Jump to content

Audi A6 2005 - sobolanul meu

Red

Postare recomandată

Masinile vin din fabrica cu 65%,eu mi-am pus Llumar omologat cu garantie 5 ani si stau fara griji chiar daca ma opreste..sfatul meu este sa ii pui omologata sa nu se gaseasca vre-unu sa te puna sa o dai jos ca sa nu-ti ia talonul si sa nu strice instalatia de dezaburire a lunetei..

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

ok , cu omologarea am inteles !

eu nu vroiam omologare din cauza timbrului ce trebuie pus sub folie :vaidecapulmeu::)

50 % e prea mult ? sau e ok ?

Link către comentariu

50% mi se pare perfect,o sa arate intr-un mare fel. Ii poti pune si 65% fara probleme,nu vei avea dificultati noaptea la parcare decat daca masina e ff murdara.

Link către comentariu

nu stiu .. sa vad , poate ca raman la 50 % nu cred ca o sa trec la 65 .. sa nu am probleme pt geamurile din fata !

tocmai am fost in parcare si am fazut o masina cu 73% pe geamurile din fata .. nu parea foarte inchisa !

imi e groaza ca o sa-mi scoate fetele de usi jos .. sper sa nu am probleme cu "greierii "

apoi

Link către comentariu

Asta e singurul dezavantaj..si mie mi-a fost frica de greieri si nu am scapat de ei nici dupa un an,se aud numai cand dau muzica mai tare..baraie din toate colturile de-ti piere tot chefu :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

sper sa nu se auda , oricum am in plan sa activez si luminile rosii de atentionare pt portiera deschisa fata-spate si pt

asta o sa trebuiasaca sa le mai dau o data jos ..

Link către comentariu

Eu te sfatuiesc sa mai cauti pe cineva care pune folia fara sa demonteze nimic, si ai sa fi mult mai castigat!

Am un prieten cu o Skoda Octavia luata de noua masina si la 5k km a pus folie pe masina si cel care a montat folia a dat geamurile jos (ma refer la usi) si acum la aprox 20k km n`ai vrea sa stii ce urat se aude la denivelari e plin de greierii.

Intradevar cand se da geamul jos altfel se pune folia, se usuca mai bine, nu se mai fac bule, dar daca te duci la cineva care are mana buna si stie ce face

pune folia si fara a da geamul jos.

Succes!

Link către comentariu

spune'mi si mie cum activezi sa lumineze acele reflectorizante din portiera. la mine nu se aprind decat cele albe de dedesupt

Link către comentariu

iti trebuie in primul rand lampa rosie , in momentul de fata daca nu se aprinde ai doar catadioptru ( plasticul fara bec si suport de bec )

apoi firele de alimentare pt cele albe de jos trec exact pe langa catadioptru ( daca-l scoti ai sa vezi 2 fire prinse pe un sport alb chiar in spatele catadioptrului)

determini care e plsu si minus , faci conectica la lampa noua si gata !

o sa pun si part number de la lampa si mufa mai tarziu ( nu le am la indemna acum )

pe mine ma macina ca nu am nici macar lumina alba la usile din spate !!! si nu stiu de unde sa iau alimentare si unde sa ma "intap" in calcualtoru de comfort ca ele sa functioneze o data cu switchul din portiera !

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

vineri am pus folie pe toate geamurile 50 % ... masina arata foarte bine si se simte ca nu se mai incinge asa tare inauntru de la soare

singura probelma e ca pe geamurile lateral fat asunt in afara legii ... sper sa nu am probleme .. e destul de inchisa chiar daca din interior se vede fara nici cea mai mica problema ...si niste poze

post-5830-1275854662_thumb.jpg

post-5830-1275854721_thumb.jpg

Modificat de Red
Link către comentariu
lucian_90tud

Foarte bine arata cu folii. Nu o sa se lege de 50% ca nu se prea observa....am avut si eu pe fata 50% si am trecut la 35% si tot nu am avut probleme :)

Link către comentariu

multumesc, da e ok , nu e nici foarte inchisa nici foarte deschisa ...eu spun ca pentru mine e perfect !

sper si eu sa nu am discutii cu politia !

