Jump to content

Calculator de motor blocat(calculator de bord blocat)


mbest
 Share

Postare recomandată

Buna Ziua,

Am si eu o mica problema , intr-o dimineata masina nu a mai vrut sa porneasca,dupa ce am consultat un mecanic cu vag com mi-a zis ca este calculatorul de bord (motor) blocat asa ii indica testerul ,o mica parerea despre ce ar putea fii as aprecia pentru a rezolva aceasta problema ,

Va rog ajutati-ma!!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Esti cumva din Valcea ? Dupa IP de pe care ai postat am presupus.

Completeaza-ti profilul ca sa te indrumam catre cineva care poate sa te rezolve in orasul tau.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sorry ca ma bag peste topicul tau , nu stiu de ce nu pot face topic nou, salutari tuturori posesorilor de audi ! intreb pentru un prieten , masina e un audi a4 din 95 motor de 1.8 si 130 de cai parca. Povestea suna in felul urmator: dupa ce a incercat de mai multe ori sa porneasca msina intr0-o dimineata friguroasa, aceasta a pornit dar intrucat era puturoasa tare, amicul in cauza s-a hotarat sa mearga cu ea la service unde verdictul a fost bobina de inductie. S-a inlocuit respectiva bobina cu una cumparata de la dezmembrari si acum motorul porneste la prima cheie, merge rotund, dar se aprinde martorul cu cheia si masina in bord , iar daca opreste motorul acesta nu mai porneste, pentru a porni fiind necesara scoaterea bornelor de la baterie . A mai patit cineva ceva de genu? Cum s-a remediat problema ? Cineva i-a spus ca ar putea fi de la calculator, cat ar fi unul nou sau second hand?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

parerea mea este ca mai bine ar fi o problema de immo decat de la calculator, ai putea incerca cu un refresh la immo[immo-adaptari-canal 00 test-save-exit]si dupa 30sec incerci sa pornesti si vezi daca se mai aprinde becul in bord...si verifica si cipul din cheie sa nu fie fisurat :))

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Va multumesc tuturor am rezolvat problema am fost cu ea la audi din valcea,si s-a constat ca cablul de la calculatorul de bord era vina,piesa+manopera 300 ron , mai putin cu 4400 de ron daca schimbam calculatorul de motor :)

QUOTE inutil

QUOTE / REPLAY (citatul) ajuta cand se doreste citarea unui pasaj din alt post. Acest lucru are sens doar daca acel post nu este chiar ultimul, in caz contrar este inutil si interzis de regulament.

Foloseste te rog butoanele ADD REPLY sau FAST REPLY.

Multumesc!

aryes13

Modificat de aryes13
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pana la urma s-a rezolvat si la prietenul meu cu o resetare de calculator , multumesc pentru raspunsuri

numai bine !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!