Jump to content

achizitie octavia

vidi
 Share

Postare recomandată

salutare

as dori o parere de la posesorii de octavia. am gasit o skoda octavia elegance an 2003, climatronic, electric fata spate, jante aliaj, motor ASV 110 CP, cu aproximativ 70.000 km, se accepta si testare la reprezentanta. masina arata foarte bine nu a fost lovita.

e mult 7000 euro? la anii si km pe care ii are daca sant reali? as dori pareri in sensul ca vreau sa vad care ar fi pretul corect.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• x-tremist

7

• cipachi

7

• Moog

6

• Al Bundy

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Are si esp , xenon , piele sau alte optionale ? Daca da , fa-i o verificare in service . Cost[ in jur de 300 ron dar cred ca merita . Daca si acolo iese ok , cred ca este un pret corect.

Link către comentariu

Pana una-alta, ai putea sa consulti si parerea unei firme de intermedieri auto. Ei sunt la curent cu preturile actuale la SH.

Link către comentariu

Are si esp , xenon , piele sau alte optionale ? Daca da , fa-i o verificare in service . Cost[ in jur de 300 ron dar cred ca merita . Daca si acolo iese ok , cred ca este un pret corect.

are esp, oglinzi electrice si incalzite geamuri electrice fata spate. nu are piele, este stofa neagra specifica la modelul elegance

Link către comentariu

Poti gasi oferte mult mai bune si cu an de fabricatie mai apropiat de 2010.

Link către comentariu

Parerea mea e ca este cam mult 7000 chiar daca are optionalele astea, la timpul ala masina asta era 14 sau 15 mii...in 2010 poti gasi usor o2 mult mai dotata ca asta cu motor de 2000 la pretul asta.

Link către comentariu

Ca parere personala pretul este mare, la bani astia poti sa ti iei o O2 mai tanara.Prospecteaza un pic si piata de pe internet,ca sa ti faci o idee.

Link către comentariu

Masina este super din descriere. Si pretul este ok(incearca sa mai negociezi totusi macar un 300 ). Este adevarat poti gasi si Octavia 2 la banii astia dar ai sanse mari sa iei una alergata si forjata la greu , plus ca O2 nu are aceeasi fiabilitate ca O1, iar costurile de intretinere sunt mai mari.

Daca masina iese bine la test , negociaza putin si............ faci cum crezi!!!!!!!!!!

Link către comentariu

pretul e cam mare la anul asta si ma indoiesc sa fie reali si km. daca esti sigur ca e asa mai negociaza un pic ca merita

Link către comentariu

Tata are O1 break 1.9 tdi varianta elegance, cu clima, cutie automata, geamuri electrice, jante aliaj si pachet de drumuri grele, din nov 2002. Masina a fost cumparata acum 2 ani jumate si atunci a platit pe ea 7000 euro. Atunci a fost o afacere buna, masina fiind foarte bine intretinuta si fara incidente, desi avea 155.000 km. Azi masina are 170.000 km si merge excelent, desi tata este mai mult sofer de weekend si nu prea are grija de ea. In anul 2010 insa o masina ca asta, chiar daca este foarte fiabila si rezistenta si are costuri de intretinere mici, nu cred ca mai face banii aia, chiar daca are doar 70.000 km. In opinia mea e bine sa te mai uiti in stanga si in dreapta, s-ar putea sa faci o economie substantiala.

Link către comentariu

pretul e enorm

masina mea merge aproape perfect,ma gandesc sa o scot la vanzare undeva la 4500 E,asta ar fi pretul pietei...

Link către comentariu

pretul este mare,cerceteaza si tu pe net si vezi preturi,eu zic ca mai mult de 6000 euro nu face.

Link către comentariu

Pana la urma ce ai facut ai luat-o sau nu?

Link către comentariu

Sincer este cam mult. Dar daca tie iti place mult masina,este si intretinuta ce sa zic... mai negociaza la pret

Link către comentariu

nu am luat-o inca

i-am oferit 6200 dupa ce am mai vazut oferte de masini.

acuma il mai las inca vreo saptaman sau doua ca probabil nu o sa o dea la pretul asta

mie imi place masina dar nu dau mai mult de atat. acum o sa astept sa vad ce iese

Link către comentariu

O1 TDI cu 110 CP are un motor foarte bun. Cred ca mai bun decat PD-urile de pe cu 101/105 CP de pe Tour si O2.

Verifica daca kilometrii sunt reali, dar motorul duce min. 400k fara probleme. La un service verifica discurile de frana si amortizoarele, da pe ea max. 6.000 Euro si schimba-i imediat distributia si pompa de apa, bucsele de la arcul de torsiune fata si arcul "ajutator" pe spate ( o chestie din cauciuc montat pe telescopul spate). Si iute-te bine la volan: daca are urma de uzura (zone lucioase) masina are mult peste 100K.

Un O1 TDI cu acest motor si ESP costa de noua 19.000 Euro, atat am dat eu pe a mea in 2003.

Link către comentariu

Motorul este f. bun, mai economic decat PD si nu are nevoie de uleiuri speciale. Merita cred 6000-6500. Sa faci o proba in parcurs la peste 120 km/ ora pt. a testa motorul si turbina dar sa o iei usor. Daca s-a mers mult timp subturat cu masina pot sa apara probleme mari la turarea motorului datorita uleiului care se acumuleaza in intercooler! Bafta!

