazut pe aici nimeni cu benzinar nu a dat pe prima revizie mai mult de 500 ron. Oare nu stia domnisoara de la programari sau au luato ei razna?

Daca e vorba de asa mai bine o fac in bucuresti.

Link către comentariu

Unde a fost facuta? Pentru ca vad destui care au dat la benzinare pana in 500 ron. Ai mai avut si alte chestii de schimbat sau doar revizia in sine?

Totusi de la 500 la 800 e cam mare diferenta.

Asa prefer sa fac un drum la bucuresti pentru ca oricum am drumuri aproape saptamanal la capitala.

Link către comentariu

Salut,

Rectific a fost 714 lei , revizie de 10.000 km Metrotehnica Bucuresti.

Schimbate toate filtrele,ulei,verificari,completari,manopera.

Link către comentariu

E de inteles pretul asta... Pe mine la Metrotehnica m-s costat prima revizie 750 RON si mai sa ma ia aia la "bataie" ca de ce am venit la 11 000 km, ca ei recomanda sa faci reviziile la 7 500 km.

Sop, ramai la Constanta cu siguranta n-o sa te coste ca-n Bucuresti.

Link către comentariu

@Sop: fa-ti o programare pe site-ul Alto-Syncro, iar in momentul in care te vor suna sa stabiliti data si ora intreaba si cat costa. Vei vedea atunci daca merita, iar daca nu le zici ca nu vrei; este foarte simplu.

Dat fiind ca este prima revizie care dureaza foarte putin, presupunand putina activitate, te vor programa foarte repede. De sunat te vor suna cam in aceeasi zi (max 24 ore).

Prima revizie la Leon m-a costat 450 lei.

Link către comentariu

@Clodius:

Revizie la 7.500 km la benzina?Poate au confundat cu diesel-ul dar eu unul n-am auzit la Metrotehnica revizie la 7.500km.

Recomandarea lor pentru benzina este la 10.000 km fata de 15.000km cum se fac in mod normal, date fiind conditiile din Bucuresti.

Si eu am avut o problema cu asta ca nu intelegeam de ce sa ma duc la 10.000, cand la Porsche Aviatiei langa mine se face revizia la 15.000, insa un vecin care lucra la ei la service m-a lamurit.E mai bine pentru masina.

Scuze de ;) .

@ Sop:

Intr-adevar e mai ieftin in alte service-uri,fiindca nu se schimba filtrul de benzina.Asa am inteles din ce am citit pe aici pe forum.

Mai intreaba o data la Dona ce intra in revizie si vezi unde iti convine mai mult.

Link către comentariu

Eu am schimbat toate filtrele inculsiv cel de motorina si cu ulei cu tot a fost 800 RON la Porsche. Tot cam asa trebuie sa fie si la restul.

Acum, cu cate schimbi mai putine, daca folosesti uleiul cumparat de tine etc, costurile scad.

La fel. Mai scumpe la diesel decat la benzina (nu cu mult).

Link către comentariu

De...ltu ai dat 800 la diesel si mie mi-au spus 800 la benzinar... Cred ca o sa o fac totusi la constanta neavand saptamana asta drum la bucuresti. Chiar o sa revin cu detalii sa va spun cum a trecut leutul de operatii.

Link către comentariu

Azi am fost la Alto Syncro, facusem rezervare pentru verificarea bucselor de bascula.

Rezultat: schimbarea bieletei de directie stanga si bieletei antiruliu dreapta si efectuare geometrie.

Costuri: operatiunea s-a facut in garantie, deci nu am platit nimic

Sunt foarte multumit de modul in care au decurs lucrurile si de modul in care merge masina, inainte la franare se auzea un zgomot de frecare a doua piese si volanul tragea stanga.

Link către comentariu

Cristi, m-ai pus pe ganduri. Si la mine se aude un zgomot de frecare la franare. Dar ma gandesc ca este totusi de la placutele de frana care au acumulat ceva mizerie.

Am observat de asemenea ca trage putin dreapta pe drum drept, dar si asta ar avea o explicatie in presiunea de la roti.

Modificat de Clodius
Link către comentariu

Clodius, si eu am schimbat placutele pentru ca erau tocite si mi s-a parut mie ca zgomotul e de la placute. A continuat sa faca si dupa ce le-am schimbat, astfel ca am ajuns la service. Eu zic sa mergi la service pentru o verificare.

Link către comentariu

Dona Constanta echilibrare 4 roti-40 RON, destul de bine se misca baietii, am stat langa masina cat a durat operatiunea.

Legat de revizie. Am amanat si o sa o fac miercuri, in pretul de 800 ron intra schimb ulei filtru ulei, filtru combustibil+altele care nu mai le-am retinut.

Oricum se pare ca nu e de bine. Revizia de 15000 facuta de tata ieri la passat 2.0 TDI l-a costat 780 ron. La mine la benzinar 800?

Deci se pare ca vw a ajuns sa fie mai ieftin la revizii decat seat si chiar skoda, din spusele tatalui meu care mai are 2 octavii pe firma, unde la fel, reviziile au fost mai scumpe ca la passat.

Link către comentariu

Depinde de ce anume schimbi. Absolut toate filtrele, numai anumite filtre, ce fel de filtre se pun etc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!