Link către comentariu

Frumoasa masima, s-o stapanesti sanatos, si multi km fara incidente ! :(

//swimm3r

Link către comentariu

multumesc ,

mai vreau sa-i aduc niste modificari ,

capace de oglinzi cormate , fusta spate ,tipsuri noi la evacuare , bara de S si eventual DLR de S in bara ,jante pe 18 daca nu mai fac naveta cu ea

astea toate daca nu o vand pana la urma ..

cam asta ar fi lista de "cadouri " pt sobolan !

Link către comentariu

Ii sta bine de tot cu folie,sa o porti sanatos!

P.S Chiar sper sa n-o vinzi..cine ar cumpara un sobolan? :)

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

multumesc ,

nu am vrut sa pun 35 % caci mi -se parea prea inchisa ,poate pe luneta si lateral spate mergea , dar nu am vrut nici in ruptul capului sa am diferenta de nuanta fata-spate

imi place mult cum e asa si chiar ajuta .. probail ca daca era mai inchisa folia era si mai bine ..dar pt mine asta e compromisul perfect

cat de curand vreau sa-i comand carcase de oglinzi cromate sau aluminiu mat ...

sunt necajit ca azi am observat ca un ornament de aluminiu din interior nu mai sta cum trebuie si am decoperit ca are un piciorus rupt ..proabil de la montare si demontare fetelor de usi ,peste astea placutele de frana au ajuns la capatul vietii ... maine merge masina la schimb de palcute fata-spate ( am ales originale la indemnulmecanicului) imi spunea ca sunt cele mai bune avand in vedere ca masina face zilnic 150 de km ..

o sa vina mai apoi revopsirea barelor ,polish total , polish la faruri cu folie protectoare si folie protectoare pe aripi si bare si intr-un final jante pe 18 ( asta sper sa se infaptuiasca

pe cand o sa am alta masina de naveta :) ) audi o sa ramana masina de "duminica "

:)

Link către comentariu

a venit weekendul iar prietenii mi-au facut un cadou neasteptat ! am primit capace de oglinzi aluminiu mat pt masina

le-am si montat instantaneu ...masina arata fff bine cu ele chiar daca diferenta de nuanta fata de vopsea nu e ff mare , seatra se observa cel mai bine :salut:

am schimat si placutele si rectificat discurile fata .. sunt un pic surprins de pretul placutelor OEM pt fata ..700 si de ron .. asa mult sa fie !?

dupa ce am montat oglinzile .. nu imi dau seama daca mai functioneaza sau nu incalzirea in oglinzi , oare e suficient de desteapta masina sa nu incalzeasca oglinzile daca afara sunt 30 de grade ?!

am incercat seara cand era mai racoare am pus mana pe ele si nu am simtit nimic , la un alt prieten cu passat am facut aceasi incercare si se simteau ..

in rest toate bune si frumoase :D urmeaza lumini in portiere ...

post-5830-1276434800_thumb.jpg

post-5830-1276434908_thumb.jpg

Modificat de Red
Link către comentariu

Incalzirea in oglinzi nu merge peste 10 sau 15 grade Celsius.Daca vrei sa le pacalesti da cu spray de contacte (parca) senzorul de temperatura exterioara.

P.S Arata f. bine oglinzile!

Link către comentariu

multumesc !nah m-am linstit le dau pace .. te cred pe cuvant :blah_: o sa vedem la iarna .. daca nu incalzesc :) imi plac si mie mult din lateralul masinii se vad in contrast cu folia ..:)

si m-am bucurat de ele si mai mult caci la ultima spalare am observat o fisura minuscula in carcasa oglinzii drepte ! ..

Modificat de Red
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

in sfarsit am reusist sa "activez" si luminile rosii de siguranta din panouriel usilor .. insa doar pe fata .. pe spate nu am nici macar cele pt picioare ..

oare de unde sa iau alimentare , cand deschid usiel spate luminile de interior se activeaza .. deci clar am swich in yala usii ..

iaca si niste poze ..

post-5830-1277455511_thumb.jpg

post-5830-1277455518_thumb.jpg

Link către comentariu

reusesti tu si cu usile spate dar pana una alta e superba masina :ceuameni:

Link către comentariu

:P Va spun eu.. E cea mai frumaosa masina :huh: .. Foliile, interiorul, motorul :D:D Mircea, Sa ai mare grija de ea !!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!