Link către comentariu

salutare ... aceeasi poveste este si la mine, daca se poate nitel ajutor :icon_thumright:

De ceva vreme citesc despre octavia 1 1.9 tdi alh , imi place mult ca masina iar despre motor am auzit doar de bine. Am primt o oferta de la un prieten care detine Octavia 1 1,9 tdi alh model 2002 , jante din fabrica de aliaj, AC , abs ,esp , scaune incalzite , 4 geamuri electrice, cotiera fata spate, geamuri negre si xenon puse de el...masina are 190.000 km ( precizez care distributia schimbata la 170.000 si caseta ) .Acum vine marea intrebare face 6000 euro ..sau mai putin?

salutare ... aceeasi poveste este si la mine, daca se poate nitel ajutor :somnmare:

De ceva vreme citesc despre octavia 1 1.9 tdi alh , imi place mult ca masina iar despre motor am auzit doar de bine. Am primt o oferta de la un prieten care detine Octavia 1 1,9 tdi alh model 2002 , jante din fabrica de aliaj, AC , abs ,esp , scaune incalzite , 4 geamuri electrice, cotiera fata spate, geamuri negre si xenon puse de el...masina are 190.000 km ( precizez care distributia schimbata la 170.000 si caseta ) .Acum vine marea intrebare face 6000 euro ..sau mai putin?

Link către comentariu

Parerea mea este ca in momentul in care doresti sa cumperi o masina, despre al carei proprietar nu stii mai nimic, sau chiar si atunci cand il cunosti, discuti cu el si mergi si verifici masina intr-un service specializat. Astel elimini cat este posibil anumite aspecte neplacute care-ti poate dauna in viitor la buzunar. Skoda este Skoda si nu are aceleasi preturi la piese si manopera ca Dacia de odinioara.

Noua pretul poate sa ni se para la unii mult, la altii putin. Voi sunteti singurii care puteti aprecia raportul calitate pret. Foarte mult incanta optiunile si lasati pe locul 2 modul cum a fost intretinuta masina.

Are carte service sau nu ?

Pot fi dovediti km?

Care este starea tehnica si estetica a masinii?

Ca exemplu:

am cumparat un Tico am dat mai mult decat spune piata, insa avea km putini si reali dovediti si prin cartea service, avea AC, starea masinii era foarte buna, ITP valabil, alarma, inchidere centralizata etc, etc. cat i se poate cere unui Tico astfel incat sa nu bag bani in el. Nu am investit in el decat consumabile si in rest nimic. Eu ma consider multumit, altii pot spune ca am dat mult pe el. Importanta este si intuitia ta de moment.

Succes!

Link către comentariu

Baieti jos palaria.Asa sfaturi mai rar gasesti.Daca asa ati judecat si cand ati cumparat masinile voastre imi dau seama ca arata foarte bine.

Sa stiti ca nu fac misto.Dar in acest moment si eu caut masina si m-au cam uns pe suflet ce ati scris.

Mersi de sfaturi chiar daca nu imi erau adresate.

Link către comentariu

Din punctul meu de vedere pretul este prea mare. La 9000 EUR un prieten a luat A3 sportback cu 30k km la bord din 2007. In vitan sunt multe masini destul de noi si pretul este influentabil puternic atunci cand ai banii cash.

Din 2007 50k km A6 cu motor de 3000 diesel quattro, si o luai cu 9500 eur.

De ce sa dai 7000 pe o masina atat de veche? Profita de faptul ca este criza multi au nevoie de bani si isi dau masinile la preturi mai mici decat nivelul pietei numai ca sa le dea si sa puna mana pe cash. Sunt de acord ca 7000 ar fi fost pretul ei inainte de criza dar acum in niciun caz. Cu siguranta gasesti o masina de genul cu 5500 eur.

Parerea mea :)

Modificat de insanity
Link către comentariu

pretul e mare...la banii astia iti iei BMW seria 3 acelasi an,optionale mult mai multe...si motorizari mult mai bune....

Link către comentariu

• 3 months later...

Hop si eu pe acest topic.

Am gasit o oferta tentanta O1/2000 1.9TDI, 100CP(asa am inteles nu sint 100% sigur), 190.000km, dotari L&K adica cam tot ce doresti pe ea inclusiv piele. Omul cere 5300 neg. Cumparata in Ro.

Alta varianta tot O1 din 2002 1,6l 100CP, dotari Elegance, benzina +GPL din fabrica (Olanda) 130.000km 5800neg...adusa la 90.000 de 2 ani.

Care varianta ar fi mai buna , si care ar fi pretul corect?

Link către comentariu

Daca imi permiteti sa ma bag si eu, avand in vedere ca acum o jumatate de an era in mare dilema cu masina din acelasi motiv. O fi o facare buna, mi-oi lua teapa...? De la S40 (masina mea de suflet), m-am gandit la Golf, de la Golf la Focus... si tot asa.

Cred ca am facut o afacere buna atunci cand am luat legatura cu firmele de leasing si am gasit masina din semnatura, fabricatie 2007, 24500 km reali, dotari foarte bune (noua a fost undeva intre 17000 si 18000) si am luat-o cu 7000(!) Pur si simplu a fost o afacere prea buna ca sa o ratez. Nici nu am mai stat pe ganduri. Nu pot decat sa zic ca masina arata si merge ca noua, nu am absolut nimic ce sa-i reprosez.

Deci parerea mea e sa verificati si parcurile firmelor de leasing. E posibil sa aveti parte de o surpriza :(

ps: masina o puteti vedea in linkul din semnatura :(

Modificat de LauCalin
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!