Jump to content

Cat Ai Platit In Service Pentru Seatul Tau

X-Ecutor
 Share

Postare recomandată

Noroc cu drumurile din Sibiu... ca mi s/a spart un rulment.... si cum mai aveam numai vreo 2000 de km pana la revizie am zis sa o fac si pe asta, plus sa montez amortizoare pe fata si spate, pe care le aveam de vreo luna in portbagaj... Mi-au tinut masina 24 de ore, si am platit 1479 de Ron pentru urmatoarele interventii

Manopera

Amortizoare fata spate 4 buc 180 Ron

Rulment fata st 80 Ron

Reglat directie 80 Ron

Complectat freon 120

Cauciucuri iarna schimbate cu cele de vara 9 lei

Revizie (filtre, ulei, constat, diagnoza) 120 lei

Total manopera 589 Ron

Piese si materiale

Freon 0,55 l 55 lei

Rulment de producator 387 Ron

Kit amortizoare 1 34 lei

Colier plastic 2 0,5 lei ;)

Filtru ulei 35 lei

Filtru aer 68 lei

Filtru polen 60

Filtru motorina 145

Ulei Valvoline 5W40 147

Ceva beculete 13 lei

Total piese 890 ron

Totalul totalurilor 1479 ron

Avand in vedere ca in afara sa bag motorina si sa schimb lichidul de parbriz nu prea stiu, mi s-au parut okei baietii..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

87

• Cornel.B

36

• Matrixu

25

• X-Ecutor

23

Top Posters In This Topic

Posted Images

Deoarece e interesant pun si eu lista de preturi la materiale:

filtru polen Mann=32

filtru aer Mann=48

filtru ulei Mann=17

filtru benzina=24

ulei motor Mobil1 0W-40 (1quart=945ml)=33 -direct de la importator - 4L

ulei cutie Mobilube SHC 75W-90 API GL-4=41 -2L

lichid frina Pyroil DOT4 1quart =20

Link către comentariu

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Azi am fost la Metrotehnica sa ridic golful de la munca pe elevator (it took some serious damage, trebuie schimbata puntea fata) si sa-mi reglez farurile de la ibiza.

Amandoua operatiunile au costat in total 44 de ron.

Offtopic: in service m-am cunoscut si cu Andrei_ibz si am vazut xenoanele lui (originale seat). As fi stat mai mult de vb dar trebuia sa fug, data viitoare man. Farurile sunt dementiale!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Avarie Seat Ibiza :

aripa si portiera stanga + macara ptr geam electric + bandou portiera + polishat bara spate(pe o zona f mica) + vopsit = 28 mil piese + 650 euro manopera :D

Service Mitsubishi Motors Bucuresti

PS: daca o faceam la PORO ma costau 35 mil piesele + 900 euro manopera(ca sunt jmecheri :D). Nici la Metrotehnica nu erau mai departe ca pret!

Link către comentariu

SCHIMBAT ULEI CU SPALAT MOTROR SI TOATE FILTRELE + VERIFICAT TOATE LICHIDELE DIN MASINA = 450 - SERVICE PRIVAT IASI-ZONA 2BAIETI

SCHIMBAT CUREA DE DISTRIBUTIE, RULMENTI INTINZATORI, POMPA DE APA SI O GARNITURA LA INSTALATIA CLIMATRONIC = 1150- SERVICE PRIVAT IASI-ZONA 2BAIETI

TOATE PENTRU MASINA DIN SEMNATURA

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Schimbat lichid frana + inlocuit bec stop frana - cca 91 RON (Service Alto).

ITP - 75 RON (Service Avia)

Link către comentariu

Revizia de 15000 km la Avia Militari: 458 RON (ulei Castrol 505.01, filtru, manopera). In pretul asta a intrat (nu pe garantie) si un reglaj al farurilor xenon.

Bila alba: pretul mic, rapiditatea programarii si respectarea acesteia.

Bila neagra: mi-au schimbat suportul nr fata si mi l-au facturat; problema este de lipsa de comunicare pt ca eu nu voiam sa mi se schimbe acel suport si mai ales sa mi se si factureze fara sa ma intrebe daca sunt de acord. NU conteaza suma ci modul in care vad ei relatia cu clientul: nu-l intreaba, nu comunica ce i se intampla masinii... Din pacate si mecanii tineri din Militari au aceeasi atitudine de ,,mecanic" ca si cei mai batrani... Pacat!

Link către comentariu

Salut.

Se apropie prima revizie si am aruncat un ochi pe aici sa vad scoruri si alte acareturi.

Revizia o s'o fac la Metrotehnica, am ~5.000 de km facutzi. Din cate intzeleg ar trebui sa ma ashtept sa scot din buzunar in jur de 750 RON, insa cu toate ca am citit cam tot ce era pe aici scris, am doua intrebari pentru voi:

1. sa'mi iau uleiul singurel?

2. atzi dat ceva la mecanic? daca da, atzi dat bani sau alte chestii (tzigari, o sticla de ceva..)

Multzam anticipat pentru raspunsuri.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Revizie dupa primul an de utilizare, 13.000 de km: ulei+filtru+surub+completat servodirectie+vaselina...COST 487 lei+50 lei tips

Service PBVest2

F.f. mutumit!!!

Astfel intretinerea in primul meu an de folosinta al lui LEONtin m a costat 500 lei!!! :salut:

Link către comentariu

Prima revizie Seat Ibiza 12000 KM - Dona Constanta: 830 RON!

