Jump to content

Topic pentru probleme la care nu gasiti rezolvare in cadrul sectiunii

BLiTZ
 Share

Postare recomandată

salut . Am o ibiza 1,2 12v azq , si la relanti merge f prost , trepideaza .

asa am cumparat o ( o mica tzeapa de pe ebay.de ) .

Nu stiu la ce s a umblat inainte , insa cineva mi a spus ca e posibil sa aive o supapa arsa .

Este stiuta problema la motorizarea aceasta AZQ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, au fost probleme la motoarele 1.2 HTP cu supape/ scaune supape, dar nu stiu sa-ti spun daca intr-adevar e o regula... musai sa se ,,prajeasca" ceva la ele.

Parerea mea: musai o diagnoza si vazut despre ce este vorba.

Link către comentariu

da, au fost des intalnite supape arse.

suficient un test de compresie.

si diagnoza, poate e doar o bobina de inductie sau injector ars

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Poate că deja ai rezolvat problema cu montajul staţiei, dar .....uite cum am montat-o eu : sub bord, în partea stângă.post-26240-0-12367600-1399370408_thumb.jpost-26240-0-34030400-1399370416_thumb.jpost-26240-0-76323900-1399370449_thumb.jpost-26240-0-59416000-1399370455_thumb.j

Am montat o priză suplimentară în lăcaşul de depozitare de sub volan, alimentată de la priza brichetei, iar cablu antenei l-am tras pe sub plasticurile de la praguri, până în portbagaj.

Link către comentariu

Da...interesanta prindere, numai ca eu am un Alan 52 din aia mica si nu mai vreau sa o tin in brate. Cine are idee unde as putea sa o prin? Are o clema metalica destul de dura atasata in spate, probabil pentru prinderea la pantaloni, in momentul in care ii montezi acumulator.

Link către comentariu

Salut,

Am tot dat torpedoul jos ca am avut nevoie sa umblu la aeroterma. Ultima oara, mi-a sarit modulul acela cu lumina pentru torpedou. 

Ma puteti ajuta cu o schema sau niste explicatii (in oridinea fireasca) pentru montarea dispozitivului care se fixeaza pe lateralul torpedoului ca sa lumineze inautrul lui in momentul in care il deschid?

M-am uitat vreo juma` de ora la tot felul de posibilitati dar nu-mi dau seama care este ordinea de montare a arcului si "parghiei" (butonului) negru care ar trebui sa faca legatura cu usa torpedoului.

Link către comentariu

Carmina multumesc frumos. Ma uitat ca boul la poarta noua timp de 1 h si nu as fi priceput :D

Link către comentariu

Revin, si imi cer scuze... 

Arcul meu, din cate observ, are 'cracii' mai deschisi decat la arcul din pozele din link-urile de mai sus? Din cauza asta nu se mai aseaza precum in poza. Unde as putea gasi un arc?

Link către comentariu

Vezi ca trebuie montat tensionat. Arc nu poti gasi, e un subansamblu, doat toata lampa.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Partea electronica a pompei servodirectie/modulul de comanda al pompei.

Verifica siguranta din capacul de pe acumulator.

Firele sunt conectate la modulul de comanda al pompei:

Link către comentariu

Am luat tot la strans, curatat, etc. Nu e de pe la fire ca am verificat tot ce vine din ea si cred ca e de vina pompa in sine, o fi luat apa pe undeva. O sa o schimb si pe ea si senzorul si daca nu mere ii dau foc.

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

Si oare pompa trw se pupa cu senzorul meu de pe masina? Am inteles ca sunt 3 tipuri de senzori pentru pompa asta

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

Daca respecti codul care este scris pe pompa nu va fi nici-o problema.

Ai verificat siguranta?

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

Pompa e din 2000, nu mai are codurile alea, ca nu mai are protectia aia de plastic. S-a facut plastic casant de la batranete si poate de aia a luat si apa. Siguranta nu e sigur

Ai de ales, ori te duci la scoala si inveti limba romana, ori iti sterg posturile fara sa iau in considerare continutul .

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

Mai ''scapa'' si tu cate o virgula printre cuvinte, e mai usor sa intelegem ce vrei sa spui. La vechimea asta, din 2000, pompa ta este sigur foarte obosita. In timp se acumuleaza pilitura in interior. Este foarte posibil sa trebuiasca sa te pregatesti de alta. Din dezmembrari, altfel noua este cam 2400 lei. Succes.

Link către comentariu

Maine o sa am alta pompa luata din dezmembrari, si o sa vad ce se intampla.

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

Pe asta cu cat ai gasit-o? Din ce an (e masina donatoare)?

Modificat de domu
Link către comentariu

450 de lei 2002

Poate am noroc sa mai ma tina un an 2 macar sa o fac sa percuteze

Link către comentariu

Pretul este foarte bun, dar e destul de veche. Eu am cautat acum un an un TRW cat mai nou, si fara 850 lei nu am gasit (si cele gasite erau de prin 2004!).Vanzatorul chiar incerca sa ma convinga ca la pompe nu conteaza anul, ca nu se pot uza :ceuameni:

Ai putea sa cauti codul pompei tale dupa VIN-ul masinii. Avand codul, poti cauta una mai noua (deci uzura mai mica).

Link către comentariu

succes

Link către comentariu

Mersi, o sa revin cu rezolvarea poate  e de folos si alcuiva.

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

Deci aceasi problema, pompa schimbata, senzor schimbat : j 500 no comunication. Mie mi s-a rup surubul de masa de la pompa si l-am legat de alta masa pe care mai era un fir subtire. Sa fie de acolo, conteaza de unde iei masa?
O sa ma chinui azi sa scot surubul rupt de.acolo sa o leg din acelasi loc.

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

Vezi ca pompa e consumator mare, adica cand misti repede volanul trage destui amperi asa ca leaga bine masa, poti chiar sa cureti inainte cu smirghel.

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

Problema este ca surubul ala este sudat de caroserie oare daca trag direct din baterie masa o avea ceva?

Link către comentariu

• vdragos a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!