Jump to content

RETROFIT: Instrument Cluster BC MaxiDOT

Riddler
 Share

Postare recomandată

1. Sigur de la variant la berlina, nu are treaba

2. da, la clima noua - nu o poti accesa, daca ai CAN-ul prea vechi.

3. nu am pus bord alb si CAN vechi ... e posibil sa fie de aici - avand in vedere diferentele protocolului de comunicare - respectiv Bap - dar si interfata veche.

poti sa treci pe la mine daca vrei, sa vedem comunicatia cu IC-ul - avand in vedere ca am interfata originala.... km nu-i fac, din pricipiu... :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Îmi răspund singur.. da, este de la CAN gateway, am pus unul cu terminatia L din 2008, si acum pot intra si pe clima noua si pe bordul alb cu VCDS 912. CAN-ul vechi se pare ca nu stie de protocolul UDS.

Modificat de EsTeTicu
Link către comentariu

• 3 weeks later...

am schimbat Ic alb rosu cu unu de CC cu display color , in meniu nu mai afiseaza setarile pt luminile pt picior , coming/leaving home ,setarea pt mirorr down ,pt inchiderea centralizata  mai multe desi ele functioneaza si este bifat pe centrala electrica , nu suporta IC sau centrala electrica nu comunica cu IC ? se vede foarte frumos pe display-ul color si arata si temp ulei si cat mai poti alimenta in rezervor :), daca nu pot face sa apara setarile pe care am avut il scot la vanzare , cine poate sa ma ajute varog , multumesc

Link către comentariu

atti206

Ai codat IC-ul dupa montare ?

Ai facut si tu o scanare cu VAG-COM dupa ce ai instalat noul IC ?

Daca da pune-o pe forum poate te ajuta colegul F l o r i n cu codarea pentru respectivele functii .

Ai incercat ca folosesti longcoding-ul de la IC-UL vechi ?

O zi buna.

Link către comentariu

da lam codat dar se pare ca la codul IC pe care l-am cumparat nu suporta comfort menu , doar pe B7 ptc ca are altcumva centrala electrica , este cu terminatie L , si imi trebuia  cu G, asa ca iese la vanzare, este si topic in aria vanzari ,

Link către comentariu

Sal.,

La tine nu afiseaza deloc meniul comfort sau nu afiseaza in acest meniu functia de mirror down ?

Eu zic sa mai incerci ca din ce-mi aduc eu aminte nici mie nu-mi afisa din prima meniul comfort .

Din ce-mi aduc aminte aceata problema se rezolva prin codarea cu VAG-COM .

Eu zic totusi sa-l intrebi si pe colegul F l o r i n sa vezi ce zice .

O seara buna.

Link către comentariu

nu afiseaza de loc meniu de confort , 2 zile mam uitat la codari si am citit si nimic , al tau ce cod are ? ori cum am comandat altul cu G in coada , sper sa il vand pe acesta

Link către comentariu

Pai daca nu e bun de ce nu le spui sa til schimbe, in loc sa dai alti bani pe unul cu G in coada .

Al meu are codul asta 3C8 920 880 G dar ti-am zis ca nici la mine nu a afisat din prima meniul comfort .

Mi la activat un coleg cu o interfata originala .

La mine in prima faza nu-mi mergeau nici comenzile din dreapta de pe volan si nu-mi afisa nici radio si nici navigatia .

O seara buna .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

La Navigatie - trebuie difat protocolul BAP - se reseteaza navigatia si merge. Pt restul problemelor, tot din codari este.

acum, nu am gasit in Etka sa verific dupa cod compatibilitatile - dar sigur la G merge meniul.

L, M - sunt pentru masinile dupa 2009 - la cele fabricate anterior acestei date, nu o sa fie disponibil meniul confort.

Link către comentariu

Florin spune-mi, te rog, daca ceasurile cu terminatie L pe care le vinde Atti se potrivesc la mine. Poate facem 2 oameni fericiti. :D

La B6-le meu anul de fabricatie este 2010.

Am volan ca la tine, ceasuri la fel, climatronicul de CC.

Am RNS 510, nu am tastatura de telefon, cum ai tu.

Multumesc!

Link către comentariu

Pai atunci facem teste si vedem ce-o iesi.

Acum sper sa nu am si eu surprize cu codul RNS-ului.

Ti-am trimis PM.

Multumesc frumos!

Link către comentariu

Daca schimbi clusterul, ai nevoie de codul RNS-ului.

Link către comentariu

Corect - deocamdata, la generatia B6-B7 nu pot sa-l extrag din ceasuri - la generatia anterioara, o rezolvam...

oricum - pt viitor - e bine si util sa ai si codul aparatului.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Am testat IC-ul de la atti si nici la mine nu functioneaza menul de confort.

Cu codul RNS am rezolvat fff simplu la dealer-ul VW din Cluj, in 15 minute mi-i l-a dat. Cost 0 pt ca aveam notat SN de pe unitate si nu au mai demontat ei nimic.

Asa frumos se vedea IC-ul...  :rolleyes: dar...

Asta este.

Link către comentariu

deci, se pupa doar cu B7.... cu BCM. Cei de pe carsystem se lauda ca merge pe masinile dupa 2009......

Link către comentariu

Asa se pare. B6-le meu are omologare de model in oct2009, e fabricat in apr2010 si prima inmatriculare in mai 2010. Ceasurile mele originale au data de fabr martie 2010.

Modificat de C3Z@R CJ
Link către comentariu

• 1 month later...

Si eu am facut acest retrofit si am patit la fel, am ramas fara meniul de comfort si lumini in instrument cluster.

Am inteles ca s-ar putea face downgrade de firmware, astfel incat din L sa il faci G. Este cineva care poate sa faca asa ceva?

Link către comentariu

Si eu am facut acest retrofit si am patit la fel, am ramas fara meniul de comfort si lumini in instrument cluster.

Am inteles ca s-ar putea face downgrade de firmware, astfel incat din L sa il faci G. Este cineva care poate sa faca asa ceva?

salut , asa am patit si eu  prima data am comandat cu L in coada ni nu afisa meniul de confort dupa care am comandat cu GX in capat si este ok totul , downgrade de firmware nu am auzit ca ar face cineva , poate gresesc eu , la L in coada si hardware este diferit de G , este in plus ledul pt side assist si ledurile celelalte sunt putin modificate

Link către comentariu

• 2 weeks later...

va salut!am schimbat ceasurile din bord cu altele maxidot pe rosu de pe un passat din 2008.puteti sa-mi spuneti ce setari ar trebui sa fac din interfata(vas 5054a v.19)sa-mi functioneze meniul de confort.precizez ca am pe masina maneta de bc.iar masina donatoare avea volan cu comenzi si cruise control.pe care o sa le schimb,nu am inca airbagul pt 3 spite,cablu de airbag si comenzi

Link către comentariu

Posibil sa ai nevoie de can gateway

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!