Revizie: 155 ron

Reglat directie: 50 ron

Mat mici: 15 ron

Ulei Mobil 5w40: 345 ron - 5litri

Filtre: 4 buc: 265 ron

Abia astept sa iasa din garantie!

Link către comentariu

Foarte mult... cred ca pana acum e cea mai scumpa revizie de 10.000/15.000 km. Uleiul e scump, filtrele nu stiu ce ti-au schimbat de au costat atat.

Link către comentariu

99,97 RON: Schimbare placute frana fata / spate Golf V la Sandra Iasi.

L.E. Scuze, acum vad ca este un topic pentru Seat. :lol:

Un moderator imi poate sterge postul.

Modificat de razdan
Link către comentariu

Nu e nevoie, piesele sunt aproximativ aceleasi la masinile din grup, asa ne facem si noi o idee de cat costa la vw.

Link către comentariu

Merg saptamana viitoare si cu Skoda, unde faceam reviziile si cu fostul Golf cand iesise din garantie..

Cred ca este cel mai ieftin service din grupul VAG.

Si la noi in C-ta era candva si cel mai bun...

Link către comentariu

Toma Aurelian

revizie 15000 km dona constanta 350ron cu tot cu spaga :) :) CostinM .da-mi un pm sa-ti zic ceva

Modificat de Toma Aurelian
Link către comentariu

De ce oare Metrotehnica spune sa facem revizia la 10.000 cand in cartea de service scrie la 15.000?

Astfel te obliga ca in cazul in care nu faci revizia cum zic ei sa pierzi garantia la masina.

Link către comentariu

Nu pierzi nici o garantie stai linistit. Revizia la 10.000 de km e mai mult o recomandare din experienta lor. Filtrele obosesc mai repede in romania. Am avut si eu discutia asta cu ei.

Eu oricum mi-am facut reviziile tot timpul in jur la 10k km iar filtrul de polen mi-l mai schimb si singur la 5-6k km.

Link către comentariu

Asa este nu au nimic impotriva sa vii la 15000 km,dar din cauza conditiilor in care este exploatata la noi masina e mai bine la 10000km.

Mi-a explicat un prieten care lucreaza acolo si m-am lamurit.Prefer sa stau linistit ca am schimbat mai devreme uleiul si restul.

Revizia o poti face la orice dealer, nu conteaza de unde ai luat masina.

Link către comentariu

La 20.000 km trebuie sa fac si eu a doua revizie, dar cred ca o sa prind ceva mai mult pt ca am programat un drum in Germania. E ok?

Revizia "fetei" mele a costat in ianuarie aproximativ 700 RON si acum imi pun intrebarea, daca as fi venit eu macar cu uleiul cat ar fi costat? Pot sa fac asta?

Apropo, daca tot ajung in Germania, as putea face acolo revizia? Ma intreb cat costa.

LE: Am gasit, in Germania revizia ajunge pe la 200 eur

Modificat de akysas
Link către comentariu

in legatura cu km la care sa schimbi uleiul, mi-a zis si mie Liviu Nemoianu (director adj. service metrotehnica), ca sa-l schimbi la 15000 daca mergi numai la drum lung, nu in oras, iar daca mergi numai prin oras, la 7500 (parerea mea- daca mergi si, si, de aici-10000, media)

in legatura cu costul reviziei, eu am facut-o pe cea de 10000km la metrotehnica si mi-au schimbat ulei (5l mobil 1), filtru ulei, filtru motorina, filtru aer, reglat stergatoare si faruri -> 720 RON

Link către comentariu

Am facut ieri revizia de un an la Metrotehnica ( 6700 de km ), total 574.85 lei din care (preturi fara TVA ) : 133 manopera ( reglat faruri, frine, frina de mina, etc ); 9.98 materiale mici; 32.09 filtru ulei; 246.5 ulei Mobil 1; 50.15 filtru polen; 7.47 solutie parbriz; 3.88 ulei servo, la care se aduga 91.78 TVA. Filtrul de aer nu a fost nevoie sa mai fie schimbat era chiar curat, asa ca doar l-au curatat putin. Sau miscat destul de repede, dar.... pentru faptul ca a picat un server Porsche din Austria, nu le functiona VPN-ul si nu puteau sa-mi faca contractul si factura, asa ca am mai asteptat 3 ore pina au avut calculatoarele online.

Modificat de cezar
Link către comentariu

Dat fiind ca virgula cartea mea de service e la Porsche (din motiv de mp3 player busit) mi-a fost lene sa ma duc sa o iau si apoi la Metrotehnica si apoi inapoi la PBA ca sa las cartea inapoi asa ca m-am programat ptr marti la ora 14 la revizia de 10 mii la PBA

Sunt curios cat o sa coste si cum o sa se miste.

Am mai reclamat oglinzile laterale care scartaie infiorator la rabatare.

Modificat de Matrixu
Link către comentariu

Pentru ITP am fost la TRANSPORT AUTO FILARET - service auto "Renault" (Spatarul Preda nr. 7A). Nu se fac programari.

Este foarte liber, nu a durat mai mult de 20-25 min de cand am intrat si pana am iesit.

Cost: 60RON

Zilele astea ma duc sa-mi fac si revizia de 30k, si voi posta "minunatia".

Modificat de systeam
Link către comentariu

Frumos, eu am platit ITP 120 de ron la reprezentanta Seat :lol: .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!