Jump to content

Golf 7 - Ce asteptari aveti de la el?

alex76
 Share

Postare recomandată

Gorillaz_Doktor

Ma dau si eu cu parerea, ca fost posesor de golf.

Golf ramane masina poporului. Bine, poporului german, care are un nivel de trai si un nivel de asteptari destul de ridicat. Pt un neamt, Golful ramane masina populara, fara pretentii deosebite, fara a clama un status social. Pt ei, G6 /Astra sunt loganele noastre. greu sa puna dotari premium in standard.

Asa ca, nu ma astept la un design revolutionar pt G7. Diferit, poate, desi puteti intui trasaturile lui de la noul Tuareg.

Problema motoarelor este complexa. In afara costurilor de marketing si productie, un biturbo ridica alte probleme. Nu stiu cum este fiscalizarea in germania, dar stiu cum este in belgia, unde am un prieten rezident. Cocheta cu ideea de a-si lua Superb de 170 cai. imi spunea insa ca la motorul de 170 cai ajunge la 12 cai fiscali. asta ineamna pt el 1500 E taxa de inmatriculare, si peste 500 E/an impozit. Asa ca se gandea sa renunte la discountul muuuuult mai mare decat cel oferit de ai nostri |(aia inteleg ce inseamna criza, nu ca ai nostri) si sa ia masina de aici. Din acelasi motiv fiscal, la ei, passatul 2.0 TDI PD nu se vindea cu 140 cai, ci cu 136, ca sa intre sub un anume prag. In multe tari conteaza mai putin cilindreea si mai mult numarul de cai. Va dati seama, sa ai un golf de 1.4/1.6 250 cai si sa platesti taxe cat pt A6/A8 ... pt ei este inimaginabil.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• maryuskkk

8

• Dudu

7

• raekwon1

6

• alex76

4

Se pare ca din 2013 va exista un 2,o tdi biturbo de 220 cai.

Daca o sa-l puna si pe Golf timpul ne va convinge.

De la G7 astept un design (un pic) mai indraznet si ceva larghete in asa-zisele optionale (spunea un coleg mai sus : climatronic, cotiera etc)

Da cel mai mult astept sa nu dezamageasca.

Link către comentariu

vali_devill

incercati revista britanica autoexpress,www.autoexpress.co.uk

este prezentat golful 7.

brgds

Link către comentariu

si astia de la autoexpress sunt nostradamus?

acolo nu pot fi prezentate decat niste banuieli, niste tendinte si in nici un caz un golf 7.

Link către comentariu

In auto motor si sport este un articol despre golf 7 cu 2 poze dar textual nimic concret despre masina, povestesc mai mult despre platforma modulara pe care VAG va produce 60 de modele si vor fi doar 2 amplasari ale motoarelor ca si pozitie fata de axul rotilor.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

va rog sa-mi dea si mie o parere cineva!!motorul de 1.4mpi este atat de slab?nu conduc sportiv dar vreau sa stiu daca ma pot misca cu el cat de cat?

Link către comentariu

sark2001us in topicul 1.4mpi 80cp am pus detaliat un test drive efectuat cu Golf 6 cu acest motor.

Sa stii ca VW nu pune motoare sa se faca de ras, sunt totusi 80cp este un motor simplu si fiabil cu 16v, intretinere ieftina si cu consumuri extraurbane demne de un diesel, pe care urmeaza sa il achizitionez si eu in viitorul apropiat.

Dupa cum spui ca nu conduci sportiv va fi foarte bun pentru tine acest motor, dar trebuie sa ai putina rabdare ca sa inveti de unde trage cel mai bine...

...ca o paranteza asupra puterii motorului, cunosc pe cineva de aici de pe forum cu Octavia 2 cu 1.4mpi 80cp si care are o rulota de 4-5 persoane (peste 1 tona greutate cu tot cu bagaje) cu care a facut tara in lung si in lat.

Link către comentariu

• Administrator

sark2001us

Postul tau nu are nicio legatura cu acest topic

Citeste acest topic pentru a-ti forma o parere si Regulamentul pentru a te familiariza cu regulile acestui forum

Mersi

Link către comentariu

multumesc pt raspuns cred ca m-am decis.sorry dudu

Link către comentariu

• 1 month later...

G 7 ar fi ideal daca ar avea puterea unui Tuareg, dar la un motor de dimensiunile celor cu care vin echipate modelele Polo, un aspect exterior inspirat de la modelul Scirocco, materiale interior si finisaje intalnite poate numai la Lamborghini, cu bordul, fetele de usi, etc. imbracate complet in alcantara, toate optionalele de acum si cele viitoare incluse in pretul versiunii de baza pentru primii 1.000 de clienti.

Insa cum idealul este greu de atins, probabil va seamana in partea frontala cu noul Touran sau Passat CC, iar spatele va imprumuta elemente de la Tiguan sau Scirocco, fara schimbari esentiale la interior, pastrand aceeasi linie conservatoare germana.

Poate insa noul G 8 va avea un aspect radical schimbat si ultimele tehnologii incorporate, astfel incat orice astra si focus sa se ascunda la aparitia acestuia pe strazi.

Link către comentariu

• 2 years later...

Deja Golf 8... Ma duce un pic cu gandul la filmul Dallas. Frumos dar prea lung. Cred ca evolutia va fi schimbata cu o revolutie. Poate in loc de Golf o sa treaca la... Poker?

Link către comentariu

• 2 months later...

In februarie 2010 scriam aici cam ce astept / visez de la G7 ! Uite ca a sosit si clipa adevarului, astazi au aparut pe configurator VW preturile si dotarile pentru Romania! In principiu, e cam ce speram sa fie :), mai putin parbrizul incalzit electric ( am si eu un pitic pe creier cu parbrizul asta!)....

Dotari standard bune, optionale pentru toate buzunarele, spor la cumparat acum !!!

Link către comentariu

oare ce inseamna "detector oboseala"? Este in echiparea standard TL..

Link către comentariu

Fatigue Detection System

Sistemul de detectare a gradului de oboseala este un asistent computerizat inovator, activ pe autovehicul in mod continuu. Cu ajutorul sau poate fi detectat nivelul de concentrare al soferului pe tot parcursul drumului, sistemul avertizand printr-un semnal acustic si vizual afisat pe panoul de instrumente, daca soferul este obosit si atentia la drum scade, in acest caz recomandandu-se o pauza de la condus.

Link către comentariu

Fratilor, ajutati-ma si pe mine va rog cu o clarificare! Am cautat eu una-alta pe net dar tot nu m-am lamurit temeinic!!!

Care-i diferenta dintre Multi Collision Brake si Front Assist la Golful 7 ? Primul este dotare standard, a doua optionala, amandoua imi par ceva asemanator cu City Safety de la Volvo, nu-i asa? Dar ce face diferenta intre ele doua ?!?

Multumesc si toate bune....

Link către comentariu

Multi Collision este franarea de urgenta dupa ce se produce un accident( de exemplu sa nu intri pe contrasens)

Link către comentariu

...care a fost inchis din "bunavointa" moderatorilor cu exces de zel. Adevarul e ca trebuie sa fie un topic unde se poate discuta despre acest model, pana va fi introdusa o arie dedicata. Si eu eram curios ce reprezinta acel multi-colision brake. Interesant ca sunt introduse mai multe echipamente de siguranta activa in dotarea standard, insa airbagurile cortina spate sunt optionale. La G6 parca sunt standard daca nu ma insel.

Modificat de luciteck
Link către comentariu

insa airbagurile cortina spate sunt optionale. La G6 parca sunt standard daca nu ma insel.

Airbag-urile laterale spate sunt optionale, airbag-ul cortina este unul singur si e din fata pana in spate, la fel ca la Golf IV, V, VI...

Link către comentariu

...care a fost inchis din "bunavointa" moderatorilor cu exces de zel.

Nu e inchis dar e in aria "Alte modele VW", deocamdata.

Link către comentariu

mi-ar placea sa se puna un pic de accent pe fiabilitate, dar asta nu se va intimpla, oamenii vor masini ieftine puternice rapide cu consum mic si pline de optiuni. Si sa arate bestial.

Am ajuns sa avem durata de viata data de fabricant 8 ani (parca inainte era mai spre 10 ani). Mai un pic si mi-e ca o sa scada la 5 ani, moment in care singura solutie va fi leasing operational.

Modificat de danb1974
Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!